niye depresifsin canım.kafanı boşaltacak bişeyler yapsan.mesela kitap okusan.benim kafamı tamamen boşaltır kitap okumak.yabancı bir dil ögrenmeye çalışsan.ne bileyim birşeyler bulmaya çalışsan.stres malesef herşeyi daha kötu yapıyor.gerçi bunları söylemek kolay bende eger bugun yarın regl olursam, bu ayda tutmadıysa biliyorum çok üzülücemMerhaba kizlar..Depresiv bi wekilde boyledolaniyorum ortalikta..
canim benim ilk hamileliyimde sik idrara cikmadan anlamiwtim hamile oldugumu tabi bide gogus buyumesinden ..hakkinda hayirlisi senden bunu duydum ya daha cok umutluyum
Canim yaptin mi test merak ettim.bu arada ben hsla yapmadim adetimi beklemeye karar verdim.biraz zor olacak ama napalim:)Ama cok erken. Yani okuduklarimdan bile en erken ogrenen 5 gun once. O yuzden beklim dedim. yarin yapayim bari
hayır canım. ama ovulasyon yapıyorum.Canim yaptin mi test merak ettim.bu arada ben hsla yapmadim adetimi beklemeye karar verdim.biraz zor olacak ama napalim:)
Ayni benimdee ugrasiyorummNapayim isegt gel ugrasiyorm yoruluyorm cok giremiyorm sen nasilsn canm
En iyisini dusunmussun cnmm devammÖzele gidiyoruz biraz daha ilgilensinler diye ama yine aynı. Bi yandan hak veriyorum her gün onlarca insanla uğraşıyolar ve onlar da robot değil sonuçta. Ama öte yandan diyorum ki, bu bizim için en kıymetli şey hayatta, üstüne titriyoruz daha yavrumuz doğmadan. Ama kızgınlığım ağır basıyor. Kaç dr denedim iyi ve tecrübeli birini bulalım diye, yok yok yok. İki ayrı doktora görünmeye karar verdim ben de.
Insallah var gibi canimmhayır canım. ama ovulasyon yapıyorum.
birde bugün karnım ağrıyor. cok agır bı agrı degıl ama hıssettırıyor. bugunu saymazsak 3 gun kaldı.
önce mi adet olucam acaba dıye dusundum. testlerı de yapıyorum. kafam karısık valla. bakalım nolcak
ayy kuzum ne güldüm ya fosurdamak nasıl bi ifadedir öleAgzina tukurdugumun seyi yine fosurdadipfff
Hayirlisi olsun canim.hic yapmadim ben ovu testi falan bunlar gebeligi gosteriyor mu kihayır canım. ama ovulasyon yapıyorum.
birde bugün karnım ağrıyor. cok agır bı agrı degıl ama hıssettırıyor. bugunu saymazsak 3 gun kaldı.
önce mi adet olucam acaba dıye dusundum. testlerı de yapıyorum. kafam karısık valla. bakalım nolcak
valla ben ablamda görmüştüm 2 gebelik yaşadı. 2 side dusukle sonuclandı gercıHayirlisi olsun canim.hic yapmadim ben ovu testi falan bunlar gebeligi gosteriyor mu ki
canım benimde bat yarın.hiç ovu testi yapmadım bata yakın.aynen senin gibi hafif bir karın agrım var.ara ara geldi gibi hissedip tuvalete koşuyorum ama gelen bişey yok şimdilik.hayırlısı canım inşallah bu ay tutturmuşuzdur :)hayır canım. ama ovulasyon yapıyorum.
inşallah canım. benim 14 mart adet tarihim. ilk ayım benim pek tecrübeli de değilim. inşallah o kadar şanslıyımdır da ilk aydan tutumuştr.canım benimde bat yarın.hiç ovu testi yapmadım bata yakın.aynen senin gibi hafif bir karın agrım var.ara ara geldi gibi hissedip tuvalete koşuyorum ama gelen bişey yok şimdilik.hayırlısı canım inşallah bu ay tutturmuşuzdur :)
hahaha valla ilk aydan tutturursan seni tebrik ederim ama nasıl yaptın biz kaç aydır ugraşıyoruz diye seni KK da birçok kişi kovalar :) hayırlısı inşallah canım.inşallah canım. benim 14 mart adet tarihim. ilk ayım benim pek tecrübeli de değilim. inşallah o kadar şanslıyımdır da ilk aydan tutumuştr.
tutturduysam ayrıntılı basın açıklaması yaparım zevklehahaha valla ilk aydan tutturursan seni tebrik ederim ama nasıl yaptın biz kaç aydır ugraşıyoruz diye seni KK da birçok kişi kovalar :) hayırlısı inşallah canım.
ne kadarlık evlisin canım yaş kaç sakıncası yoksa merak ettim :)tutturduysam ayrıntılı basın açıklaması yaparım zevkleay keşke ya . hadi inşallahhh
1,5 yıllık evliyim. 29 yaşındayım canımne kadarlık evlisin canım yaş kaç sakıncası yoksa merak ettim :)
sağol canım bnm darısı başınıza bende 3.yıla dönmek üzereyim 28 yaşım bnmde :)1,5 yıllık evliyim. 29 yaşındayım canım
sakıncası yok
bu arada hayırlı olsun bebişin
amin canım. inşallah beklemeden kalırız. Allah aratmasın isteyen herkesesağol canım bnm darısı başınıza bende 3.yıla dönmek üzereyim 28 yaşım bnmde :)
amin canım bende hep öyle dua ederim Rabbim herkese gönlündekini versinamin canım. inşallah beklemeden kalırız. Allah aratmasın isteyen herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?