tabi canım eklerim hemenn27 mart yeni bat ekler misiniz beni de
inşallah canım hatta dahada fazla olsun inşallahher ay 3 tane hamiş cikıyoo hanımlar ha gayret 1 de kalmayalımm :)
Insallahhh hadi bi haver verin yahuuinşallah canım hatta dahada fazla olsun inşallah
evet güzel haberlere ihtiyacımız var biz de sevinelim artık. ya içim içime sığmıyor sebepsiz bir mutluluk var bu gün bende inşallah sevindirici bir haber alırımInsallahhh hadi bi haver verin yahuu
Insallah canimmevet güzel haberlere ihtiyacımız var biz de sevinelim artık. ya içim içime sığmıyor sebepsiz bir mutluluk var bu gün bende inşallah sevindirici bir haber alırım
Hosgeldin cnmm iyi diyelim iyi olalimm herkeser terketti bizi herkes sen gibi dusunuyo kimse gelmiyo sayfayamrb kızlar uzun zamandır girmiyodum öncelikleesrade hayırlı olsn canm allah kucağına almayı nasip etsn darısı bizlern başına inşallah bende geçen ay hastalandktan snra kafama takmamak için siteye grmeme kararı aldm ama bu güne kadr dayanabldm yne yumurtam gelişti yumurtam çatladı bu sefer doktorum progestan dye bi ilaç vermiş düşüğü engellemek için yazıyo çoğu yerde doktorum kullan dedi önemli dedi bu ay hiçççççççç umutlu değilim ama olmazsa artk temmuza kdr bşi düşünmüyorum artk temmuzdan snra tüp bebek benden byle sizler nasılsınız
canım bir yanlışlık oldu galiba.ben hamile degilim.keşkeeeeee. inşallah allah söyletmiştirde bu ay olur canım.desirrem . Tebrik ederim canim cok sevindim ))
mrb kızlar uzun zamandır girmiyodum öncelikleesrade hayırlı olsn canm allah kucağına almayı nasip etsn darısı bizlern başına inşallah bende geçen ay hastalandktan snra kafama takmamak için siteye grmeme kararı aldm ama bu güne kadr dayanabldm yne yumurtam gelişti yumurtam çatladı bu sefer doktorum progestan dye bi ilaç vermiş düşüğü engellemek için yazıyo çoğu yerde doktorum kullan dedi önemli dedi bu ay hiçççççççç umutlu değilim ama olmazsa artk temmuza kdr bşi düşünmüyorum artk temmuzdan snra tüp bebek benden byle sizler nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?