günaydın canım gittinmi kan vermeye?günaydın hanımlar
noldu kuzucum neden bunalımdasınBunalimin esigindeyim diyebilirim cnmm sen nasilsinn
tmm cnm eklerim kac nisan?
Ay ne bileyim cnm yaa ruhum daraliyoonoldu kuzucum neden bunalımdasın
günaydın canım gittinmi kan vermeye?
ah kuzum kıyamam sen çok yalnızsın oralarda onunda etkisi var sanırım üzüldüm şimdiAy ne bileyim cnm yaa ruhum daraliyoo
en mantıklısı cnm iyi karar vermişsin ama bide şöle bi durum var idrarda net çıkıyosa bu kadar geçmeyle değerinde yüksektir büyük ihtimal bnm öle olmuştugünaydın cnm yok gitmedim henüz tekrar tekrar kan vermek istemiyorum biraz daha beklemeye karar verdik eşimle
Ooooof offfah kuzum kıyamam sen çok yalnızsın oralarda onunda etkisi var sanırım üzüldüm şimdi
en mantıklısı cnm iyi karar vermişsin ama bide şöle bi durum var idrarda net çıkıyosa bu kadar geçmeyle değerinde yüksektir büyük ihtimal bnm öle olmuştu
13 nisanBunalimin esigindeyim diyebilirim cnmm sen nasilsinn
tmm cnm eklerim kac nisan?
Gunaydin cnmm nasilsinngünaydın
Gunaydin cnmm hrrkeslere gunaydinngünaydınn
çok heycanlı bir bekleyiş içindeyim hemen hergün yumurtlama günümü hesaplıyorum kafayı yedim heraldeGunaydin cnmm nasilsinn
Ovu testi kullanmiyomusun cnmçok heycanlı bir bekleyiş içindeyim hemen hergün yumurtlama günümü hesaplıyorum kafayı yedim heralde
Ovu testi kullanmiyomusun cnm[/QU
kullanmıyorum denemedim hiç normalde yumurtladığım günü anlıyorum bu ay korunma sürem bittiği için heycan yaptım
benim yumurtlama zamanımda akıntım çok oluyor birdr ağrı olyor ordan anlıyorum 2 kere bu yöntemle hamile kaldım birisi
dış gebelik oldu biride boş gebelikti inşallah bu sefer sağlıklı bir gebelik olur çok umutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?