inşallah canım dua ediyorum herkes için :) sen yenisinsanırım umarım bir an önce kavuşursun çok beklemeden. ben yaklaşık 1.5 yıldır bekliyorumCanm be
Canm benmde 14 ocak bat inşallah mutlu haberler alrz
Öylemi kıyamam sana yaa ben daha önceden denedimde ama baska bi hastalığa yakalandm ciğerlerimden tedavi oldum şimdi inşallah bu ay başlycaz.. Allah banada herkesede nasip etsin inşallahinşallah canım dua ediyorum herkes için :) sen yenisinsanırım umarım bir an önce kavuşursun çok beklemeden. ben yaklaşık 1.5 yıldır bekliyorum
Canım ya özel değilse söyler misin tüberküloza nasıl yakalandn yaaÖylemi ayy kıyamam
Öylemi kıyamam sana yaa ben daha önceden denedimde ama baska bi hastalığa yakalandm ciğerlerimden tedavi oldum şimdi inşallah bu ay başlycaz.. Allah banada herkesede nasip etsin inşallah
Hepimiz yeniden doğacaz kuzum benimİnşallah valla o kdar zorluktan sonra Allah bana bi bebek verirse herseyi unutcağıma bebeğimle yeniden doğacağıma inanıyorum
yeni evliydim çalışıyordum ciğerlerim su toplamış haberim yokmuş ben bide beslenmeme dikkat etmedim hiç yoğun iş temposundan.. aslnda ciğerlerimde batmalar vardı ama doktora gtmedim buda aylarca sürdü 7-8 ay olmuş en sonunda bebek için çalmalara başladk ben aslnda hamileyim sanmıştm işyerinde bayılmışım.. doktordan test falan yapmşlar çıkmadı. Doktora ciğerimdeki batmaları söyedim röntgen sonucu ailem ben eşiim yıkıldık tabi verem olmuştum ciğerlerimdeki sıvı veremi oluşturmuş..böyle böyle tedavi oldum bu ay Allahın iznyle bitiyor.. işten atıldım 9 aydr ağır ilaçlar kullanıyorum bitecek artk bu çiledeCanım ya özel değilse söyler misin tüberküloza nasıl yakalandn yaa
İnşallah ablacımm hepimiz mutlu oluruz ocak ayındaHepimiz yeniden doğacaz kuzum benim
Canım ya çok üzüldüm neler atlatmışsın... Çok şükür geçmiş gitmiş.. İnşallah bebişine de kavuşursun bir an önce, seni katacam dualarımaB
yeni evliydim çalışıyordum ciğerlerim su toplamış haberim yokmuş ben bide beslenmeme dikkat etmedim hiç yoğun iş temposundan.. aslnda ciğerlerimde batmalar vardı ama doktora gtmedim buda aylarca sürdü 7-8 ay olmuş en sonunda bebek için çalmalara başladk ben aslnda hamileyim sanmıştm işyerinde bayılmışım.. doktordan test falan yapmşlar çıkmadı. Doktora ciğerimdeki batmaları söyedim röntgen sonucu ailem ben eşiim yıkıldık tabi verem olmuştum ciğerlerimdeki sıvı veremi oluşturmuş..böyle böyle tedavi oldum bu ay Allahın iznyle bitiyor.. işten atıldım 9 aydr ağır ilaçlar kullanıyorum bitecek artk bu çilede
çoK sağol ablacımm Allah benim yasadklarımı kimseye yasatmasın.. geçti bitti diyorum artk hamd olsun hayırlısı böyleymiş.. bende seni ve burdaki arkadaşları dualarmdan eksik etmem inşallah..Canım ya çok üzüldüm neler atlatmışsın... Çok şükür geçmiş gitmiş.. İnşallah bebişine de kavuşursun bir an önce, seni katacam dualarıma
İnşallah canım...Ç
çoK sağol ablacımm Allah benim yasadklarımı kimseye yasatmasın.. geçti bitti diyorum artk hamd olsun hayırlısı böyleymiş.. bende seni ve burdaki arkadaşları dualarmdan eksik etmem inşallah..
Hamileliğin nelirtisi olabilir mi acep.. kasıkta batma olur çünküKuzular ya bu arada birkaç gündr ciddi batma çekilme garip garip sızılar hissediyorum kasıklarımdaaa geçmediiiii nedir ki acepppp
Ya bilmem kiHamileliğin nelirtisi olabilir mi acep.. kasıkta batma olur çünkü
Yok zaten hemen ümitlenme canm ama bi ihtmalde olabilir.. tabi inşallah hamilesindir.. bat ne zamandıYa bilmem kigaz mı diye de düşünmüyor değilim hani fazla ümitlenmemek lazım di mi
B
yeni evliydim çalışıyordum ciğerlerim su toplamış haberim yokmuş ben bide beslenmeme dikkat etmedim hiç yoğun iş temposundan.. aslnda ciğerlerimde batmalar vardı ama doktora gtmedim buda aylarca sürdü 7-8 ay olmuş en sonunda bebek için çalmalara başladk ben aslnda hamileyim sanmıştm işyerinde bayılmışım.. doktordan test falan yapmşlar çıkmadı. Doktora ciğerimdeki batmaları söyedim röntgen sonucu ailem ben eşiim yıkıldık tabi verem olmuştum ciğerlerimdeki sıvı veremi oluşturmuş..böyle böyle tedavi oldum bu ay Allahın iznyle bitiyor.. işten atıldım 9 aydr ağır ilaçlar kullanıyorum bitecek artk bu çilede
Kuzular ya bu arada birkaç gündr ciddi batma çekilme garip garip sızılar hissediyorum kasıklarımdaaa geçmediiiii nedir ki acepppp
Koptumm supersinn insallah hadi bize guzel haber ver de ucalimmsol yumurtalığımda benimde batmalar var gazımda çok bağırsaklarım inek gibi böğürüyolar resmen yanlış anlayacak insanlar diye çekiniyorum :) göğüslerimde şiş dokununca ağrıyo bide ayaklarım çok üsüyo.. bunların hepsi adet belirtisi ama ayrıca hamilelik belirtiside.. bakalım hangisi çıkacak hayırlısı son 2 gün ilk ben haber vericem çok heyecanlıyım
Bende yarin doktora gidecegim bakalim neler dicekkayrıca boynumda enseme doğru kocaman bi sivilce çıktı ağrıyo buda adet belirtisi ve hamilelik belirtisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?