yeni yila umutla mutlulukla göbüşünde bebisle girmek isteyen canlarrrr hadi toplanalimm

Canm be

Canm benmde 14 ocak bat inşallah mutlu haberler alrz
inşallah canım dua ediyorum herkes için :) sen yenisinsanırım umarım bir an önce kavuşursun çok beklemeden. ben yaklaşık 1.5 yıldır bekliyorum

Öylemi ayy kıyamam
inşallah canım dua ediyorum herkes için :) sen yenisinsanırım umarım bir an önce kavuşursun çok beklemeden. ben yaklaşık 1.5 yıldır bekliyorum
Öylemi kıyamam sana yaa ben daha önceden denedimde ama baska bi hastalığa yakalandm ciğerlerimden tedavi oldum şimdi inşallah bu ay başlycaz.. Allah banada herkesede nasip etsin inşallah

Öylemi ayy kıyamam

Öylemi kıyamam sana yaa ben daha önceden denedimde ama baska bi hastalığa yakalandm ciğerlerimden tedavi oldum şimdi inşallah bu ay başlycaz.. Allah banada herkesede nasip etsin inşallah
Canım ya özel değilse söyler misin tüberküloza nasıl yakalandn yaa

B
Canım ya özel değilse söyler misin tüberküloza nasıl yakalandn yaa
yeni evliydim çalışıyordum ciğerlerim su toplamış haberim yokmuş ben bide beslenmeme dikkat etmedim hiç yoğun iş temposundan.. aslnda ciğerlerimde batmalar vardı ama doktora gtmedim buda aylarca sürdü 7-8 ay olmuş en sonunda bebek için çalmalara başladk ben aslnda hamileyim sanmıştm işyerinde bayılmışım.. doktordan test falan yapmşlar çıkmadı. Doktora ciğerimdeki batmaları söyedim röntgen sonucu ailem ben eşiim yıkıldık tabi verem olmuştum ciğerlerimdeki sıvı veremi oluşturmuş..böyle böyle tedavi oldum bu ay Allahın iznyle bitiyor.. işten atıldım 9 aydr ağır ilaçlar kullanıyorum bitecek artk bu çilede

Canım ya çok üzüldüm neler atlatmışsın... Çok şükür geçmiş gitmiş.. İnşallah bebişine de kavuşursun bir an önce, seni katacam dualarıma

Ç
Canım ya çok üzüldüm neler atlatmışsın... Çok şükür geçmiş gitmiş.. İnşallah bebişine de kavuşursun bir an önce, seni katacam dualarıma
çoK sağol ablacımm Allah benim yasadklarımı kimseye yasatmasın.. geçti bitti diyorum artk hamd olsun hayırlısı böyleymiş.. bende seni ve burdaki arkadaşları dualarmdan eksik etmem inşallah..

Kuzular ya bu arada birkaç gündr ciddi batma çekilme garip garip sızılar hissediyorum kasıklarımdaaa geçmediiiii nedir ki acepppp

çok geçmiş olsun cnm allah şifa versin inş. çabucak yakalarsın bebişide

Kuzular ya bu arada birkaç gündr ciddi batma çekilme garip garip sızılar hissediyorum kasıklarımdaaa geçmediiiii nedir ki acepppp

sol yumurtalığımda benimde batmalar var gazımda çok bağırsaklarım inek gibi böğürüyolar resmen yanlış anlayacak insanlar diye çekiniyorum :) göğüslerimde şiş dokununca ağrıyo bide ayaklarım çok üsüyo.. bunların hepsi adet belirtisi ama ayrıca hamilelik belirtiside.. bakalım hangisi çıkacak hayırlısı son 2 gün ilk ben haber vericem çok heyecanlıyım

Koptumm supersinn insallah hadi bize guzel haber ver de ucalimm

ayrıca boynumda enseme doğru kocaman bi sivilce çıktı ağrıyo buda adet belirtisi ve hamilelik belirtisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…