yeni yila umutla mutlulukla göbüşünde bebisle girmek isteyen canlarrrr hadi toplanalimm

iyiyim cnm senden nbr? dün akşam dayanamayıp test yaptım tabiki negatif çıktı daha en az 3 gün var bata heyecanla bekliyorum inş. güzel haber veririm

Canım ne kadar güçlüymüşsün atlatmışsın herşeyi maşallah sana inşallah bir an önce bebiş haberlerini alırız
Sağolun Allah razı olsun.. insallah rabbim isteyen herkese verir.. 10 aydır bebek hasretiyle yanıyorum sonunda rabbimin izniyle başlycaz.. benim bat 14 aralık 14 ocakta inşallah hamile oldugumu öğrenrm..

Sağolun Allah razı olsun.. insallah rabbim isteyen herkese verir.. 10 aydır bebek hasretiyle yanıyorum sonunda rabbimin izniyle başlycaz.. benim bat 14 aralık 14 ocakta inşallah hamile oldugumu öğrenrm..
Ekleyim mi cnm senide 14 ocaka

esrade ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 20 Aralık
zobiska ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 27 Aralık
Boncuklu Evin Hanimi ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 7 Ocak
hilal1907 ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 9 Ocak
askbahcem ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 14 Ocak
minnakzuzu ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 16 Ocak

en son benmi veriyorum haberi :)

kızlar ben de iki ay sonra aranızda olucam kısmetse inşallah ikinci kaybımı yaşadım 10 gün önce 3.sü için cesaret topluyorum hayırlısı bakalım aranızda kayıp yaşayan oldu mu?
çok geçmiş olsun canım benim tedavi sonucu olmuştu ama gebeliğim kimyasal çıktı malesef

canımm benide ekle bende varımmmm 27 Aralık

Adetim bitmedi henuz. Klavuzda yazarda turkiyede dglm inglzce yazar anlamam bsy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…