yeni yila umutla mutlulukla göbüşünde bebisle girmek isteyen canlarrrr hadi toplanalimm

Gunaydin canlarrr bu gun catlama ignesi vurundumm dr zaman soylemedi 4 gun ust uste iliski olsun dedi:s

Gunaydin canlarrr bu gun catlama ignesi vurundumm dr zaman soylemedi 4 gun ust uste iliski olsun dedi:s
canım bende bugun çatlatma iğnesi vuruldum.hatta kendim yaptım karnımdan.ya banada bugunden itibaren pzt salı çarşamba ilişki dedi ama bir gun dolu bir gun boş gün aşırı olan ilişkinin daha iyi olduğunu söylüyorlar.Ki ben igneyi bugun vurulucam diye akşam ilişki oldu.nette de çok araştırdım.igneyi yaptıktan 36 saat sonra ilişki olsun diyor bir çok doctor.canım senin adetin kaçıncı gunu oluyor bugun.benim bugun 10.gun.sanki bu igneyi erken yaptırdı gibi.offf neyse hayırlısı.birde klomen kullandım.buradaki forumlarda okuyorum 6 yumurtam olmuş falan yazıyorlar.benim solda 18.5 sagda 13 mm dedi. druma sordum başkasında niye çok oluyor diye onlar tüp bebek tedavisinde oluyor dedi.artık iyice kafam karıştı.

hayırlısı olsun inşallah tutar size bir sorum olacak benim beraber çalıştığım arkadaşım 28 günde bir normal adetini görüyor
baya bir süredir korunmasız ilişki va ovulasyon testide kullanıyor hamile kalamadı bu ay doktor da yumurta takibi yaptırdı
adetini 3 . günü gitti yumurtası gelişmeye başlamış sonra 11. gün tekrar gitti büyümüş demiş pazartesi gel çatlamışmı bakalım demiş bu gün gitti hı sorunu bulduk gelcek ay gel çatlama iğnesi yapalım demiş sizce ne yapması gerekir

Valla canim bemim arastirmalarimda o yonde 36 saat diyor hep ama dr bana ole dedi 4 gun ustuste olsun bu gun dahil dedi ama bu gun esim yok yarindan itibaren o zaman dedi valla canim bi onceki klomende 1 yum oldu erken catladi kendiliginden bu seferde iki tane olduu bu gun 14. Gunumm 18mm olmus dedi igneyi vurdurdu seninkiler erken gelismis canimm daha beklerse kiste donusur diye vermistir igneyi
Yapilcak bise yok canim yine gun asiri denesinn kendi catlamistir yada catlama sorunu yasiyodurr allahtan umut kesilmezz benimde onceki tedavide oyle olduu 14. Gun gel igne yapicam dedi gittim yum.yok 13.gun kendiliginden catlamis dedi ole bos bos geri donmustumm

Tup bebek tedavisinde daha etkili ilaclar igneler kullandiklari icin yum cok oluyo onlari toplayip donduruyolar sonra kullaniyolar cnm 1-2 tane olmasi normal olani yoksa cogul gebelik olur dusunsene besiz atiz felan oldugunuu olanlarinki de bole zatenn

selam canım. nasıl olalım bugun hilal1907 ve ben vurulduk çatlama iğnelerini beklicez şimdi :) hayırlısı inşallah.sen nasılsın?
umutla bekleyişler başladı desenize Rabbim inş bu ay nasip eder ikinizede :) hayırlı haberlerinizi alırız iyiyim bende şükür işteyim eskisi gibi sık giremiyorum bilgisayar bulantılarımı tetikliyo ayrı kaldım buralardan

evet canım başladı ama daha bugun 1.gün :) bitmez bu bekleyiş bize :) kısmet canım hayırlısı rabbim tum bekleyenlere versin.olsun canım sen rahat olda nete girme boşver bizi :) canım bu ay benim ilk defa klomen ve ovitrelle kullandım.sen kullandın mı daha once? tecruben varsa paylaşır mısın? igneden sonra bişey oldu mu vs gibi?

olsun güzel bekleyişler bunlar :) canım ben hiç öyle şeyler kullanmadım pco vardı onun tedavisini oldum sonrada soğan kürü ve aslanpençesi sayesinde hamile kaldım ne desem boş yani

olsun güzel bekleyişler bunlar :) canım ben hiç öyle şeyler kullanmadım pco vardı onun tedavisini oldum sonrada soğan kürü ve aslanpençesi sayesinde hamile kaldım ne desem boş yani
hımmm anladım canım.hayırlısı o zaman bizim için :)

Evet cnmm 18 mm olmus vuralim dedi dr ama sabaktan beri gaz sancisi gibi sancim varr
Canım ben bu sabah 10:30 da vurdum iğneyi.suan karnımda yangın gıbı bır yanma var.yarın aksam 22:30 da ilişki olucak dıye hesapladık.sendede yanma var mı?bırde gaz var gıbı karnım cok şişti

Canım ben bu sabah 10:30 da vurdum iğneyi.suan karnım10.30angın gıbı bır yanma var.yarın aksam 22:30 da ilişki olucak dıye hesapladık.sendede yanma var mı?bırde gaz var gıbı karnım cok şişti
Yanma degil de dedigin gibi gaz sancisi gibi sanci varr kasiklarim tas gibi hissediyorumm benimkide 10-10.30 gibi vurulduu

gunaydın arkadaşlar
hilal1907 canım akşam yatarken nedense çok mide agrısı yaşadım.taş gibiydi midem.kasıklarımda bir tuhaftı.bu sabah hiçbişeyim yok acaba çatlamayacak mı birde bişey sorucam sana.siteden okuduğum kadarıyla bazı arkadaşların doktorları çatlatma ignesinden birkaç gun sonra çatlamış mı diye bakmak için kontrole çagırmış.senin doktorun seni çagırdı mı? ayrıca bir ilaç vermişler bebegin tutunması için.benimki ne kontrole çagırdı ne ilaç verdi. çok sinir oldum yaaa dunya kadar para veriyorum bu kadar ilgileniyor kadın.geçen gittiğimde sadece decavit verdi onuda ne zamana kadar kullanacagımı bile bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…