Sende var mı canım?
Aman aman olmasın bebişim.... Hoş benim pek umrumda değil ama yine de bir problem sonuçtabende yok kız kardeşimde var bide yanımda çalışan kızda var onlardan biliyorum
Aman aman olmasın bebişim.... Hoş benim pek umrumda değil ama yine de bir problem sonuçtabu arada beni yerimden zıplatacak şiddette 2 batma yaşadım bu sabah, onun dışında sürekli minik minik batıyor... Heyecanlanıyorum valla ne yalan söyliyim bu arada ne iş yapıyorsun yanında çalışan kız dedin ya?
Bakalim cnm yarin cikar akkoyun kara koyun hayirlisiyla artikpolikistik over yani yumurtalık kisti? olsa bilirdin dr. söylerdi herhalde
bebiştir bebişKuzular ya bu arada birkaç gündr ciddi batma çekilme garip garip sızılar hissediyorum kasıklarımdaaa geçmediiiii nedir ki acepppp
canımm boyundan enseye doğru sivilce çıkması hem adet hemde hamilelik belirtisi miayrıca boynumda enseme doğru kocaman bi sivilce çıktı ağrıyo buda adet belirtisi ve hamilelik belirtisi
cnm güldürdün beni boyundan enseye doğru çıkması önemli deil önemli olan sivilce çıkması yüzde yada boyunda farketmez mesela geçen adet önceside yanağımda çıkmıştı
benim her adet öncesi çıkıyo 2.aşılamam tutunca çıkmamıştı bende tuttuğunu ordan anlamıltımmm ama malesef kimyasal düşük yaşadımm
inşallah canımm benim şuanda gün sayıyorummgeçmiş olsun cnm allah çok aratmadan tekrar hamile kalmayı nasip kısmet eder inş.
Keşke canımmmm valla ağzından bal damlıyorbebiştir bebiş
Senden ancak pofuduk pofuduk bembeyaz bir koyun olur bebişimmminşallah canımm benim şuanda gün sayıyorumm
Hadi yaa haber ver bize de haa :) kaç gün var? Belirti var mı?inşallah canımm benim şuanda gün sayıyorumm
Canım inşallah bebişle sonuçlanırgeçmiş olsun cnm. evet bendede heyecan çok sanki hep kendimi dinliyorum batma olacakmı diye :) ben kamuda çalışıyorum yanımda çalışan kız derken çalışma arkadaşım demek istedim
Canım inşallah bebişle sonuçlanıriyi iyi kolay gelsin iyi çalışmalar
Keşke canımmmm valla ağzından bal damlıyor
niye kızSenden ancak pofuduk pofuduk bembeyaz bir koyun olur bebişimmm
kaç gün varrr hiç saymak bile istemiyorummmHadi yaa haber ver bize de haa :) kaç gün var? Belirti var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?