kuzum herkes öyle dyo bendede hç çift çzgi çıkmazdı hatta iğneden 3 gn snra yaptığm ble oldu yne çift çzgi çkmadı ay bzdemi sorun vr acaba:) ben bu ay bi yandan umutlanmak istiyorum çatladığını gördk ya bi yandanda umutlanma dyorum ama bakalm hangisi ağır bascakCnm benimde ignemin 11. Günü bugun 8.gun yaptımcikmadi herkes igneden dolayi cift cikar dio ama bnde cikmadibenimde 2;gün kayarsa 1o mart olmm lazim olmassam sonraki gün yapicam
Ben catladimi onu bile bilmiyorum kistoldu diye korkuyorum peki cnm igne kesin catlatiyomu kiz niye bizde hic cikmiyo ozaman bu cift cizgikuzum herkes öyle dyo bendede hç çift çzgi çıkmazdı hatta iğneden 3 gn snra yaptığm ble oldu yne çift çzgi çkmadı ay bzdemi sorun vr acaba:) ben bu ay bi yandan umutlanmak istiyorum çatladığını gördk ya bi yandanda umutlanma dyorum ama bakalm hangisi ağır bascakbi ağrı geliyo karnıma ay olcak dyorum bi bakıyorum gazmış ooo
yok kuzum çatlamadığı oluyomş Ama beni doktorum çağırdı gel bakalm dedi gttm çatlamş inş tutmuştur dedi adetn geçmeden test yapma sakın dedi tamam dedimBen catladimi onu bile bilmiyorum kistoldu diye korkuyorum peki cnm igne kesin catlatiyomu kiz niye bizde hic cikmiyo ozaman bu cift cizgigazmii deliii
Hic belli olmaz cnm gaz da hamilelik belirtilerinden biriyok kuzum çatlamadığı oluyomş Ama beni doktorum çağırdı gel bakalm dedi gttm çatlamş inş tutmuştur dedi adetn geçmeden test yapma sakın dedi tamam dedimay ne blym kuzum ya çıkmıyo işte valla kız eşim dün geldi yanmda oturuyo muhabbet ederken ay dedm karnıma bi sancı girdi sonra anladm gaz koşa koşa wc ye üşüttüm kesn
ay bugn ağladm ağladım durdum kuzum 15 ay olcak bu ayda olmazsa bticem sanki oyle hssedyrm ve uzun bi süre ara veririm gbi hssedyrm ahh allahm nasip etmş olsn bu ay içimde olsnHic belli olmaz cnm gaz da hamilelik belirtilerinden biri
Aminn kuzumm uzulme Lutfen zor bi surec hemde cok sma elimizden bisey gelmez hersey rabbimizdenay bugn ağladm ağladım durdum kuzum 15 ay olcak bu ayda olmazsa bticem sanki oyle hssedyrm ve uzun bi süre ara veririm gbi hssedyrm ahh allahm nasip etmş olsn bu ay içimde olsn
aynen kuzum bekliyorum bakalm :)Aminn kuzumm uzulme Lutfen zor bi surec hemde cok sma elimizden bisey gelmez hersey rabbimizden
Soylersem totem bozulur kizayy beraber bekliyelm kuzum belirtiler vrmı
syleme bebeğim o zaman bekleyelm biaz daha :)Soylersem totem bozulur kiz
Evet canim acik daha skalim kendimizisyleme bebeğim o zaman bekleyelm biaz daha :)
Beni neden sildinz listedenOcak 2015 Anne adaylarımız..
@sade kahve .....07.01.Tebrikler
@gulucukgs .......07.01.Tebrikler
@Gurbet_gelini12.01.Tebrikler
Şubat adayları belli oluyor...
@s_busra .....09.02..Tebrikler..
@abadiss güzel birsüpriz oldu
@zobiska ..... .25.02.Tebrikler
Mart için yeniden Umut doluyuz
@sebnembrn ....01.03... ...umut dolu
@nane-limon ....01.03... ...umut dolu
@bril ........... .......05.03... ...umut dolu
@ZehreNur ... ...06.03... ...umut dolu
@zeynp-1221 ....07.03... ...umut dolu
@elizanim ... .....08.03... ...umut dolu
@lamb-h ..... ......08.03... ...umut dolu
@GoFRreT ... .....09.03... ...umut dolu
@aslla ...... ..........10.03... ...umut dolu
@mry07 ....... .....10.03... ...umut dolu
@desirrem .... ...11.03... ...umut dolu
@edahazalozer 14.03... ...umut dolu
@Sibelll ..... ........15.03... ...umut dolu
@esrade ... .........16.03... ...umut dolu
@enbisevdigim 20.03... ...umut dolu
@frozen85 ..... ...25.03... ...umut dolu
@kelebekk47 ... 27.03... ...umut dolu
@biberya .... ....varlığın yeter..... ......
Listeye adını yazdırmak isteyen, bana msj atsın.. (takip etmeyen hariç!!)
Evet ya ben o arkadaslarıda merak edıyorum gercektensiliyim mi kız onları yoklar ortada
ayy kuzcum şubatı sildim geçti dyeBeni neden sildinz listeden
bende kuzum ses seda ykEvet ya ben o arkadaslarıda merak edıyorum gercekten
Kirildm . bikere ugrayip gidnler sayfadn cikanlar duruyor bni ailmissnzayy kuzcum şubatı sildim geçti dye
Sen kan testi verdin negatif cikti ya cnm sonuc belli oldu diye silmistir yeni batlar mart ayi icin ya kuzum ondan yani alinma sakinn sen bu topigin demirbaslarindansin canımKirildm . bikere ugrayip gidnler sayfadn cikanlar duruyor bni ailmissnz
oolsn marta benide yazip beklemede yazabilirdnz. Üzüldm canmSen kan testi verdin negatif cikti ya cnm sonuc belli oldu diye silmistir yeni batlar mart ayi icin ya kuzum ondan yani alinma sakinn sen bu topigin demirbaslarindansin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?