yeni yila umutla mutlulukla göbüşünde bebisle girmek isteyen canlarrrr hadi toplanalimm

bende yok kız kardeşimde var bide yanımda çalışan kızda var onlardan biliyorum
Aman aman olmasın bebişim.... Hoş benim pek umrumda değil ama yine de bir problem sonuçta bu arada beni yerimden zıplatacak şiddette 2 batma yaşadım bu sabah, onun dışında sürekli minik minik batıyor... Heyecanlanıyorum valla ne yalan söyliyim bu arada ne iş yapıyorsun yanında çalışan kız dedin ya?

geçmiş olsun cnm. evet bendede heyecan çok sanki hep kendimi dinliyorum batma olacakmı diye :) ben kamuda çalışıyorum yanımda çalışan kız derken çalışma arkadaşım demek istedim

ayrıca boynumda enseme doğru kocaman bi sivilce çıktı ağrıyo buda adet belirtisi ve hamilelik belirtisi
canımm boyundan enseye doğru sivilce çıkması hem adet hemde hamilelik belirtisi mi ilk defa duydumm

cnm güldürdün beni boyundan enseye doğru çıkması önemli deil önemli olan sivilce çıkması yüzde yada boyunda farketmez mesela geçen adet önceside yanağımda çıkmıştı

cnm güldürdün beni boyundan enseye doğru çıkması önemli deil önemli olan sivilce çıkması yüzde yada boyunda farketmez mesela geçen adet önceside yanağımda çıkmıştı
benim her adet öncesi çıkıyo 2.aşılamam tutunca çıkmamıştı bende tuttuğunu ordan anlamıltımmm ama malesef kimyasal düşük yaşadımm

geçmiş olsun cnm. evet bendede heyecan çok sanki hep kendimi dinliyorum batma olacakmı diye :) ben kamuda çalışıyorum yanımda çalışan kız derken çalışma arkadaşım demek istedim
Canım inşallah bebişle sonuçlanır iyi iyi kolay gelsin iyi çalışmalar

mrb kızlar az önce wc gittim kahverengi leke gelmiş adetmi olcam acaba yada yerleşme kanaması yarın herşey netleşir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…