yeni yila umutla mutlulukla göbüşünde bebisle girmek isteyen canlarrrr hadi toplanalimm

Kizlar takvimle ugrascak olan varmi ben beceremiyorm kmseyi uzmek istemem

Eneeee bir kedi gördüm sanki hoşgeldin büşracım nasıl oldun
Ay şükür biri sesimi duydu valla kuzum yatista yi m evdeyim şimdilik dr normal dedi bakalım ne kadar sürecek milföy gelince çözülmesini beklemeden mi verdin firina

Dolaptan cikarnca ck bekletrsen kabarmaz kuzum hafif salinmis sekilde sarip pisorrsen o zaman kabarr

Ay şükür biri sesimi duydu valla kuzum yatista yi m evdeyim şimdilik dr normal dedi bakalım ne kadar sürecek milföy gelince çözülmesini beklemeden mi verdin firina
Valla bekledim billa bekledim büşra çok da bekletmedim ama brill

Dikkat et canım kendine. Gerekirse temelli ayrılırsın işten. Senle bebişten önemli değil ya

Kuzucm hosgeldin s_busra ozlettn kendini sn ykken valla kmse yk brda dkkt et kndine

Kuzucm hosgeldin s_busra ozlettn kendini sn ykken valla kmse yk brda dkkt et kndine
Evet canım ya herkes sus pus ben mi konusuyomusum koca gün buradaki sohbeti o kadar özledim ki kaptım kocisten telini hemen sen napiyosun

Evet canım ya herkes sus pus ben mi konusuyomusum koca gün buradaki sohbeti o kadar özledim ki kaptım kocisten telini hemen sen napiyosun
Aynen sn konustiriyomisun kuzum herkesi ne guzl iyi yapmissin bende gelince kocisi yazar dedn oylede oldu bekliyrm kuzum adet gunumu snn bebis napiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…