yeni yila umutla mutlulukla göbüşünde bebisle girmek isteyen canlarrrr hadi toplanalimm

Bende varımmmm 29.aralık.. gelmez olsun inşallah..
'Regl beni Es geç 9ay ..sonrasın da seni en güzel petlerle saracam vallah bak

aralık en sonu sensin arkadaşım inşallah yılbaşı hediyesi sen vereceksin bize.. ocak ta da ilk benim 2015 in ilk haberini de ben vereceğim inşallah.. kırmızıları giyelim yılbaşında dileyelim: )

aralık en sonu sensin arkadaşım inşallah yılbaşı hediyesi sen vereceksin bize.. ocak ta da ilk benim 2015 in ilk haberini de ben vereceğim inşallah.. kırmızıları giyelim yılbaşında dileyelim: )
İnşallah 2015 herkese uğurlu gelir sabırsızlıkla bekliyorum valla

Sağolun Allah razı olsun.. insallah rabbim isteyen herkese verir.. 10 aydır bebek hasretiyle yanıyorum sonunda rabbimin izniyle başlycaz.. benim bat 14 aralık 14 ocakta inşallah hamile oldugumu öğrenrm..
Hayırlısı canım inşallah herşey yolunda gider

İnşallah valla o kdar zorluktan sonra Allah bana bi bebek verirse herseyi unutcağıma bebeğimle yeniden doğacağıma inanıyorum
Arkadaşlar bu arada bebek istiyoruz ama folik asit takviyesi yapıyomusunuz.. doktorum bana 3 ay önceden basla demşti ama ben yeni başladım bebeğin gelişimi için önemliymiş.

esrade ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 20 Aralık
zobiska ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 27 Aralık
melike222 ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 27 Aralık
Yadee ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 29 Aralık
Boncuklu Evin Hanimi ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 7 Ocak
hilal1907 ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 9 Ocak
askbahcem ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 14 Ocak
minnakzuzu ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 16 Ocak

canımm benide ekle bende varımmmm 27 Aralık

Bende varımmmm 29.aralık.. gelmez olsun inşallah..
'Regl beni Es geç 9ay ..sonrasın da seni en güzel petlerle saracam vallah bak

bende varımmm hemd eçok isityorum 2015 bize melekler getirsinnnn 14 ocak gelmesini istemediğim gün..

bende varımmm hemd eçok isityorum 2015 bize melekler getirsinnnn 14 ocak gelmesini istemediğim gün..
esrade ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 20 Aralık
zobiska ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 27 Aralık
melike222 ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 27 Aralık
Yadee ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 29 Aralık
Boncuklu Evin Hanimi ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 7 Ocak
hilal1907 ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 9 Ocak
askbahcem ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 14 Ocak

umuttttt ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 14 Ocak
minnakzuzu ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 16 Ocak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…