Kiz gercekten kiz gbide geldi ama erkek erkek ikiz dicektm ama o cok olr dedm sn hamissinBebişim sen ne diyorsun yaa yemin ederim içimi hoplattın yaa ağzından bal damlıyor balll
Hosgeldin bebegimSlm tatlislarimmm
Saka yapiyorum tatlim insallah ilk hamisimiz geliyorrrAyy gormedim bebegm valla onn yazisini gronce yazdm kopya cekmedim yani aman olsnda :)
Kuzumm nerdesin sennnnnSlm tatlislarimmm
Canım inşallah... Allah hepimizin gönlüne göre versin... En güzel dua bu...Kiz gercekten kiz gbide geldi ama erkek erkek ikiz dicektm ama o cok olr dedm sn hamissin
Banada hamileymissn gibi geliyo canim.hayirlisi olsun hakkimzdaCanım inşallah... Allah hepimizin gönlüne göre versin... En güzel dua bu...
Amin canm biz 2015 e kaldik sn 2014 annesi olrsn ins allah isteyen herkese versnCanım inşallah... Allah hepimizin gönlüne göre versin... En güzel dua bu...
Hosgldn cnmSelamm kuzularrr napıyosunuzzz bakemm
Hosbuldum canimmmm muckkkHosgeldin bebegim
Bütün gun takip ediyorum siziSaka yapiyorum tatlim insallah ilk hamisimiz geliyorrr
Kuzumm nerdesin sennnnn
Amaninnnn neler duyuyorum yoksa ilk hamisimiz gelio muOohh kızlar muhabbete devam , sayfa sayılarımız 3 haneli oluyor yavaştan
Yat bebişim yat dinlen sen güzelce iyileşBütün gun takip ediyorum siziyatiorum oyle bitanem sen napiosun
Hoşbulduk 2 gündür yokumm haberler kötüHosgldn cnm
Yaa kuzum inşallah ya bakalım bata 3 gün kaldı, kesin haberi vericem sizeAmaninnnn neler duyuyorum yoksa ilk hamisimiz gelio mu
Ole uzaktan gozleniyoruz heee ayip ayipp bi laf ataydin bariiiBütün gun takip ediyorum siziyatiorum oyle bitanem sen napiosun
Tam anlamihla bi iyilesiyim dönüşüm muhteşem olucakYat bebişim yat dinlen sen güzelce iyileş
benı de alın kızlar arnıza normalde adetım 21 aralıkt 19 aralık kahve rengı kıntı ve devamındada bugune kadar az az lekelenme bugun 5 gunum anlamadım gıttı uhtemelen bat tarıhım 19 ocakYENI YILINIZ MUTHIS OLSUN GOBUSLER BEBIS DOLSUN INSALLAHHH
Acilisi sen yaparsin insallah zobiska
LİSTEMİZİ İLK SAYFDAN DA DÜZENLEMEYE DEVAM EDİCEM KIZLAR BATLARI SÖYLEYEBİLİRSİNİZZ
BAKALIM KALPLERİN İÇİNİ KİMLER DOLDURACAK
zobiska ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 27 Aralık
@melike222 ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 27 Aralık
@kelebekk47 ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 29 Aralık
@erva_ ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 30 Aralık
@pnar88 ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 1 Ocak
@mina33 ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 3 Ocak
@s_busra ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 4 Ocak
@Boncuklu Evin Hanimi ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 7 Ocak
@sade kahve ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 7 Ocak
hilal1907 ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 9 Ocak
kelebek19 ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 9 Ocak
@esrade ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 12 Ocak
@aslla ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 12 Ocak
bril ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 12 Ocak
askbahcem ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 14 Ocak
@umuttttt ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 14 Ocak
@minnakzuzu ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 16 Ocak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?