Onun keyfi yerinde büyüme çalışıyo çok şükür bende toparlansam da ise başlasam diye bekliyorumAynen sn konustiriyomisun kuzum herkesi ne guzl iyi yapmissin bende gelince kocisi yazar dedn oylede oldu bekliyrm kuzum adet gunumu snn bebis napiyo
ANnenlerdemsn kuzum evinemi gectn olsn o kuzuck buyusun snde toparla donersn isineOnun
Onun keyfi yerinde büyüme çalışıyo çok şükür bende toparlansam da ise başlasam diye bekliyorum
Saka yaptimm kizz becerikli olmasan cocuk yapamazdinSorun da orda zaten niye kabarmıyo bu hainlertamam becerikli sayılmam ama ayıp yani kabarsalar nolur sanki
Olmazzz fisildamamm senin totemi uyguluyorum biliosunH buldum canım bende çok özledim hepinizi ben yatıyorum sen nasılsın az kalmış baya varmı bişiler kulağıma fisildarmisin ki
Saka yaptimm kizz becerikli olmasan cocuk yapamazdinbak biz bi beceremedikk
Evimdeyim canım 2 gün kaldım annemde evime geçtim sonra annem bebis bakıyo evde o yüzden kendi başıma daha rahatım yalnız başıma takılıyorum sadece yemek kısmı zorluyor onuda kayınvalidem hallediyo sağolsunANnenlerdemsn kuzum evinemi gectn olsn o kuzuck buyusun snde toparla donersn isine
Yok cnm aramizda gerginlik olmaz niye olsun sorunlarimizi tabiki konuscazİsteyerk degil ama canim hic ugramaynlar var bn kendimi gormeyince kirildm . nyse gerilmeyelm aksam aksam sizide kirdiysam ozur dilerim
Allahtan o yapiyo kuzum o ynden iyiEvimdeyim canım 2 gün kaldım annemde evime geçtim sonra annem bebis bakıyo evde o yüzden kendi başıma daha rahatım yalnız başıma takılıyorum sadece yemek kısmı zorluyor onuda kayınvalidem hallediyo sağolsun
Tabiki oyle canimm isin espirisi o tez zamnda inss aminnnAhaha ya alemsin elizanım ama o benim becerimden kaynaklanmıyorrabbim sizlere de kısmet edicek ennnn kısa zamanda inşallah
Evimdeyim canım 2 gün kaldım annemde evime geçtim sonra annem bebis bakıyo evde o yüzden kendi başıma daha rahatım yalnız başıma takılıyorum sadece yemek kısmı zorluyor onuda kayınvalidem hallediyo sağolsun
Yapar kuzum sağolsun herseyimi düşünür yedirir içirir elinden geldiğinceAllahtan o yapiyo kuzum o ynden iyi
Valla senn yuzunden herkes toremde soruyoeum @elinazim e belirti varmi dye totemdeym dyo ay ne totemmiaelizanim ne güldüm ya alemsin valla bu arada niye totem yaptım ki ben meraktan çatlıyorum kendim kaşındim OFF OFF
Amin canım ya şanslıyım o yönden allah razı olsun bin kereAllah nazardan saklasın, millette ne kayınvalideler var ayol imreniyorum
Bende senin zamaninda catliyodumm ohh canima deysinnelizanim ne güldüm ya alemsin valla bu arada niye totem yaptım ki ben meraktan çatlıyorum kendim kaşındim OFF OFF
Benimkide melek melekk.. 15 gunde anca giderim ona ragmen ben gelcem diye sarmalar kavurmalarr yaparda dururr sabahda ben uyurum kahvaltiyi hazirlayip beni uyandirirrAllah nazardan saklasın, millette ne kayınvalideler var ayol imreniyorum
Valla senn yuzunden herkes toremde soruyoeum @elinazim e belirti varmi dye totemdeym dyo ay ne totemmia
Benimkide melek melekk.. 15 gunde anca giderim ona ragmen ben gelcem diye sarmalar kavurmalarr yaparda dururr sabahda ben uyurum kahvaltiyi hazirlayip beni uyandirirr
Aynenn oylee azicikda sen merakk ettDiyorum ya kendim kasindim diye olsun bebisler sizinlé olsun ben beklerim hepinizi bende sizi bekletim sonuçta zmn intikam zamanı heheh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?