yeni yila umutla mutlulukla göbüşünde bebisle girmek isteyen canlarrrr hadi toplanalimm

Cnm benimde ignemin 11. Günü bugun 8.gun yaptımcikmadi herkes igneden dolayi cift cikar dio ama bnde cikmadi benimde 2;gün kayarsa 1o mart olmm lazim olmassam sonraki gün yapicam
kuzum herkes öyle dyo bendede hç çift çzgi çıkmazdı hatta iğneden 3 gn snra yaptığm ble oldu yne çift çzgi çkmadı ay bzdemi sorun vr acaba:) ben bu ay bi yandan umutlanmak istiyorum çatladığını gördk ya bi yandanda umutlanma dyorum ama bakalm hangisi ağır bascakbi ağrı geliyo karnıma ay olcak dyorum bi bakıyorum gazmış ooo

Ben catladimi onu bile bilmiyorum kistoldu diye korkuyorum peki cnm igne kesin catlatiyomu kiz niye bizde hic cikmiyo ozaman bu cift cizgi gazmii deliii

Ben catladimi onu bile bilmiyorum kistoldu diye korkuyorum peki cnm igne kesin catlatiyomu kiz niye bizde hic cikmiyo ozaman bu cift cizgi gazmii deliii
yok kuzum çatlamadığı oluyomş Ama beni doktorum çağırdı gel bakalm dedi gttm çatlamş inş tutmuştur dedi adetn geçmeden test yapma sakın dedi tamam dedim ay ne blym kuzum ya çıkmıyo işte valla kız eşim dün geldi yanmda oturuyo muhabbet ederken ay dedm karnıma bi sancı girdi sonra anladm gaz koşa koşa wc ye üşüttüm kesn

Hic belli olmaz cnm gaz da hamilelik belirtilerinden biri

Hic belli olmaz cnm gaz da hamilelik belirtilerinden biri
ay bugn ağladm ağladım durdum kuzum 15 ay olcak bu ayda olmazsa bticem sanki oyle hssedyrm ve uzun bi süre ara veririm gbi hssedyrm ahh allahm nasip etmş olsn bu ay içimde olsn

ay bugn ağladm ağladım durdum kuzum 15 ay olcak bu ayda olmazsa bticem sanki oyle hssedyrm ve uzun bi süre ara veririm gbi hssedyrm ahh allahm nasip etmş olsn bu ay içimde olsn
Aminn kuzumm uzulme Lutfen zor bi surec hemde cok sma elimizden bisey gelmez hersey rabbimizden

Beni neden sildinz listeden

Kirildm . bikere ugrayip gidnler sayfadn cikanlar duruyor bni ailmissnz
Sen kan testi verdin negatif cikti ya cnm sonuc belli oldu diye silmistir yeni batlar mart ayi icin ya kuzum ondan yani alinma sakinn sen bu topigin demirbaslarindansin canım

Sen kan testi verdin negatif cikti ya cnm sonuc belli oldu diye silmistir yeni batlar mart ayi icin ya kuzum ondan yani alinma sakinn sen bu topigin demirbaslarindansin canım
oolsn marta benide yazip beklemede yazabilirdnz. Üzüldm canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…