yeni yila umutla mutlulukla göbüşünde bebisle girmek isteyen canlarrrr hadi toplanalimm

kızlar hamile arkadasların nete cok girmesi saglıklı değil ki radyasyon alıyorlar.drlar cep net fln fazla kullanmalarını onermiyor.

gunaydın arkadaşlar dun gece 12 malesef regl oldum. bat 11 mart olupta gelmeyince oldukça umutlanmıştım ama malesef bu ayda tutmadı

günaydın bayanlar kırmızılar geldi bu gün yeni bat 11 nisan hayırlısı olsun

bir dahaki ay bir dahaki ay diye diye içim tükendi be canım. olmuyor işte.zaten şimdide sökülemedim.bi damla bişey gelmiş gelmiyor.karnım şiş kaldı bişey anlamadım yani.

test yaptınmı peki canım umutlandırmak istemem ama yerleşme kanamasıda olabiliyo ben yaşamıştım ilk hamileliğimde

test yaptınmı peki canım umutlandırmak istemem ama yerleşme kanamasıda olabiliyo ben yaşamıştım ilk hamileliğimde
yok canım yapmadım ama bu durumda yapıcam.zaten pazarteside dr kontrolum var.hatta sabah agrım olmasın diye apranax bile içtim ama buna ragmen sökülmedi bende acaba yerleşme kanaması mı diye duşundum ama dediğin gibi umutlanmak istemiyorum çok üzülüyorum

Canim agri kesici adeti keser kii nie iciyosunn ben agridan ölüyorum yine icmiyorummbelini sicak tut sadecee

Kimsecikler gelmez olmus sayfanin keyfi yok nie bole oldu yaa ne guzel muhabbet ediyoduk dertlesiyodukk gayri bende gelmem küstümmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…