Kahvaltı =1 dilim(50 gr) tambuğday ekmeği-10 zeytin-2 domates-Maydanoz
Kalori =100-110-40-10 =260
Öğle =Mercimek Çorbası-3 köfte(90 gr)
Kalori =190-161=351
Akşam =Mercimek çorbası büyük kase
Kalori =190
Toplam=801 kalori
Arada bişey yemeği düşünmüyorum bugün yersem de belirteceğim.
evet jelbycim yemekten çok kesmediğim için kilo vermektense sıkılaşma daha çok olmuştu. bacaklarım şu an biraz biraz sarkık ama bfite giderken iç bölümleri bile gerilmişti yani accık da yemekten kesseydim taş gibi olurdum . vucut şekle giriyor bfitte çünkü yarımsaat hiç durmadan hareket kaslar çalışıyor .
ben öğlen 1 simit yedim peynir domates salatalık yedim .offf ya söylüyorum kocama alma diye dinlemiyor
kocalar öyle şekerim , benim ki de rejime başlamadan iş yerinde öğle yemeği için yemekhaneye çıkardık ben yemek alırdım yeme yeme derdi moralimi bozardı, şimdi de yemiyorum ya ye bir tanecikten nolcak ki 1 dilim ye diyor markete girince sevdiğim şeyleri gösteriyor alıyım mi diyor hepsine
işte bu durumda bizim direnç göstermemiz lazım :)
zehra selam kekin kalorisi ne kadardır ?
Kahvaltı =1 dilim(50 gr) tambuğday ekmeği-10 zeytin-2 domates-Maydanoz
Kalori =100-110-40-10 =260
Öğle =Mercimek Çorbası-3 köfte(90 gr)
Kalori =190-161=351
Akşam =Mercimek çorbası büyük kase
Kalori =190
Ara=2 çikolatalı form bisküvi 109 kalori
Toplam=910 kalori
2 lt su
1 lt 9lu çay
Bu arada kilo bildirim günümüz hangi gün?
evet jelbycim yemekten çok kesmediğim için kilo vermektense sıkılaşma daha çok olmuştu. bacaklarım şu an biraz biraz sarkık ama bfite giderken iç bölümleri bile gerilmişti yani accık da yemekten kesseydim taş gibi olurdum . vucut şekle giriyor bfitte çünkü yarımsaat hiç durmadan hareket kaslar çalışıyor .
aslında sıkılaşmak kilo vermekten daha önemli gibi geliyor bana ne yalan söyleyim.benim hedefim 49 ama 55 kilo olup sıkı bir vücudum olucaksa hiç dert etmem ben.zaten kadında azcık göbek kalça severim:)aşırı olmaması kaydıyla.tek sorunumun göbek olduğunu söylüyorlar.onu eritsem aslında bu kadar şişman olmucam.
bende dert etmem sımsıkı olmak ne güzeldir yaaaaa
bu arada ben sabah kahvaltı yapmıyorum.öğlen yemeğe eşim geliyor onunla birlikte kahvaltı yapıyorum.sabahlarıda activia yiyorum meyveli.yanında ya bir kaç tane bisküvi yada ceviz fındık fıstık filan yiyorum.3-5 tane.sizce bu şekilde meta. yavaşlıyormudur.
Kizlar mrb. Bende kaltilsam araniza. Boyum 1.75 kilom 86. 24 yasindayim 6 aylik oglum war. We artik kilo wermek istiyorum. Vermek istedigim 16 kilo var. Solemesi de pek kolaymis yaaa :)
ara öğün olarak 1 elma yedim ve öğleden beri su içiyorum yeşil çay içtim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?