canım valla herşeyin engeli stres sakın strese girme rahat bırak vucudunu zamanı gelince su yolunu bluyo :)7-8 gün var daha benim ilk ayım cok umutlanmak istemiyorum o yüzden ama heyecanlanıyorumda arada hayırlı olan zamanda olsun inşallah bende çalışıyorum oyalanmaya çalışıyorum kendimce
ufak tefek sıkıntılar olur yeterki sağlık olsun darısı basımıza:)
stres değilim ya cok sukur de heyecan var sadececanım valla herşeyin engeli stres sakın strese girme rahat bırak vucudunu zamanı gelince su yolunu bluyo :)
heyecan her zmn varda heyecanı strese dönüştürme yeter çünkü ilerleyen aylarda o heyecan germeye başlıyo insanı dengede tutmak lazım :) ben özele gidiyorum canım daha doğrusu haftaya kesin bi dr a başlıcam ondan önce devlette kesemi görmeye gitmiştim kalp atışını falan duydum zaten bnm bulunduğum yerde devlette geçici dr geliyo hergün değişik o yüzden direk özel seçeneğim var başka seçenek yokstres değilim ya cok sukur de heyecan var sadece
sen devletemi gidiyosun özelemi?
heyecan her zmn varda heyecanı strese dönüştürme yeter çünkü ilerleyen aylarda o heyecan germeye başlıyo insanı dengede tutmak lazım :) ben özele gidiyorum canım daha doğrusu haftaya kesin bi dr a başlıcam ondan önce devlette kesemi görmeye gitmiştim kalp atışını falan duydum zaten bnm bulunduğum yerde devlette geçici dr geliyo hergün değişik o yüzden direk özel seçeneğim var başka seçenek yok
valla canım o naz meselesi dr dan dr a değişiyo malesef geçen gittim hiç beyenmedim başka dr buldum şimdi doğru doktoru bulana kadar stresli aslında bu dönmede ama takmıyorum hiçbişeyi akışına bıraktım bunuda :) dualarım hep sizlerle kuzum herkese dua ediyorum aklıma geldikçeanladım canım hayırlısı olsun özel de daha cok nazın geçer en iyisi zaten
inşallah başarabilirim dengeyi dua et sende bize hamilelerin duası kabul olur derler
valla canım o naz meselesi dr dan dr a değişiyo malesef geçen gittim hiç beyenmedim başka dr buldum şimdi doğru doktoru bulana kadar stresli aslında bu dönmede ama takmıyorum hiçbişeyi akışına bıraktım bunuda :) dualarım hep sizlerle kuzum herkese dua ediyorum aklıma geldikçe
sağol canım benim bakalım kesin bi dr bulsam içim rahat olcak bursa dayım canım sen?inşallah iyi bir doktora denk gelirsin canım hangi ildesin
sağol canım benim bakalım kesin bi dr bulsam içim rahat olcak bursa dayım canım sen?
bi tane buldum haftaya gidicem de ilk görüşme önemli içime sinerse devam edreim :) kısmet bu işler kendi dr um vardı çok ilgiliydi erkekti çok uzak bi hastaneye gitti o yüzden arada kaldım bende gerçi gittiğinde hamile deildim kızılcak bi tarafı yokta :) genede içime dert olmuştuİstanbul canım,inşallah en kısa sürede bulursun
genelde erkek doktorlardan daha cok memnun kalmıştım bu alanda ama iyi araştırmak lazım sanırımbi tane buldum haftaya gidicem de ilk görüşme önemli içime sinerse devam edreim :) kısmet bu işler kendi dr um vardı çok ilgiliydi erkekti çok uzak bi hastaneye gitti o yüzden arada kaldım bende gerçi gittiğinde hamile deildim kızılcak bi tarafı yokta :) genede içime dert olmuştu
canım genelde düzenliyse adetin 14.gün falan olur yumurtlama ama bi sıkıntı varsa o zmn işler değişir ama bence yumurtlama deildir o akıntıkızlar merhaba bir sorum sorum olacak
bugun reglimin 11.gunu sabah adet olacak gibi cok siddetli kasık agrılarım oldu.şeffafsu gibi akıntımda var.sizce yumurtlama bugun olabilir mi?
daha 3 gun oldu temizleneli dongum 30 gun..bu kadar erken olurmu ki nediyorsunuz?
bende öyleydim bi zmnlar ama her erkek dr aynı deil bu sefer bayan denicem bakalımgenelde erkek doktorlardan daha cok memnun kalmıştım bu alanda ama iyi araştırmak lazım sanırım
canım nasılsın?Ocak 2015 Anne adaylarımız..
@sade kahve .....07.01.Tebrikler
@gulucukgs .......07.01.Tebrikler
@Gurbet_gelini 12.01.Tebrikler
Şubat 2015 Anne adaylarımız..
@s_busra .....09.02 ..Tebrikler..
@abadiss güzel birsüpriz oldu
@zobiska ..... .25.02.Tebrikler
Mart için yeniden Umut doluyuz
@GoFRreT ... .....09.03... ...umut dolu ?????
@aslla ...... ..........10.03... ...umut dolu ?????
@mry07 ....... .....10.03... ...umut dolu ?????
@desirrem .... ...11.03... ...umut dolu ?????
@edahazalozer 14.03... ...umut dolu ?????
@Sibelll ..... ........15.03... ...umut dolu ?????
@esrade ... .........16.03... ... Tebriklerr
@enbisevdigim 20.03... ...umut dolu
@frozen85 ..... ...25.03... ...umut dolu
@kelebekk47 ... 27.03... ...umut dolu
@biberya .... ....varlığın yeter..... ......
Nisan için yeni umutlar
@senuber ........04.04.. ..umut dolu
@bril .................04.04.. ..umut dolu
@sare_17...........04.04.. ..umut dolu
@kelebek19 .....06.04.. ..umut dolu
@lamb-h ..... ......08.04... ...umut dolu
hayırlı olsunsaol canım benim amin inş. allah hepimizin yüzünü güldürür inş.
canım ben bu ay adet oldun nisana ekleyebilirmisinOcak 2015 Anne adaylarımız..
@sade kahve .....07.01.Tebrikler
@gulucukgs .......07.01.Tebrikler
@Gurbet_gelini 12.01.Tebrikler
Şubat 2015 Anne adaylarımız..
@s_busra .....09.02 ..Tebrikler..
@abadiss güzel birsüpriz oldu
@zobiska ..... .25.02.Tebrikler
Mart için yeniden Umut doluyuz
@GoFRreT ... .....09.03... ...umut dolu ?????
@aslla ...... ..........10.03... ...umut dolu ?????
@mry07 ....... .....10.03... ...umut dolu ?????
@desirrem .... ...11.03... ...umut dolu ?????
@edahazalozer 14.03... ...umut dolu ?????
@Sibelll ..... ........15.03... ...umut dolu ?????
@esrade ... .........16.03... ... Tebriklerr
@enbisevdigim 20.03... ...umut dolu
@frozen85 ..... ...25.03... ...umut dolu
@kelebekk47 ... 27.03... ...umut dolu
@biberya .... ....varlığın yeter..... ......
Nisan için yeni umutlar
@senuber ........04.04.. ..umut dolu
@bril .................04.04.. ..umut dolu
@sare_17...........04.04.. ..umut dolu
@kelebek19 .....06.04.. ..umut dolu
@lamb-h ..... ......08.04... ...umut dolu
Bunalimin esigindeyim diyebilirim cnmm sen nasilsinncanım nasılsın?
tmm cnm eklerim kac nisan?canım ben bu ay adet oldun nisana ekleyebilirmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?