yeni yila umutla mutlulukla göbüşünde bebisle girmek isteyen canlarrrr hadi toplanalimm

selam bayanlar bir listemizde vardı ama göremiyorum bayadır sanki kimse kalmamış buralarda

sende son ay akışına bıraktın sanırım hiç gözükmedin burlarda işin sırrı bu sanırım :) valla çok sevindim darısı diğer kızların başına

evet cnm çok fazla girmedim foruma kafama takmamaya çalıştım çok şükür allahıma inş. bu sefer kimyasal deildir keseyi görmeden kalp atışını duymadan içim rahat etmeyecek yine

teşekkürler canım bende heyecanlandım güzel haber alınca valla:) bende ümitle bekliyorum

hamilelik nasıl gidiyor
çok varmı adetine?benim iyi çok şükür ufak tefek sıkıntılar oluyo ama buna şükür beterin beteri var işteyim çalışıyorum kendimi dinlemiyorum pek :)

28 gün olarak hesaplarsak 2 gün geçti ama benim genelde 26 günde oluyor adetlerim 26 olarak sayarsam 4 gün geçti dr.a ne zaman gitsem?
canım ben 7 gün geçince falan gittim dr a değerim çok yüksek çıktığı için bi daha teste gerek duymadılar dayanabilirsen bekle bikaç gün daha bekleyemem dersen ver test bikaç gün sonra gene verirsin yükseldimi diye için durmucak çünkü biliyorum :)

evet haklısın bugün gitmeyi düşünüyorum kan testi için ama dr.um yakında deil ona cuma giderim büyük ihtimal

çok varmı adetine?benim iyi çok şükür ufak tefek sıkıntılar oluyo ama buna şükür beterin beteri var işteyim çalışıyorum kendimi dinlemiyorum pek :)

7-8 gün var daha benim ilk ayım cok umutlanmak istemiyorum o yüzden ama heyecanlanıyorumda arada hayırlı olan zamanda olsun inşallah bende çalışıyorum oyalanmaya çalışıyorum kendimce
ufak tefek sıkıntılar olur yeterki sağlık olsun darısı basımıza:)

evet haklısın bugün gitmeyi düşünüyorum kan testi için ama dr.um yakında deil ona cuma giderim büyük ihtimal
bende anasağlığa gittim canım ilk baş dr a 7. haftada gittim ama sevmedim dr u haftaya başka bi dr dan randevu aldım ona gitcem önemli olan kan değerin ilk etap sonra devlette keseyi görmen yeter ben öle yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…