Bende yarin doktora gidecegim bakalim neler dicekk
Yok cnm bu ay cok tuhaf seyler yasiyorum. Adetim 7 gun cok yogun olurdu bu ay 3 gun ve cok az oldu. karnimda sislik var. Bikac gun sag kasigim dehset agridi simdi gecti ama ozellikle bacaklarimi karnima cekince segirme oluyor pit pit ediyo orasi.hayırlı haberlerle gelirsin inş. ne için gideceksin tedavi falanmı görüyorsun?
Yok cnm bu ay cok tuhaf seyler yasiyorum. Adetim 7 gun cok yogun olurdu bu ay 3 gun ve cok az oldu. karnimda sislik var. Bikac gun sag kasigim dehset agridi simdi gecti ama ozellikle bacaklarimi karnima cekince segirme oluyor pit pit ediyo orasi.
Sagol cnmanladım cnm geçmiş olsun
Yok cnm bu ay cok tuhaf seyler yasiyorum. Adetim 7 gun cok yogun olurdu bu ay 3 gun ve cok az oldu. karnimda sislik var. Bikac gun sag kasigim dehset agridi simdi gecti ama ozellikle bacaklarimi karnima cekince segirme oluyor pit pit ediyo orasi.
Yaptim canim negatif bebek degil baska bi sorun var onu merak ediyorum benTest yaptın mı lamb-h.
Üstüne görmüş olabilirsin.
Yaaa inanamıyorum göğüs dışında saydığın şeylerin hepsi varr sivilce bileeeayrıca boynumda enseme doğru kocaman bi sivilce çıktı ağrıyo buda adet belirtisi ve hamilelik belirtisi
Canım hemen git de haber ver bana da yaa cidden merak ettim neyin nesi bu...Bende yarin doktora gidecegim bakalim neler dicekk
Doktor söylesin kesin sonucu... Tam üstüne görme gibi belirtiler yaşıyorsn canım... Belinde ağrı var mı?Yaptim canim negatif bebek degil baska bi sorun var onu merak ediyorum ben
Kasigim agrirken belimdede agri vardi batma seklinde yani ama simdi yokDoktor söylesin kesin sonucu... Tam üstüne görme gibi belirtiler yaşıyorsn canım... Belinde ağrı var mı?
Yaaa inanamıyorum göğüs dışında saydığın şeylerin hepsi varr sivilce bileeesivilce de mi gebelik belirtisiymiş yaa hiç haberim yoktu... Benim yüzümde çıktı hatta arkadaşlarıma,suratımdaki ampüle bakın diyip dalga geçiyorum kaç gündür ama adetime 9 gün var daha bilmem ki esrade cim ne dersin :)
Hmmm canım en net bilgiyi doktor verecek, biz burdan anca konuşuruz işteKasigim agrirken belimdede agri vardi batma seklinde yani ama simdi yok
Bilmiyorum canim esimde bende napcamisi sasirdik artikDoktor söylesin kesin sonucu... Tam üstüne görme gibi belirtiler yaşıyorsn canım... Belinde ağrı var mı?
Sen dün bat söyledin mimrb cnm evet bu belirtiler hem adet hemde hamilelik belirtisi o yüzden ayırt etmek çok zor malesef sabırla bekliyorum bende.. inş. hamişisizdir hayırlısı..
En basta kaydettim tabiki :)Sen dün bat söyledin mihilal1907 kaydetti herkesi, seni de yazalım :)
Bilmiyorum canim esimde bende napcamisi sasirdik artik
cnm sende pko varmıydı?
polikistik over yani yumurtalık kisti? olsa bilirdin dr. söylerdi herhaldeBilmiyorum cnm varmi yok mu ne oldugunu dabilmiyorum desem
Sende var mı canım?polikistik over yani yumurtalık kisti? olsa bilirdin dr. söylerdi herhalde
Bende varcnm sende pko varmıydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?