yeni yila umutla mutlulukla göbüşünde bebisle girmek isteyen canlarrrr hadi toplanalimm

hayırlı haberlerle gelirsin inş. ne için gideceksin tedavi falanmı görüyorsun?
Yok cnm bu ay cok tuhaf seyler yasiyorum. Adetim 7 gun cok yogun olurdu bu ay 3 gun ve cok az oldu. karnimda sislik var. Bikac gun sag kasigim dehset agridi simdi gecti ama ozellikle bacaklarimi karnima cekince segirme oluyor pit pit ediyo orasi.

Yok cnm bu ay cok tuhaf seyler yasiyorum. Adetim 7 gun cok yogun olurdu bu ay 3 gun ve cok az oldu. karnimda sislik var. Bikac gun sag kasigim dehset agridi simdi gecti ama ozellikle bacaklarimi karnima cekince segirme oluyor pit pit ediyo orasi.

anladım cnm geçmiş olsun

Test yaptın mı lamb-h.
Üstüne görmüş olabilirsin.

ayrıca boynumda enseme doğru kocaman bi sivilce çıktı ağrıyo buda adet belirtisi ve hamilelik belirtisi
Yaaa inanamıyorum göğüs dışında saydığın şeylerin hepsi varr sivilce bileee sivilce de mi gebelik belirtisiymiş yaa hiç haberim yoktu... Benim yüzümde çıktı hatta arkadaşlarıma,suratımdaki ampüle bakın diyip dalga geçiyorum kaç gündür ama adetime 9 gün var daha bilmem ki esrade cim ne dersin :)

mrb cnm evet bu belirtiler hem adet hemde hamilelik belirtisi o yüzden ayırt etmek çok zor malesef sabırla bekliyorum bende.. inş. hamişisizdir hayırlısı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…