Günaydın kızlar sessizleşmiş burasıesrade canım ovulasyonmu gebelik testimi bu :) inş gebeliktir
ayyyy çok sevindimmm nasıl mutlu oldum anlatamam bak muradına erdin sende sonunda gözlerin aydın canım benim :) Rabbim tamamına erdirsin inşgebelik canım :)
ayyyy çok sevindimmm nasıl mutlu oldum anlatamam bak muradına erdin sende sonunda gözlerin aydın canım benim :) Rabbim tamamına erdirsin inş
tebriklergebelik canım :)
sende son ay akışına bıraktın sanırım hiç gözükmedin burlarda işin sırrı bu sanırım :) valla çok sevindim darısı diğer kızların başınasaol canım benim amin inş. allah hepimizin yüzünü güldürür inş.
nasılsın canım buralara uğrayan kalmamış artıktebrikler
sende son ay akışına bıraktın sanırım hiç gözükmedin burlarda işin sırrı bu sanırım :) valla çok sevindim darısı diğer kızların başına
kaç gün geçti adetinevet cnm çok fazla girmedim foruma kafama takmamaya çalıştım çok şükür allahıma inş. bu sefer kimyasal deildirkeseyi görmeden kalp atışını duymadan içim rahat etmeyecek yine
teşekkürler canım bende heyecanlandım güzel haber alınca valla:) bende ümitle bekliyorumnasılsın canım buralara uğrayan kalmamış artık
çok varmı adetine?benim iyi çok şükür ufak tefek sıkıntılar oluyo ama buna şükür beterin beteri var işteyim çalışıyorum kendimi dinlemiyorum pek :)teşekkürler canım bende heyecanlandım güzel haber alınca valla:) bende ümitle bekliyorum
hamilelik nasıl gidiyor
kaç gün geçti adetin
canım ben 7 gün geçince falan gittim dr a değerim çok yüksek çıktığı için bi daha teste gerek duymadılar dayanabilirsen bekle bikaç gün daha bekleyemem dersen ver test bikaç gün sonra gene verirsin yükseldimi diye için durmucak çünkü biliyorum :)28 gün olarak hesaplarsak 2 gün geçti ama benim genelde 26 günde oluyor adetlerim 26 olarak sayarsam 4 gün geçti dr.a ne zaman gitsem?
evet haklısın bugün gitmeyi düşünüyorum kan testi için ama dr.um yakında deil ona cuma giderim büyük ihtimalcanım ben 7 gün geçince falan gittim dr a değerim çok yüksek çıktığı için bi daha teste gerek duymadılar dayanabilirsen bekle bikaç gün daha bekleyemem dersen ver test bikaç gün sonra gene verirsin yükseldimi diye için durmucak çünkü biliyorum :)
çok varmı adetine?benim iyi çok şükür ufak tefek sıkıntılar oluyo ama buna şükür beterin beteri var işteyim çalışıyorum kendimi dinlemiyorum pek :)
bende anasağlığa gittim canım ilk baş dr a 7. haftada gittim ama sevmedim dr u haftaya başka bi dr dan randevu aldım ona gitcem önemli olan kan değerin ilk etap sonra devlette keseyi görmen yeter ben öle yaptımevet haklısın bugün gitmeyi düşünüyorum kan testi için ama dr.um yakında deil ona cuma giderim büyük ihtimal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?