yeni yila umutla mutlulukla göbüşünde bebisle girmek isteyen canlarrrr hadi toplanalimm

yok cnm mide ağrısı olmadı sadece adetimden 1 hafta önce sanki içimde böle bi şişlik varda heran adet olcakmışım gibi his vardı kasık ağrım vardı
yaa benim midem agrıyor sanki.karnımda yada dedigin gibi içimde bir şişlik doluluk var gibi.gögus uçlarım sanki igne batıyor gibi ve surekli acıkıyorum.bugun regl gunum.henuz olmadım.inşallah olmam bu ay tutmuştur diye deli gibi dua ediyorum.nolur sende dua eder misin hamilenin duası tutarmış derler :)

ederim tabi kzum ama sen kendini dinleme ilk önce çünkü bnmde bikaç ay önce öyle belirtilerim olmuştu adet olunca üzülmüştüm.Bu hamile kaldığım ayda yumurtlama günümden sonra başladı göğüs ağrısı kasık ağrısı öyle anlamıştım inş seninkide öyledir ama dediğim gibi kendini dinleme akışına bırak :)

ahhh canım benim akışına bırakmanın kolay olmadığını en az benim kadar sende biliyorsun zaten ben yapı olarak da çok gamsız biri olmadığım için akışına bırakmak benim için çok zor oluyor

canım o sadece gamsızlara özellik bişey deilki bizim elimizde olan bişey düşünceni başka yöne yönlendircen :) ben mesela örgü ördüm kitap okudum boş kaldıkça gezmeye gittim boş kalmamaya çalıştımki düşünmeye vaktim olmasın hiçbişey yapamasam temizlik yaptım öyle akışına bırak gözün hep tarihte olmasın bedenine odaklanma seyrinde bırak bazı şeyleri çünkü bizim elimizde deil bazı şeyler Rabbim ne kısmet ettyse onu yaşıyoruz üzülme diye akışına bırak diyorum çünkü bnm bebişimde umursamadığım anda takmadığım ona odaklanmadığım anda geldi ben en son demiştim Rabbim herşeyin zmnı var bununda zamanı var artk düşünmücem bu olayı sen ne zmn kısmet edersen dedim bunu sürekli düşünürsen Rabbime bırakıyosun ya bedende bi rahatlamada oluyo :) tavsiye ederim

Elimden geldiğince deneyeceğim canım. Aslına bakarsan yumurtlama gunlerimde ve sonrasında hiç takmadım.Sadece yumurtlama gunlerinde dua ediyordum inşallah tutar diye.sonra biliyorsun çalışıyorum iş telaşı falan gun içinde yada akşam aklıma gelmiyordu.ben bu pazartesi gununden beri stres yapmaya başladım.bat bugun ya. o yuzden 3 gundur stresliyim.onun dışında gerçekten çok rahattım.ama bugun hala olmayınca ve belirtilerim regl agrısı mı nedir anlamayınca acaba diyorum.umut ediyor insan.napalım doğamızda var.şimdi diyorumki geliceksen gel gelmeyeceksende 9 ay gelme böyle ikilimde bırakma insanı :) dediğin gibi herşeyin hayırlısı inşallah canım :)

amin canım en başı o ben aralık ayında 7 gün adet olmadım dktora randevu aldım doktora gideceğim gün adet oldum hayal kırıklıklarım çok oldu hatta adetm geçrse en az 10günbeklicem bile dedim dayanamıyo gerçi insanda çokta adetine odaklanma çünkü vucut hemen strese giriyo olacağı varsada erteliyo biz hemen bebeğe yoruyoruz hayırlısını iste hep emin ol sahip olursun zmnı gelince :) içinden sana söylemesi kolay deme inan bende geçtim o evrelerden zor biliyorum

bildiğini biliyorum canım benim :)

Dayanamadim tesy yaptim yine hayal kirikligi yasadim.kendim ettim kendim buldum.adet gunum pazar ama testte silik bile cikmadi.bembeyaz sayfada tek cizgi yine yalniz kaldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…