yeni yila umutla mutlulukla göbüşünde bebisle girmek isteyen canlarrrr hadi toplanalimm

Onun
Aynen sn konustiriyomisun kuzum herkesi ne guzl iyi yapmissin bende gelince kocisi yazar dedn oylede oldu bekliyrm kuzum adet gunumu snn bebis napiyo
Onun keyfi yerinde büyüme çalışıyo çok şükür bende toparlansam da ise başlasam diye bekliyorum

ANnenlerdemsn kuzum evinemi gectn olsn o kuzuck buyusun snde toparla donersn isine
Evimdeyim canım 2 gün kaldım annemde evime geçtim sonra annem bebis bakıyo evde o yüzden kendi başıma daha rahatım yalnız başıma takılıyorum sadece yemek kısmı zorluyor onuda kayınvalidem hallediyo sağolsun

Allahtan o yapiyo kuzum o ynden iyi

Allah nazardan saklasın, millette ne kayınvalideler var ayol imreniyorum

Diyorum ya kendim kasindim diye olsun bebisler sizinlé olsun ben beklerim hepinizi bende sizi bekletim sonuçta zmn intikam zamanı heheh

Aynı benim annem işte. Keşke kayınvalide de öyle olsa. İki lafından biri şuram ağrıyor buram böyle. Gerçek olsa amenna
Benimkide melek melekk.. 15 gunde anca giderim ona ragmen ben gelcem diye sarmalar kavurmalarr yaparda dururr sabahda ben uyurum kahvaltiyi hazirlayip beni uyandirirr

Diyorum ya kendim kasindim diye olsun bebisler sizinlé olsun ben beklerim hepinizi bende sizi bekletim sonuçta zmn intikam zamanı heheh
Aynenn oylee azicikda sen merakk ett.. ama duada ett totemin sonu seninki gibi mutlu bitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…