Yeni yıla bu sefer mükemmel gireceğim diyenler

zehra selam kekin kalorisi ne kadardır ?

sabah ıhlamur tarcın karanfil biberiye yeşilçay yaparak 1 kupa içtim kızlar..

aslında sıkılaşmak kilo vermekten daha önemli gibi geliyor bana ne yalan söyleyim.benim hedefim 49 ama 55 kilo olup sıkı bir vücudum olucaksa hiç dert etmem ben.zaten kadında azcık göbek kalça severim:)aşırı olmaması kaydıyla.tek sorunumun göbek olduğunu söylüyorlar.onu eritsem aslında bu kadar şişman olmucam.

bu arada ben sabah kahvaltı yapmıyorum.öğlen yemeğe eşim geliyor onunla birlikte kahvaltı yapıyorum.sabahlarıda activia yiyorum meyveli.yanında ya bir kaç tane bisküvi yada ceviz fındık fıstık filan yiyorum.3-5 tane.sizce bu şekilde meta. yavaşlıyormudur.

göbeğim için biberiye yağı alıacam.biberiye yağı sürüp streçlicem.aynı zamanda biberiye ve zeytin yaprağı çayı içicem.benim yeşil çayla pek aram yok.tansiyonuma bir şeyler yapıyor.acıktırıyor beni ya aşırı derecede.yemek yiyip içsem bile acıkıyorum.ayağım iyileşsin eliptik bisikletim var sabahlarıda onunla spor yapıcam yarım saat.cardio yağ yakımı için önemliymiş.senesi geldi evin baş köşesinde duruyor ama kimse yüzüne bakmıyor:)

Kizlar mrb. Bende kaltilsam araniza. Boyum 1.75 kilom 86. 24 yasindayim 6 aylik oglum war. We artik kilo wermek istiyorum. Vermek istedigim 16 kilo var. Solemesi de pek kolaymis yaaa :)

yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz :)

bugün ki öğle yemeğimi yemiş bulunmaktayım,
1 kase salata 1 kucuk yoğurt..
ogleden sonra acıkırsam 1 elma yıyeceğim ara ogun olarak.
boylece sanıyorum ki sabah yediğim keki dengelemiş oluyorum ..

ben öğlen 1 simit yedim peynir domates salatalık yedim .offf ya söylüyorum kocama alma diye dinlemiyor

ben öğlen 1 simit yedim peynir domates salatalık yedim .offf ya söylüyorum kocama alma diye dinlemiyor

kocalar öyle şekerim , benim ki de rejime başlamadan iş yerinde öğle yemeği için yemekhaneye çıkardık ben yemek alırdım yeme yeme derdi moralimi bozardı, şimdi de yemiyorum ya ye bir tanecikten nolcak ki 1 dilim ye diyor markete girince sevdiğim şeyleri gösteriyor alıyım mi diyor hepsine
işte bu durumda bizim direnç göstermemiz lazım :)

Yeni arkadaşlar hoşgeldiniz
Bugun protein günüm sabah uyanir utanmaz yesilcayimi ictim ardindan iki yemek kasigi yulaf kepegi bir kase yogurda karistip yedim 2 yumurtayla light peynirli omlet yaptim yağsız onu yedim simdi tavuk haşlayorm oglen yemegi icin bir kase yarim yağlı yogurt yiyecegim

zaten benim zaaf noktam bunlar simitiydi kekiydi böreğiydi.ben bunlara hayır diyemiyorum.inadına yapar gibi.neyse durmak yok yediysem yedim ara öğün yapmam zaten sabahta sadece activia yemiştim.az buçuk telafisi olmuştur:)

kızlar merak ettiğim bir konuydu birkaç bilgi buldum size de yazmak istedim ; yani şu 3 aylık dönemde biraz dişimizi sıkalım sonra rahatlayacağız inşallah :)

* Kilomuzu nasıl koruruz?
Bana en çok sorulan sorulardan biri, "Kilomu korumak için hayatım boyunca diyet mi yapacağım?" olur. Düz bir mantıkla düşündüğümüzde bunun böyle olmadığını anlayabiliriz. Eğer siz hayatınız boyunca diyet yapmaya kalkarsanız sürekli zayıflar ve sağlığınızdan olursunuz. Diyeti bırakır bırakmaz aşırı yemeye başlarsanız da, hızlı bir şekilde kilo alırsınız. İşte kilonun korunması dediğimiz şey bu iki ucun ortası, yani hayatınız boyunca ne diyet yapmak ne de aşırı yemek yemektir.

DİYET KORUMA YÖNTEMİ
* Kiloyu korumanın sırrı, protein ve karbonhidrat dengesinde yatar. Alınması gereken toplam kalori miktarı içinde; karbonhidrat ve protein dengeli olduğu sürece kilo almazsınız. Bu da proteinlerle karbonhidratların gün içindeki dağılımını eşit tutmaya dikkat etmek anlamına gelmektedir.
* Gün içinde hiç protein almayıp, sadece karbonhidrat ile beslenirseniz kilo alır, proteini arttırıp karbonhidratı azaltırsanız, zayıflamaya devam edersiniz.
* Kişinin kilo vermesi için en önemli olan nokta metabolizmayı yormamak ve aktif tutmaktır. Diyet öncesinde sağlık kriterleri mutlaka saptanmalıdır.

VERDİĞİNİZ KİLOYU GÜNDE EN AZ DÖRT ÖĞÜN YİYEREK KORUYUN
* Zayıflama döneminde içtiğiniz üç litre suyu, koruma döneminde iki litreye indirebilirsiniz. Ancak daha az su içerseniz, tekrar kilo alabilirsiniz
* Bir günlük beslenmeniz en az dört öğünden oluşmalı. Örneğin sabah, öğle, öğleden sonra, akşam ve gece öğünü olabilir. Hiçbir zaman bütün gün yemek yemeyip sadece akşam öğünü yemek gibi bir hataya düşmeyin.
* Günlük öğününüzde bir öğün karbonhidratlı yiyecek yiyip, diğer öğününüzü de protein ve sebzeyle dengelemelisiniz. Sabah normal kahvaltınızı yaptıktan sonra (iki dilim ekmek, beyaz peynir, zeytin) öğleyin; bir tabak makarna ya da pizza ya da hamburger mönü veya pilav+et gibi karbonhidratlı bir mönü yiyebilirsiniz.
* Öğlen aldığınız karbonhidratı, akşam öğününde; sebze, yoğurt, salata ya da ızgara et, salata ya da balık, salata şeklinde dengelemeniz gerekiyor. Akşam tekrar karbonhidratlı bir yiyecek daha yemeniz doğru olmayacaktır. n Bu programda; haftada sadece iki gün öğle ile akşamı yer değiştirmeyi, yani karbonhidratlı mönüyü akşama, proteinli mönüyü öğleye almayı vücut kaldırabilir. Ara öğünlerde de meyve yenmelidir.

ÇOK YEMEK YERSENİZ NELER YAPMALISINIZ?
Her gün genellikle öğle öğünlerinde karbonhidrat alarak hayatınızı ve kilonuzu idare ettiriyorsunuz. Fakat bir gün diyelim ki; kahvaltıya ve öğlen yemeğine davetlisiniz. Akşam da yine abarttınız ve gün içinde üç öğününüzde de karbonhidratlı yiyeceklerden karışık olarak yediniz. Sonuçta günlük almanız gereken karbonhidrat miktarını bir hayli aştınız. Ne yapmalısınız?
* Unutmayın ki, alınan fazla enerjiyi toparlamak mümkün. Alınan fazla enerjinin vücutta yağa dönüşmesi 24 saat alır. Önemli olan ertesi gün üç litre su içmektir. Ayrıca öğlen ve akşam protein ağırlıklıbeslenmelisiniz. Karbonhidratı da yok denecek kadar aza indirirseniz, kilo almazsınız.
* Diyette artırılmış olan protein, suyla birlikte metabolizmayı hızlandırır. Bir gün önce alınan fazla karbonhidrat yağa dönüşmeden vücuttan atılır. Ancak bu aşırı yemeyi sadece haftada bir kez yapabilirsiniz. Biraz önce bahsettiğimiz programı da, aşırı yediğiniz günün hemen ertesi gününde uygulamalısınız.
* Vücuttaki fazla alkolün yağa dönüşmemesi ve vücuttan atılması için üç şey yapılmalıdır. Alkolü vücuttan atan en önemli şey; su, Omega 3, yani balık ve kabak, ıspanak, fasulye gibi yeşil sebzelerdir.

ara öğün olarak 1 elma yedim ve öğleden beri su içiyorum yeşil çay içtim ..

o zaman tanışma aşamasıyla başlayalım
daha önce başka bir grupta 65 kilodan 57 ye düştüm 162 boyunda 25 yaşındayım
şimdi 52 leri görmek istiyorum
vaktim var
beklerim
yılbaşına kadar 54 olsam yeter
kalan 2 kiloyu da yayarak veririm
sabah kahvaltım yeşil zeytin siyah zeytin tulum peyniri ve kuşburnu idi 1 dilim tam tahıllı ekmek
ara öğün yapmadan öğle yemeğine geçtim
şehriye çorbası ve fasülye kavurması 1 dilim ekmek
ara öğünde elma çayı ve kahve içtim
akşama bakalım daha vakit var
not: günde ortalama 10 saat çalıştığım için spor yapacak dermanım kalmıyo

Kahvaltı =1 dilim(50 gr) tambuğday ekmeği-10 zeytin-2 domates-Maydanoz
Kalori =100-110-40-10 =260
Öğle =Mercimek Çorbası-3 köfte(90 gr)
Kalori =190-161=351
Akşam =Mercimek çorbası büyük kase
Kalori =190

Ara=2 çikolatalı form bisküvi 109 kalori

Toplam=910 kalori

2 lt su
1 lt 9lu çay

Bu arada kilo bildirim günümüz hangi gün?

Son düzenleme:
akşam yemeğini yedim
çalıştığım için iş yerinde oldu
lavaş ekmek tulum peynir 6 zeytin

kalori takibini nerden yapıyosun

canım benımde içbacaklar çok yumuşak nasıl bir hareketle sıkılaşmıştı ????

canım sabah güzel yemen lazım aslında. birde aktiva tuvalete çıkartıyormu ben üç dört günde bir çıkıyorum

Kizlar mrb. Bende kaltilsam araniza. Boyum 1.75 kilom 86. 24 yasindayim 6 aylik oglum war. We artik kilo wermek istiyorum. Vermek istedigim 16 kilo var. Solemesi de pek kolaymis yaaa :)

hoşgeldin canım. zor değil birşekilde oluyo. yeterki yılmayalım..ben 92 den 73 e kadar düştüm.şuan 78 ım ama sigarayı bıraktım birde çok oturuyorum bu işyerınde vede delı gıbı yedım. ondan sonra 5 kılo aldım yoksa sağlıklı kılo verınce almasıda kolay olmuyo..

ara öğün olarak 1 elma yedim ve öğleden beri su içiyorum yeşil çay içtim ..

noni iyi gidiyosun bu aralar pazartesi güzel haberledr vereceksın bu gidişle

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz boy kılo ve hedefınızı yazın listeye eklicem canlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…