Evet suanlik susalim da mujde verirken avazimiz ciktigi kadarr bagiririz ozannşubat sonu mart başı bat ları olan arkadaşların hiç sesi çıkmıyor.ben veelizanim beklemedeyiz.Ayrıca totemdeyiz :) sesimizi çıkarmıyoruz :)
ayyyy evet evet evet az kaldı canım.allah yardımcımız olsun.inşallah şuan o bebişler bu göbişlerdedir :KK36Evet suanlik susalim da mujde verirken avazimiz ciktigi kadarr bagiririz ozann
canm bn folbiol kullanıyorm doktor ilk bşlarda bbk bklerkn gun asırı kullnsan yeter demştiayrıca en etkilisi folbiolmuşmerhabalar, inofolik nasıl kullanılıyor arkadaşlar, bilen var mı ?ne zaman başlamak gerek, dr. vermedi ama ben yinede istiyorum kullanmak, Mart ayına gebelik düşünüyorum, 2 düşüğüm var, inşallah hayırlı olur.
kuzum yok gelen giden ümitlensemmi ki ama aslında 5ini beklicm şubatn 28 çekmesnden dolayıGünaydın mı desem iyi geceler mi desem bilemedim, benim saatlerim iyice birbirine girdiHerkese merhaba kuzular bril ne var ne yok canım
ahh kuzum valla bende aynı öyleym bir rahatm ki anlatamam sana :)Neden bilmiyorm icime doguyor bnm.bu ayda olmayck sanki gerci daha doktora gtmedm adet olmadm soganda fayda etmedi bnde cmrtesi gtcm bi kasik agrim icin hmde klomeni yazdirahim doktora olurda adet olursm hafta ici gtmwm zor ikinci gu nu gel dedi ama acayip rahatlik vr icimde artik uzulemiyorm bile hamile degilm.diye bana da dua edin kizlar
Topikcigimiz pek bi durgun bu ara kizlarrr dimi
herkes bu aralar pek bi suskun ben geliyorum kmse yk snra ben çıkyıorum aaa bi bakıyorum yazışmışsınız üzülüyorum valla ben buralardaym hepAyy yine kimse yokbaşka topiğe mi taşındınız topluca
siliyim mi kız onları yoklar ortadaşubat sonu mart başı bat ları olan arkadaşların hiç sesi çıkmıyor.ben veelizanim beklemedeyiz.Ayrıca totemdeyiz :) sesimizi çıkarmıyoruz :)
Insallahhhhh canimm allahim hayirlisini versin cumlemizee ins.ayyyy evet evet evet az kaldı canım.allah yardımcımız olsun.inşallah şuan o bebişler bu göbişlerdedir :KK36
Banads hep aynisi oluyoo cnm kimseciklet cvp yazmiyoherkes bu aralar pek bi suskun ben geliyorum kmse yk snra ben çıkyıorum aaa bi bakıyorum yazışmışsınız üzülüyorum valla ben buralardaym hep
ben burdaym kuzucum :)Banads hep aynisi oluyoo cnm kimseciklet cvp yazmiyo
Insallahh tez zamnda olur canim bebisim ben her ezanda her namazda herkese tek tekk dua ediyorum rabbim kabul etsin ins.Neden bilmiyorm icime doguyor bnm.bu ayda olmayck sanki gerci daha doktora gtmedm adet olmadm soganda fayda etmedi bnde cmrtesi gtcm bi kasik agrim icin hmde klomeni yazdirahim doktora olurda adet olursm hafta ici gtmwm zor ikinci gu nu gel dedi ama acayip rahatlik vr icimde artik uzulemiyorm bile hamile degilm.diye bana da dua edin kizlar
Tamamm kuzucumm.. kiz bixim polikistik topigimiz deki susgun peri nerelerde konusuyomusunz hicben burdaym kuzucum :)
valla kuzum geçen gn yazmış ordan bn yazamadm misafrm vardı o ndan pek grmiyo sanırımTamamm kuzucumm.. kiz bixim polikistik topigimiz deki susgun peri nerelerde konusuyomusunz hic
Himm buralarada hic ugramaz oldu merak ettimvalla kuzum geçen gn yazmış ordan bn yazamadm misafrm vardı o ndan pek grmiyo sanırım
buraya kmse grmiyo kuzum baksana in cin top oynuyo sn napıyosun benmde adetm bugn tık yok bi kaç gndr belime ve krnıma brden ağrı griyo ama ayın 5ni bekliyorum 2 gn gecikme:)Himm buralarada hic ugramaz oldu merak ettim
bende sana sorcaktim totem yapioruz ya kiz belirti soylemek yokburaya kmse grmiyo kuzum baksana in cin top oynuyo sn napıyosun benmde adetm bugn tık yok bi kaç gndr belime ve krnıma brden ağrı griyo ama ayın 5ni bekliyorum 2 gn gecikme:)
yok kuzum totem yapıyorum ya ondan yapmıcam pazar yapcam normal test çnkü benmde kafam karıştı bende 2 gn kaydırdım o yzden bşver kuzum ben saldım iplerimi söyledm bi bilendemi yok ya şmdi 2 gn dahamı beklicz ama yk kendime söz verdm pazar yapıcam test bakalm ne olck olckmıyım snde ne vr ne yk:)bende sana sorcaktim totem yapioruz ya kiz belirti soylemek yokbenimde 8 i ama 2 gun kayiyomuki anlamadim bnde test yapsana cnm normal gebelik testi
Cnm benimde ignemin 11. Günü bugun 8.gun yaptımcikmadi herkes igneden dolayi cift cikar dio ama bnde cikmadiyok kuzum totem yapıyorum ya ondan yapmıcam pazar yapcam normal test çnkü benmde kafam karıştı bende 2 gn kaydırdım o yzden bşver kuzum ben saldım iplerimi söyledm bi bilendemi yok ya şmdi 2 gn dahamı beklicz ama yk kendime söz verdm pazar yapıcam test bakalm ne olck olckmıyım snde ne vr ne yk:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?