Sen beni gorsenn tutup koparasim geldiiii ne laflar ettimayy kuzum ne güldüm ya fosurdamak nasıl bi ifadedir ölehayırlısı olsun
tahmin edebiliyorumSen beni gorsenn tutup koparasim geldiiii ne laflar ettim
Sen ne diyosun bu gun utandirdi beni bu dilimm[QUOTE="s_busra, post: 39868559, member: 644768] tahmin edebiliyorumama bayılıyorum senin laflarına doğallığına :)
cnm günaydın idrarda bazen adetten 10gün sonra poztif çıkabiliyo gerçi bünyeden bünyeye değişiyo bnm 3 gün geçince çıkmıştı takılma şimdiden adetin gelmezse üstünden zmn geçir öyle dene bi dahagünaydın kızlar. adetime 3 gün var. geb . testi yaptım sabah. negatif
zaten belirtimde yok. ovulasyon testlerim tekrar koyulaşmaya başlıyor diye yaptım
ne adet ne gebelik hiç belirtim yokcnm günaydın idrarda bazen adetten 10gün sonra poztif çıkabiliyo gerçi bünyeden bünyeye değişiyo bnm 3 gün geçince çıkmıştı takılma şimdiden adetin gelmezse üstünden zmn geçir öyle dene bi daha
o zmn en temizi hiç bişey düşünmeden akışına bırakmak ne gelirse başımın üstüne demek :) öylesi rahatlatıyo insanıne adet ne gebelik hiç belirtim yok
o yüzden umutlu değilim. çünkü adet belirtimde çok olmuyor. bazı aylar anlarım olacağını. bazı aylarda sessiz sedasız olurum.
hiç yorum yapamıyorum o yüzden.
Benim alti gun varken senin dorttu.simdi benim uc kaldi senin de mi uc.ben seni takip ediyorum.ilerlemiyorsungünaydın kızlar. adetime 3 gün var. geb . testi yaptım sabah. negatif
zaten belirtimde yok. ovulasyon testlerim tekrar koyulaşmaya başlıyor diye yaptım
Ben de mi yapsam test dayanamiyorum.uc gun varken cikar mi kiBenim alti gun varken senin dorttu.simdi benim uc kaldi senin de mi uc.ben seni takip ediyorum.ilerlemiyorsunYoksa biran once bitsin diye ben mi ikiser ikiser sayiyorum
bilmem yanlış mı yazdım :) Bat 14 mart. bugunu saymazsak 2 gün. takvımım 3 gun dıyor işte.Benim alti gun varken senin dorttu.simdi benim uc kaldi senin de mi uc.ben seni takip ediyorum.ilerlemiyorsunYoksa biran once bitsin diye ben mi ikiser ikiser sayiyorum
Hiiii ben adet gununu ve bugunu saymiyorum.kestirme gidiyorum ki cabuk gecsibilmem yanlış mı yazdım :) Bat 14 mart. bugunu saymazsak 2 gün. takvımım 3 gun dıyor işte.
yok cnm mide ağrısı olmadı sadece adetimden 1 hafta önce sanki içimde böle bi şişlik varda heran adet olcakmışım gibi his vardı kasık ağrım vardıs_busra canım sende adetini beklediğin gün normal adet sancısı degilde mide agrısı gibi bişey oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?