yeni yila umutla mutlulukla göbüşünde bebisle girmek isteyen canlarrrr hadi toplanalimm

gunaydinn Valla canim bende de suan hicbise yok dun ignenin etkisindendi sanirim ayni seyleri yasadimm yok cagirmadi tekrar gebeysen yada adet olursan gel yine dedi o zamana kadar beklicez artik dedi benimde kafam karisik bana o jeli verdi iliskiden once enjekte et kendine dedi ama arastirdim sabah aksam kullaniyolar onukoca koca iki kutu bide nie fazladan verdiyse anlamadim bisey napcam bilmiyorumm

aynen canım şuan benimde ne sancım var ne başka bişey.normal hayata devam.ama çatlayan kişiler agrısı oldugunu söyluyor iyice moralism bozuldu artık ne jeli verdi canım sana?? ne işe yarıyormuş?

Crinone canim adi progesteron yaziyor uzerinde
aynen canım şuan benimde ne sancım var ne başka bişey.normal hayata devam.ama çatlayan kişiler agrısı oldugunu söyluyor iyice moralism bozuldu artık ne jeli verdi canım sana?? ne işe yarıyormuş?

Crinone canim adi progesteron yaziyor uzerinde
anladım canım.progesteron bebegin rahime tutunmasını saglıyormuş.inşallah bu ay hamile kalırsın canım.yaaa ben kendi doktoruma durumumu iyice anlattım hala anlamadı mı bu kadın beni.yaşım aldı başını gidiyor allahın izniyle bir an once hamile kalmam gerek diyorum ama bu beni oyalıyor galiba

günaydın kızlarrrr :) napıyosunuz bakalım ascık relaks olun nolursunuz vucudunuzu bu sorularla o kadar çok geriyosunuz ki bana demesi kolay tabi ama bende o dönemlerden geçtim ne kadar iğne vurulmasamda ilaç tedavisi gördüm bende kafanızı rahat bırakın önce görün sonrası güzel olcak :)

Canim bende doktorumdan pek memnunum diyemem yapiyo bisiler ama hic aciklamiyo kendim arastirip nasil kullanmamm gerekiyo napmam gerekiyo kendim degerlendiriyorumm agzinin icinde komusuyo anlamiyorum bazenn acelesi var gibi girdigimle ciktigim bir oluyoo
gunaydin canimm sıkınti yok canimm ilk vurunduk ya ondan heycan oldu birden napcaz diee :)

Ocak 2015 Anne adaylarımız..
@sade kahve .....07.01.Tebrikler
@gulucukgs .......07.01.Tebrikler
@Gurbet_gelini 12.01.Tebrikler

Şubat 2015 Anne adaylarımız..
@s_busra .....09.02 ..Tebrikler..
@abadiss güzel birsüpriz oldu
@zobiska ..... .25.02.Tebrikler

Mart için yeniden Umut doluyuz
@esrade ... .........16.03... ... Tebriklerr
@enbisevdigim 20.03... ...umut dolu
@frozen85 ..... ...25.03... ...umut dolu
@kelebekk47 ... 27.03... ...umut dolu
@nane-limon ... 27.03... ...umut dolu
@biberya .... ....varlığın yeter..... ......

Nisan için yeni umutlar
@senuber ........04.04.. ..umut dolu
@bril .................04.04.. ..umut dolu
@sare_17...........04.04.. ..umut dolu
@kelebek19 .....06.04.. ..umut dolu
@lamb-h ..... ......08.04... ...umut dolu
@mry07 ............13.04.... .... umut dolu

Idare eder canimm ayni bildigin gibi hersey catlama ignesi oldumm ne agrim var ne biseyimm hic mi bise hissetmez insann sasiyorum kendime
Ne kadar surcekmis bulantinn

selam kızlar bebeğin cinsiyet tahmini ile ilgili yeni bişey öğrendim sizde meraklimısınız bu konulara babanın yaşına göre duydunuz mu hiç ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…