yeni yila umutla mutlulukla göbüşünde bebisle girmek isteyen canlarrrr hadi toplanalimm

Ocak 2015 Anne adaylarımız..
@sade kahve .....07.01.Tebrikler
@gulucukgs .......07.01.Tebrikler
@Gurbet_gelini 12.01.Tebrikler

Şubat 2015 Anne adaylarımız..
@s_busra .....09.02 ..Tebrikler..
@abadiss güzel birsüpriz oldu
@zobiska ..... .25.02.Tebrikler

Mart için yeniden Umut doluyuz
@esrade ... .........16.03... ... Tebriklerr
@enbisevdigim 20.03... ...umut dolu
@frozen85 ..... ...25.03... ...umut dolu
@kelebekk47 ... 27.03... ...umut dolu
nane-limon ... 27.03... ...umut dolu
@biberya .... ....varlığın yeter..... ......

Nisan için yeni umutlar
@senuber ........04.04.. ..umut dolu
@bril .................04.04.. ..umut dolu
@sare_17...........04.04.. ..umut dolu
@kelebek19 .....06.04.. ..umut dolu
@lamb-h ..... ......08.04... ...umut dolu
@mry07 ............13.04.... .... umut dolu

her ay 3 tane hamiş cikıyoo hanımlar ha gayret 1 de kalmayalımm :)

günler geçmek bilmiyor sizede böyle oluyormu Allah hayırlara çıkarsın ne zaman bir şeyi çok istesem olmuyor hayırlısı olsun

mrb kızlar uzun zamandır girmiyodum öncelikle esrade hayırlı olsn canm allah kucağına almayı nasip etsn darısı bizlern başına inşallah bende geçen ay hastalandktan snra kafama takmamak için siteye grmeme kararı aldm ama bu güne kadr dayanabldm yne yumurtam gelişti yumurtam çatladı bu sefer doktorum progestan dye bi ilaç vermiş düşüğü engellemek için yazıyo çoğu yerde doktorum kullan dedi önemli dedi bu ay hiçççççççç umutlu değilim ama olmazsa artk temmuza kdr bşi düşünmüyorum artk temmuzdan snra tüp bebek benden byle sizler nasılsınız

Hosgeldin cnmm iyi diyelim iyi olalimm herkeser terketti bizi herkes sen gibi dusunuyo kimse gelmiyo sayfaya

Son düzenleme:
Merhaba kizlar.. bende uzun suredir yoktum..Doktora gottim tahlliller temoz rahim yumurtaliklar temiz sogan kuru ve stress kaynakli bir gecikme yawamiwim..
Her weyin yoljnda oldugunh oyrendiyim gunden itibaren kafama takmamaya karar verdim..ve artik ay kalkmiyim ay kipirdamiyim diye biwey yok duwumuda aliyorum oyle yatiyorum..ilkimde nasil hic duwunmeden kalmiwtimsa bu sefwrde oyle olsun diyerek tuuuum bu kurleri falan rafa kaldirdim..rabbim herkese gonlune gore versin..bu arada bizde bayram Novruz Bayrami..sanrim turkiyede kutlanmiyor.. her nekadar bilinmesede Bu bayram her kesin sevinmesi dileyile bayraminiz mubarek..

kızlar selam birşey sorucam.bugun saat 11 de çatlatma iğnemi olucam.bu konuda tecrübeli olan var mı aranızda? igneden kaç saat sonra ilişki yaşanması gerekiyor.sat 13 mart.iğneyi bugun yani 11.gun vurulmuş olucam.doktor yumurta buyuklugune baktı cumartesi gunu ve pazartesi igneyi yap dedi.bilginiz varsa paylaşır mısınız.

saol cnm amin inş. darısı sizlerin başına allah hepimizin kucağını doldurur inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…