Aynenn ailemiz buyuyorrTamam sizdeyimm :) yeni arkadaşlar katılmış iyi olmuş burasi şenlikli şenlikli :)
Ya bugün Çok fena sancım ağrım değişik bişeyim var sağ tarafımdaİnsallah canım benim sen nasılsın 4 günün kalmis varmı belirtiler
Yarin sabah bida yap kuzum bu sefer var biliyormm ole hissediyorummYa bugün Çok fena sancım ağrım değişik bişeyim var sağ tarafımdakasıktan yukarı doğru çıkan bçr bir ağrı ve saat 3ten beri öldürdü beni gazım da var fena şekilde Bugün bir test yaptm sabah, hilal1907 biliyor, bişey çıkmadı ama akşam iş dönüşü bir baktm gölge gibi ikinci çizgi bilemiyorum canım inşallah hepimiz hamişisizdir bu ay
Canım süper pıt pıt biiir sürü yumurtlamışsn maşallaaaahhh harika buuKizlar sunlara bi bakiverinn bu gun gecti elime testler 12. Gunum
İnşallah canım inşallah inşallahYarin sabah bida yap kuzum bu sefer var biliyormm ole hissediyorumm
Nasil yanii anlayamiyorum ben bunu 12. Gun daha hic agri flan da biside yokkCanım süper pıt pıt biiir sürü yumurtlamışsn maşallaaaahhh harika buu
İnşallah canım inşallah inşallahbu ifadedekiler ben ve sen bakma birinin erkek olduğuna
Canım tamam işte 12.gün çok normal, kuzum belli olmaz bak bazı kadınlar adetten hemen sonra yumurrluyor... Bugün mü yaptn bu testleri?Nasil yanii anlayamiyorum ben bunu 12. Gun daha hic agri flan da biside yokk
Hah tamam süper.. Dün çalışma olmuş muydu?Saat 2 de geldi birini o zaman yaptimm birini 8de yaptimm aksamm
Yok rontgen teknikeriyim kadin dogum hastanesinde calisiyorm erzurumdaSen ne iş yapıyordn canım? Nöbet felan diyosn hemşire misin?
Evet cnm bu gun yaptimm bide adet pek olmadim bu ay 2 gun olduCanım tamam işte 12.gün çok normal, kuzum belli olmaz bak bazı kadınlar adetten hemen sonra yumurrluyor... Bugün mü yaptn bu testleri?
Dun yoktu esim calisiyordu onceki gun olduHah tamam süper.. Dün çalışma olmuş muydu?
Canım bugün gücünüzü kuvvetinizi toplayın o zamanDun yoktu esim calisiyordu onceki gun oldu
Sorma keciboynuzu pekmezi yediriyorum adam manyadiiCanım bugün gücünüzü kuvvetinizi toplayın o zaman
Bak bisi diyim mi hamilesn sn icime dogdu hemde erkek bak ne blm oyle geldiYa bugün Çok fena sancım ağrım değişik bişeyim var sağ tarafımdakasıktan yukarı doğru çıkan bçr bir ağrı ve saat 3ten beri öldürdü beni gazım da var fena şekilde Bugün bir test yaptm sabah, hilal1907 biliyor, bişey çıkmadı ama akşam iş dönüşü bir baktm gölge gibi ikinci çizgi bilemiyorum canım inşallah hepimiz hamişisizdir bu ay
Once ben dediiiiim hihBak bisi diyim mi hamilesn sn icime dogdu hemde erkek bak ne blm oyle geldi
Bebişim sen ne diyorsun yaa yemin ederim içimi hoplattın yaa ağzından bal damlıyor balllBak bisi diyim mi hamilesn sn icime dogdu hemde erkek bak ne blm oyle geldi
Ayy gormedim bebegm valla onn yazisini gronce yazdm kopya cekmedim yani aman olsnda :)Once ben dediiiiim hih
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?