yeni yila umutla mutlulukla göbüşünde bebisle girmek isteyen canlarrrr hadi toplanalimm

Yok be kuzum, bril'in yazını gördüm de ondan şeyettim napıyosun anlamında.o da sırra kadem basmış seni de merak ettim ama hiç gelmiyosun ki nasılsın diyeyim
Sekerimm saka yapiyorum canimm.. geliyorum yaziyorum ama kimsecikler cvp yazmiyo bnde girmiyorum bu ara fazla canim. Sen nasilsin birazdaha iyimi sikayetlerinn

Değilim aynı klasik şeyler işte, anlatıp da gözünüzü korkutmiyim vazgeçmeyin bebiş yapmaktan Totem yapıyosun biliyorum, o yüzden hiç sormuyorum var mı belirti diye
Sekerimm saka yapiyorum canimm.. geliyorum yaziyorum ama kimsecikler cvp yazmiyo bnde girmiyorum bu ara fazla canim. Sen nasilsin birazdaha iyimi sikayetlerinn

Değilim aynı klasik şeyler işte, anlatıp da gözünüzü korkutmiyim vazgeçmeyin bebiş yapmaktan Totem yapıyosun biliyorum, o yüzden hiç sormuyorum var mı belirti diye
12haftadan sonra biraz daha duzeliyo cnm az daha dayan :) evet busradan kiskanip totem yapmaya basladim adete 7 gun kaldi bakalim hayirlisi canim

O zaman vakti geçti falan demeden çalışmaya devam, son ay adamın posasını çıkarmıştım ben adet günü yaklaşıncaya kadar
12haftadan sonra biraz daha duzeliyo cnm az daha dayan :) evet busradan kiskanip totem yapmaya basladim adete 7 gun kaldi bakalim hayirlisi canim

Evett canim yaa ins artik yeni bi haber alirizda acikk mutlu oluruz yada keske hepimiz birden hamile kalsak oyy ne guzel olurr
ayyyy ayyyy ayyyy çok guzel olur be canımmmm :) elizanim'cım senin bat 10,03 mü? benimde 11,03. hadi canım arka arkaya patlatalım müjdeleri :)

O zaman vakti geçti falan demeden çalışmaya devam, son ay adamın posasını çıkarmıştım ben adet günü yaklaşıncaya kadar
Yoo yio aynen senin gibi dusunuyorum valla bnde pesini birakmiyorum Hatta sirf oyuzden dun annesigilde kaldik kacacak yer ariyo

ayyyy ayyyy ayyyy çok guzel olur be canımmmm :) elizanim'cım senin bat 10,03 mü? benimde 11,03. hadi canım arka arkaya patlatalım müjdeleri :)
Ayyy sen oyle diyince icim bi hos oldu heyecanlandim valla evet cnm 10 mart ayy allahim ins nasip ederde o mutlu haberi burda haykira haykira duyursakk.. cok duygulandim suan hayali bile guzel

Ahaha yazık acıdım adama, benim kociş geldi aklıma benimkinin kaçıcak yeri de yoktu, gurbetteyiz hemen hemen her gün çalıştık tuttu şükür. Atalarımız boşuna dememiş her şeyin başı azim ve çalışmak diye
Yoo yio aynen senin gibi dusunuyorum valla bnde pesini birakmiyorum Hatta sirf oyuzden dun annesigilde kaldik kacacak yer ariyo

Tutana kafar acima duygumu aldirdim ben asla pesini birakmamm

Hatta şöyle söyliyim, o ay yumdan sonra kasık ağrım hep devam etmişti aralıksız, ben de "çalışma olayını abarttık mı nedir" diye düşünmüştüm meğer bebişmiş ağrının sebebi

Canım yum dan sonra su gibiydi benim akıntım, renksiz kokusuz bildiğin su gibi ıslatıyordu çamaşırımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…