- 20 Aralık 2014
- 1.891
- 3.928
- 358
Kızlar napiyosunuz
Oyyy kuxum hosgeldin.. ozledimm seni nasilsin tatlimKızlar napiyosunuz
oolsn marta benide yazip beklemede yazabilirdnz. Üzüldm canm
Kabartamiyosun demekkiBenim milföylerim neden kabarmıyooorrr
Canim benlik bisey yokk berilde isteyerk silmez tanimis olman lazim onuoolsn marta benide yazip beklemede yazabilirdnz. Üzüldm canm
Dolaptan cikarnca ck bekletrsen kabarmaz kuzum hafif salinmis sekilde sarip pisorrsen o zaman kabarrBenim milföylerim neden kabarmıyooorrr
Ay şükür biri sesimi duydu valla kuzum yatista yi m evdeyim şimdilik dr normal dedi bakalım ne kadar sürecek milföy gelince çözülmesini beklemeden mi verdin firinaEneeee bir kedi gördüm sankihoşgeldin büşracım nasıl oldun
Sorun da orda zaten niye kabarmıyo bu hainlerKabartamiyosun demekki
Dolaptan cikarnca ck bekletrsen kabarmaz kuzum hafif salinmis sekilde sarip pisorrsen o zaman kabarr
Valla bekledim billa bekledim büşraAy şükür biri sesimi duydu valla kuzum yatista yi m evdeyim şimdilik dr normal dedi bakalım ne kadar sürecek milföy gelince çözülmesini beklemeden mi verdin firina
Ay şükür biri sesimi duydu valla kuzum yatista yi m evdeyim şimdilik dr normal dedi bakalım ne kadar sürecek milföy gelince çözülmesini beklemeden mi verdin firina
H buldum canım bende çok özledim hepinizi ben yatıyorum sen nasılsın az kalmış baya varmı bişiler kulağıma fisildarmisin kiOyyy kuxum hosgeldin.. ozledimm seni nasilsin tatlim
İsteyerk degil ama canim hic ugramaynlar var bn kendimi gormeyince kirildm . nyse gerilmeyelm aksam aksam sizide kirdiysam ozur dilerimCanim benlik bisey yokk berilde isteyerk silmez tanimis olman lazim onu
Zaman gösterecek artık canım yaşayıp gitcez bu arada beceriklisindir sen o milfoylerde var bisi kesin sıkma canınıDikkat et canım kendine. Gerekirse temelli ayrılırsın işten. Senle bebişten önemli değil ya
Zaman gösterecek artık canım yaşayıp gitcez bu arada beceriklisindir sen o milfoylerde var bisi kesin sıkma canını
Evet canım ya herkes sus pus ben mi konusuyomusum koca günKuzucm hosgeldin s_busra ozlettn kendini sn ykken valla kmse yk brda dkkt et kndine
Napim canım ya başka türlü çekilmez oluyo hayat neşelı ol ki genç kalasin demiAyy canım yaaa herzamanki pozitif büşra iştekeşke çevremizdeki herkes böyle olsa valla hayat süper olur
Aynen sn konustiriyomisun kuzum herkesi ne guzl iyi yapmissin bende gelince kocisi yazar dedn oylede oldu bekliyrm kuzum adet gunumu snn bebis napiyoEvet canım ya herkes sus pus ben mi konusuyomusum koca günburadaki sohbeti o kadar özledim ki kaptım kocisten telini hemen sen napiyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?