yeni yila umutla mutlulukla göbüşünde bebisle girmek isteyen canlarrrr hadi toplanalimm

Neden bilmiyorm icime doguyor bnm.bu ayda olmayck sanki gerci daha doktora gtmedm adet olmadm soganda fayda etmedi bnde cmrtesi gtcm bi kasik agrim icin hmde klomeni yazdirahim doktora olurda adet olursm hafta ici gtmwm zor ikinci gu nu gel dedi ama acayip rahatlik vr icimde artik uzulemiyorm bile hamile degilm.diye bana da dua edin kizlar

canm bn folbiol kullanıyorm doktor ilk bşlarda bbk bklerkn gun asırı kullnsan yeter demştiayrıca en etkilisi folbiolmuş

ahh kuzum valla bende aynı öyleym bir rahatm ki anlatamam sana :)

Ocak 2015 Anne adaylarımız..
@sade kahve .....07.01.Tebrikler
@gulucukgs .......07.01.Tebrikler
@Gurbet_gelini 12.01.Tebrikler

Şubat adayları belli oluyor...
@s_busra .....09.02 ..Tebrikler..
@abadiss güzel birsüpriz oldu
@zobiska ..... .25.02.Tebrikler

Mart için yeniden Umut doluyuz
@sebnembrn ....01.03... ...umut dolu
@nane-limon ....01.03... ...umut dolu
@bril ........... .......05.03... ...umut dolu
@ZehreNur ... ...06.03... ...umut dolu
@zeynp-1221 ....07.03... ...umut dolu
@elizanim ... .....08.03... ...umut dolu
@lamb-h ..... ......08.03... ...umut dolu
@GoFRreT ... .....09.03... ...umut dolu
@aslla ...... ..........10.03... ...umut dolu
@mry07 ....... .....10.03... ...umut dolu
@desirrem .... ...11.03... ...umut dolu
@edahazalozer 14.03... ...umut dolu
@Sibelll ..... ........15.03... ...umut dolu
@esrade ... .........16.03... ...umut dolu
@enbisevdigim 20.03... ...umut dolu
@frozen85 ..... ...25.03... ...umut dolu
@kelebekk47 ... 27.03... ...umut dolu
@biberya .... ....varlığın yeter..... ......
Listeye adını yazdırmak isteyen, bana msj atsın.. (takip etmeyen hariç!!)

Insallahh tez zamnda olur canim bebisim ben her ezanda her namazda herkese tek tekk dua ediyorum rabbim kabul etsin ins.

Himm buralarada hic ugramaz oldu merak ettim
buraya kmse grmiyo kuzum baksana in cin top oynuyo sn napıyosun benmde adetm bugn tık yok bi kaç gndr belime ve krnıma brden ağrı griyo ama ayın 5ni bekliyorum 2 gn gecikme:)

buraya kmse grmiyo kuzum baksana in cin top oynuyo sn napıyosun benmde adetm bugn tık yok bi kaç gndr belime ve krnıma brden ağrı griyo ama ayın 5ni bekliyorum 2 gn gecikme:)
bende sana sorcaktim totem yapioruz ya kiz belirti soylemek yok benimde 8 i ama 2 gun kayiyomuki anlamadim bnde test yapsana cnm normal gebelik testi

bende sana sorcaktim totem yapioruz ya kiz belirti soylemek yok benimde 8 i ama 2 gun kayiyomuki anlamadim bnde test yapsana cnm normal gebelik testi
yok kuzum totem yapıyorum ya ondan yapmıcam pazar yapcam normal test çnkü benmde kafam karıştı bende 2 gn kaydırdım o yzden bşver kuzum ben saldım iplerimi söyledm bi bilendemi yok ya şmdi 2 gn dahamı beklicz ama yk kendime söz verdm pazar yapıcam test bakalm ne olck olckmıyım snde ne vr ne yk:)

Cnm benimde ignemin 11. Günü bugun 8.gun yaptımcikmadi herkes igneden dolayi cift cikar dio ama bnde cikmadi benimde 2;gün kayarsa 1o mart olmm lazim olmassam sonraki gün yapicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…