yeni yila umutla mutlulukla göbüşünde bebisle girmek isteyen canlarrrr hadi toplanalimm

Canım benim belim de yum dan hemen sonra ağrımaya başlamıştı... Ama göğüs hassasiyeti daha 3 gündr var sadece... Baş dönmesi desen hiçbişey yok... Ama dedigim gibi bu belirtilerden sadece bel ağrısını yaşadım ben.. İnşallah tutulmuştur bebeğin :)

zobişkacım sen yumurtlamadan sonra çok akıntın olduğundan bahsetmiştin.ne renkti akıntın nasıldı yani? başka belirtilerin var mıydı? gerçi herkeste farklı oluyor.mesela senin gögus hassasiyetin yeni başlamış.başkaları tam tersini söyluyor.herkesin bünyesi farklı tabii.ama benzerliklerde olabiliyor.kısmet bakalım :)

İNŞALLAH CANIM UMUDUM HEP VAR İNŞALLAH BU DEFA ANNELİK MÜJDESİNİ ALIRIM...

SENİN NASIL GİDİYOR CANIM BU ?

merhabalar, inofolik nasıl kullanılıyor arkadaşlar, bilen var mı ?ne zaman başlamak gerek, dr. vermedi ama ben yinede istiyorum kullanmak, Mart ayına gebelik düşünüyorum, 2 düşüğüm var, inşallah hayırlı olur.

Kizlar ya bat 10 mart.. gogus ucum agriyo ama gogsum kas agrisi gibi daha da agriyo.. umutlanmak istemiorum ama ufacikta olsa bi belirti olunca dusunmemek elde degil..

mrb cnm ben kullandım geçen ay bir kutu ama malesef işe yaramadı tutmadı dr.um bir kutu kullan yeter demişti ama fayda etmedi bakalım bu ay nasıl olacak. hayırlısı..

bu arada adetin 3. günü başlamak gerekiyor ilaca inş. fayda görürsün

mrb cnm ben kullandım geçen ay bir kutu ama malesef işe yaramadı tutmadı dr.um bir kutu kullan yeter demişti ama fayda etmedi bakalım bu ay nasıl olacak. hayırlısı..
inşallah işe yarar canım sendede bazıları 3 ay kullanmak gerek demiş. sen ne şikayetiyle kullandın ?
gebelik oldumu daha önce hiç canım, ben gebe kaldım ilki 3. diğeri 5. denemede ama malesef kürtajla sonlandı. pıhtılaşma çıktı ben de , hsg falan hepsi yapıldı temiz. sadece eşimin morfolojisi %3 çıktı, bu en az % 4 olmalıymış. şimdi oda ilaca başlıcak, ben de artık çok beklememk için bir şeyler yapayım dedim. çünkü dr. akalsa hemen aşılama diyor. bizde bi duralım diyoruz , bi ilaç kullanalım, sonuçta gebelik oluşuyor. bozuk sperm düşüğe sebepmiş evet, ama morfoloji % 10 da olsa yine bozuk sperm mevcut. doğru spermin yumurtayı bulması bile mucize. Allah tan başka yardım edecek yok.

benim 4 yaşında bi kızım var canım. kızımda çok fazla uğraşmadan hamile kalmıştım 3.denemede tutmuştu ama bu sefer malesef 5 ay oldu tutmadı sadece 2 ay öncesi kimyasal gebelik yaşadım o kadar. inofolici polikistik over için verdi dr.um. son gittiğimde küçük küçük kistler var dedi ve o ilacı verdi bir ay kullan yeter dedi bende öyle yaptım bu ay kullanmadım hayırlısı inş. Allahım çok fazla aratmaz hepimize yardım eder

daha erkenmiş canım 5 ay hem kızın var olur bence daha korkma, bende bi kullanayım bakalım inşallah bu defa çok bekletmez bebişler bizi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…