Bizim canimiz yok mu bizde ayniyizzbu ay hamile olmadığını anlayan herkes ben girmicem artık falan dedi.hamile olan arkadaşlar giriyordu ama bugunlerde onlarda yok
Bende iyiyim cnmm takiliyorum oyleeeKuzucum iyiyim sen napiyosun ne var ne yokkk ;-) ;-)
bir dahaki ay bir dahaki ay diye diye içim tükendi be canım. olmuyor işte.zaten şimdide sökülemedim.bi damla bişey gelmiş gelmiyor.karnım şiş kaldı bişey anlamadım yani.
bir dahaki ay bir dahaki ay diye diye içim tükendi be canım. olmuyor işte.zaten şimdide sökülemedim.bi damla bişey gelmiş gelmiyor.karnım şiş kaldı bişey anlamadım yani.
yok canım yapmadım ama bu durumda yapıcam.zaten pazarteside dr kontrolum var.hatta sabah agrım olmasın diye apranax bile içtimtest yaptınmı peki canım umutlandırmak istemem ama yerleşme kanamasıda olabiliyo ben yaşamıştım ilk hamileliğimde
Canim agri kesici adeti keser kii nie iciyosunn ben agridan ölüyorum yine icmiyorummbelini sicak tut sadeceeyok canım yapmadım ama bu durumda yapıcam.zaten pazarteside dr kontrolum var.hatta sabah agrım olmasın diye apranax bile içtimama buna ragmen sökülmedi bende acaba yerleşme kanaması mı diye duşundum ama dediğin gibi umutlanmak istemiyorum çok üzülüyorum
bende ters etki yapıyor canım söktürüyor..Canim agri kesici adeti keser kii nie iciyosunn ben agridan ölüyorum yine icmiyorummbelini sicak tut sadecee
Testte yaptım şimdi malesef nefgatifbende ters etki yapıyor canım söktürüyor..
Bilemedim ki cnmmTestte yaptım şimdi malesef nefgatif
Olsun kısmet boyleymıs yapacak bısey yokBilemedim ki cnmm
hayırlısı canım sen umudunu kaybetme herşey çok güzel olacak inşallah sende bebeğine kavuşacaksın Allahın izni ileOlsun kısmet boyleymıs yapacak bısey yok
İnşallah hepimiz canım...hayırlısı canım sen umudunu kaybetme herşey çok güzel olacak inşallah sende bebeğine kavuşacaksın Allahın izni ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?