yeni yila umutla mutlulukla göbüşünde bebisle girmek isteyen canlarrrr hadi toplanalimm

Merhaba kizlar..Depresiv bi wekilde boyle dolaniyorum ortalikta..

canim benim ilk hamileliyimde sik idrara cikmadan anlamiwtim hamile oldugumu tabi bide gogus buyumesinden ..hakkinda hayirlisi senden bunu duydum ya daha cok umutluyum
niye depresifsin canım.kafanı boşaltacak bişeyler yapsan.mesela kitap okusan.benim kafamı tamamen boşaltır kitap okumak.yabancı bir dil ögrenmeye çalışsan.ne bileyim birşeyler bulmaya çalışsan.stres malesef herşeyi daha kötu yapıyor.gerçi bunları söylemek kolay bende eger bugun yarın regl olursam, bu ayda tutmadıysa biliyorum çok üzülücem ama napayım üzülsemde allahın takdiri.bende acaba hamile olabilir miyim diye umutlanıyorum ama hoppp karın agrım başlıyor.o yuzden umudum kayboluyor.ve bu ay yumurta çatlaması olması gereken gunlerde hiç agrım olmadı.o yuzden çatlama olmadıgını duşunuyorum ve umudum kayboluyor

Canim yaptin mi test merak ettim.bu arada ben hsla yapmadim adetimi beklemeye karar verdim.biraz zor olacak ama napalim:)
hayır canım. ama ovulasyon yapıyorum.
birde bugün karnım ağrıyor. cok agır bı agrı degıl ama hıssettırıyor. bugunu saymazsak 3 gun kaldı.
önce mi adet olucam acaba dıye dusundum. testlerı de yapıyorum. kafam karısık valla. bakalım nolcak

Eklentiler

• hepsi.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 61
Napayim isegt gel ugrasiyorm yoruluyorm cok giremiyorm sen nasilsn canm
Ayni benimdee ugrasiyorumm

En iyisini dusunmussun cnmm devamm

Insallah var gibi canimm hayirlisi

Hayirlisi olsun canim.hic yapmadim ben ovu testi falan bunlar gebeligi gosteriyor mu ki

Hayirlisi olsun canim.hic yapmadim ben ovu testi falan bunlar gebeligi gosteriyor mu ki
valla ben ablamda görmüştüm 2 gebelik yaşadı. 2 side dusukle sonuclandı gercı
ilk ovu da anlayıp sonra geb testı yapmıstı .
bende cıft cızgıyı 14 de gormustum. t daha koyuydu hatta. 17 ye kadar yaptım ( silikleşinceye kadar )
22. günü tekrar yapım dedim çıkınca devam ettim. durum bu.
ama çift çizgi olup hamile kalmayanda oluyomuş, kalanda varmış. tam emin değilim canım.
bir umuttur ama kesin bir şey yok benim bildiğim

canım benimde bat yarın.hiç ovu testi yapmadım bata yakın.aynen senin gibi hafif bir karın agrım var.ara ara geldi gibi hissedip tuvalete koşuyorum ama gelen bişey yok şimdilik.hayırlısı canım inşallah bu ay tutturmuşuzdur :)

inşallah canım. benim 14 mart adet tarihim. ilk ayım benim pek tecrübeli de değilim. inşallah o kadar şanslıyımdır da ilk aydan tutumuştr.

inşallah canım. benim 14 mart adet tarihim. ilk ayım benim pek tecrübeli de değilim. inşallah o kadar şanslıyımdır da ilk aydan tutumuştr.
hahaha valla ilk aydan tutturursan seni tebrik ederim ama nasıl yaptın biz kaç aydır ugraşıyoruz diye seni KK da birçok kişi kovalar :) hayırlısı inşallah canım.

hahaha valla ilk aydan tutturursan seni tebrik ederim ama nasıl yaptın biz kaç aydır ugraşıyoruz diye seni KK da birçok kişi kovalar :) hayırlısı inşallah canım.
tutturduysam ayrıntılı basın açıklaması yaparım zevkle ay keşke ya . hadi inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…