- 20 Aralık 2014
- 1.891
- 3.928
- 358
Sen hic beni sorma zaten
Sekerimm saka yapiyorum canimm.. geliyorum yaziyorum ama kimsecikler cvp yazmiyo bnde girmiyorum bu ara fazla canim. Sen nasilsin birazdaha iyimi sikayetlerinnYok be kuzum, bril'in yazını gördüm de ondan şeyettim napıyosun anlamında.o da sırra kadem basmışseni de merak ettim ama hiç gelmiyosun ki nasılsın diyeyim
Sekerimm saka yapiyorum canimm.. geliyorum yaziyorum ama kimsecikler cvp yazmiyo bnde girmiyorum bu ara fazla canim. Sen nasilsin birazdaha iyimi sikayetlerinn
12haftadan sonra biraz daha duzeliyo cnm az daha dayan :) evet busradan kiskanip totem yapmaya basladim adete 7 gun kaldi bakalim hayirlisi canimDeğilimaynı klasik şeyler işte, anlatıp da gözünüzü korkutmiyim vazgeçmeyin bebiş yapmaktan Totem yapıyosun biliyorum, o yüzden hiç sormuyorum var mı belirti diye
12haftadan sonra biraz daha duzeliyo cnm az daha dayan :) evet busradan kiskanip totem yapmaya basladim adete 7 gun kaldi bakalim hayirlisi canim
ayyyy ayyyy ayyyy çok guzel olur be canımmmm :) elizanim'cım senin bat 10,03 mü? benimde 11,03. hadi canım arka arkaya patlatalım müjdeleri :)Evett canim yaa ins artik yeni bi haber alirizda acikk mutlu oluruz yada keske hepimiz birden hamile kalsak oyy ne guzel olurr
Yoo yio aynen senin gibi dusunuyorum valla bnde pesini birakmiyorumO zaman vakti geçti falan demeden çalışmaya devam, son ay adamın posasını çıkarmıştım ben adet günü yaklaşıncaya kadar
Ayyy sen oyle diyince icim bi hos oldu heyecanlandim vallaayyyy ayyyy ayyyy çok guzel olur be canımmmm :) elizanim'cım senin bat 10,03 mü? benimde 11,03. hadi canım arka arkaya patlatalım müjdeleri :)
Yoo yio aynen senin gibi dusunuyorum valla bnde pesini birakmiyorumHatta sirf oyuzden dun annesigilde kaldik kacacak yer ariyo
Tutana kafar acima duygumu aldirdim ben asla pesini birakmammAhaha yazık acıdım adama, benim kociş geldi aklımabenimkinin kaçıcak yeri de yoktu, gurbetteyiz hemen hemen her gün çalıştık tuttu şükür. Atalarımız boşuna dememiş her şeyin başı azim ve çalışmak diye
Iyi uykularr canim benim dikkat et kendine ve bebisimizeUyku bastırdı yine. Öptüm herkeslerii kendinize dikkat edin
Canım yum dan sonra su gibiydi benim akıntım, renksiz kokusuz bildiğin su gibi ıslatıyordu çamaşırımızobişkacım sen yumurtlamadan sonra çok akıntın olduğundan bahsetmiştin.ne renkti akıntın nasıldı yani? başka belirtilerin var mıydı? gerçi herkeste farklı oluyor.mesela senin gögus hassasiyetin yeni başlamış.başkaları tam tersini söyluyor.herkesin bünyesi farklı tabii.ama benzerliklerde olabiliyor.kısmet bakalım :)
Akıntınlı ve kasık ağrılı gidiyor canım, ama herşey yolunda çok şükür :)İNŞALLAH CANIM UMUDUM HEP VAR İNŞALLAH BU DEFA ANNELİK MÜJDESİNİ ALIRIM...
SENİN NASIL GİDİYOR CANIM BU ?
şubat sonu mart başı bat ları olan arkadaşların hiç sesi çıkmıyor.ben veAyneeennn haberler sizde milleeeett heyecanla bekliyoruzzz :))
Dualariniza ihtiyacimizz var cnm unutmayin bizi tamammiAyneeennn haberler sizde milleeeett heyecanla bekliyoruzzz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?