- 9 Eylül 2014
- 219
- 113
- 53
Bende varımmmm 29.aralık.. gelmez olsun inşallah..
'Regl beni Es geç 9ay..sonrasın da seni en güzel petlerle saracam vallah bak
İnşallah 2015 herkese uğurlu gelir sabırsızlıkla bekliyorum vallaaralık en sonu sensin arkadaşım inşallah yılbaşı hediyesi sen vereceksin bize.. ocak ta da ilk benim 2015 in ilk haberini de ben vereceğim inşallah.. kırmızıları giyelim yılbaşında dileyelim: )
Hayırlısı canım inşallah herşey yolunda giderSağolun Allah razı olsun.. insallah rabbim isteyen herkese verir.. 10 aydır bebek hasretiyle yanıyorum sonunda rabbimin izniyle başlycaz.. benim bat 14 aralık 14 ocakta inşallah hamile oldugumu öğrenrm..
İnşallah valla o kdar zorluktan sonra Allah bana bi bebek verirse herseyi unutcağıma bebeğimle yeniden doğacağıma inanıyorumHayırlısı canım inşallah herşey yolunda gider
Arkadaşlar bu arada bebek istiyoruz ama folik asit takviyesi yapıyomusunuz.. doktorum bana 3 ay önceden basla demşti ama ben yeni başladım bebeğin gelişimi için önemliymiş.İnşallah valla o kdar zorluktan sonra Allah bana bi bebek verirse herseyi unutcağıma bebeğimle yeniden doğacağıma inanıyorum
canımm benide ekle bende varımmmm27 Aralık
Bende varımmmm 29.aralık.. gelmez olsun inşallah..
'Regl beni Es geç 9ay..sonrasın da seni en güzel petlerle saracam vallah bak
Slmlarrr Türkiyem inn en güzel anne adaylariiiii
06 AnkaraHadi herkes bulunduğu Ili yazsın..
66 Yozgat
hoşgeldin cnmm nasıl oldunnSlmlarrr Türkiyem inn en güzel anne adaylariiiii
Selamlar 35 izmirrHadi herkes bulunduğu Ili yazsın..
66 Yozgat
Saol bitanem hosbuldum. . Cok sukur biraz daha iyiyim hala yatiorum kayinvalidem saolsun bakio banahoşgeldin cnmm nasıl oldunn
allah razı olsunn iyi barii sevindim senin içinnSaol bitanem hosbuldum. . Cok sukur biraz daha iyiyim hala yatiorum kayinvalidem saolsun bakio bana
bende varımmm hemd eçok isityorum 2015 bize melekler getirsinnnn 14 ocak gelmesini istemediğim gün..esrade ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 20 Aralık
zobiska ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 27 Aralık
melike222 ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 27 Aralık
Yadee ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 29 Aralık
Boncuklu Evin Hanimi ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 7 Ocak
hilal1907 ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 9 Ocak
askbahcem ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 14 Ocak
minnakzuzu ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 16 Ocak
HOŞGELDİN CANIM HEMEN EKLİYORUMMbende varımmm hemd eçok isityorum 2015 bize melekler getirsinnnn 14 ocak gelmesini istemediğim gün..
bende varımmm hemd eçok isityorum 2015 bize melekler getirsinnnn 14 ocak gelmesini istemediğim gün..
Canm benmde 14 ocak bat inşallah mutlu haberler alrzbende varımmm hemd eçok isityorum 2015 bize melekler getirsinnnn 14 ocak gelmesini istemediğim gün..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?