yeni yila umutla mutlulukla göbüşünde bebisle girmek isteyen canlarrrr hadi toplanalimm

[QUOTE="s_busra, post: 39868559, member: 644768] tahmin edebiliyorum ama bayılıyorum senin laflarına doğallığına :)[/QUOTE]
Sen ne diyosun bu gun utandirdi beni bu dilimm

[QUOTE="s_busra, post: 39868559, member: 644768] tahmin edebiliyorum ama bayılıyorum senin laflarına doğallığına :)
Sen ne diyosun bu gun utandirdi beni bu dilimm [/QUOTE]
sen blirsin kendini kuzum utanılcak şey demezsin öyle :) ben biliyorum seni

günaydın kızlar. adetime 3 gün var. geb . testi yaptım sabah. negatif
zaten belirtimde yok. ovulasyon testlerim tekrar koyulaşmaya başlıyor diye yaptım

zaten belirtimde yok. ovulasyon testlerim tekrar koyulaşmaya başlıyor diye yaptım
cnm günaydın idrarda bazen adetten 10gün sonra poztif çıkabiliyo gerçi bünyeden bünyeye değişiyo bnm 3 gün geçince çıkmıştı takılma şimdiden adetin gelmezse üstünden zmn geçir öyle dene bi daha

ne adet ne gebelik hiç belirtim yok
o yüzden umutlu değilim. çünkü adet belirtimde çok olmuyor. bazı aylar anlarım olacağını. bazı aylarda sessiz sedasız olurum.
hiç yorum yapamıyorum o yüzden.

ne adet ne gebelik hiç belirtim yok
o yüzden umutlu değilim. çünkü adet belirtimde çok olmuyor. bazı aylar anlarım olacağını. bazı aylarda sessiz sedasız olurum.
hiç yorum yapamıyorum o yüzden.
o zmn en temizi hiç bişey düşünmeden akışına bırakmak ne gelirse başımın üstüne demek :) öylesi rahatlatıyo insanı

Benim alti gun varken senin dorttu.simdi benim uc kaldi senin de mi uc.ben seni takip ediyorum.ilerlemiyorsunYoksa biran once bitsin diye ben mi ikiser ikiser sayiyorum

Benim alti gun varken senin dorttu.simdi benim uc kaldi senin de mi uc.ben seni takip ediyorum.ilerlemiyorsunYoksa biran once bitsin diye ben mi ikiser ikiser sayiyorum
bilmem yanlış mı yazdım :) Bat 14 mart. bugunu saymazsak 2 gün. takvımım 3 gun dıyor işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…