Bende merak ettim nasilmissselam kızlar bebeğin cinsiyet tahmini ile ilgili yeni bişey öğrendim sizde meraklimısınız bu konulara babanın yaşına göre duydunuz mu hiç ?
bişey hissetcem diye şartlama kuzum kendini kimisi hiçbişey hissetmeden hamile kalıyoIdare eder canimm ayni bildigin gibi hersey catlama ignesi oldumm ne agrim var ne biseyimm hic mi bise hissetmez insann sasiyorum kendime
Ne kadar surcekmis bulantinn
nasılmış canım?selam kızlar bebeğin cinsiyet tahmini ile ilgili yeni bişey öğrendim sizde meraklimısınız bu konulara babanın yaşına göre duydunuz mu hiç ?
Ayy aklima bise geldiii ogurmek deyince sesli guldum vallabişey hissetcem diye şartlama kuzum kendini kimisi hiçbişey hissetmeden hamile kalıyo
Dr bulantın için zorlamıyosa seni hiç aldırma dedi an gelir şıp diye kesilir bütün sıkıntıların 3. aya kadar her zorluk dedi ondan takılmıyorum zorladığı oluyo ama idare ediyorum çalışırken zor sadeee millet içinde öğürmek falan
bende kokulara karşı öyleyim en ummaıdk anda bi koku gelio burnuma içim bi karışıyo öğür öğür napcamı şaşırıyorum evde idare oluyoda sokakta çok utanıyo insanAyy aklima bise geldiii ogurmek deyince sesli guldum valla
ankara kiz kardesim dedigim cok sevdigim bi ark var hamileydii telde konisuyoruzz aksama ne yemek yapicaksin dedii tazefasulye dedimm kulagima bi ogurduu pat kut ses geliyo teli atmis yere lavoboya kosmusscok fenaydii
nasılmış canım?
geçmiş olsun canım olsun napcan kısmet öyleymiş insanın planladığı gibi olmuyo bazı şeyler.Şu cinsiyet öğrenme meselesi neymiş merak ettim :)iyiyim canım saol bikaç gündür hasta idim bugun toparladım gibi tabi yumurtlama dönemimi boşa geçirmemi saymazsak sen nasılsın ?
Cinnsiyeti belirleyenın baba olduğu düşünülünce bana mantıklı geldi baktığım kişilerde de tutunca meraka düştüm de babanın yaşına göre kız yada erkek olma ihtimaline bakılıyo mesela eşinin doğum tarihi neBende merak ettim nasilmiss
kocanın doğum tarihi ne kuzumgeçmiş olsun canım olsun napcan kısmet öyleymiş insanın planladığı gibi olmuyo bazı şeyler.Şu cinsiyet öğrenme meselesi neymiş merak ettim :)
aynen canım kısmet daha yolun başındayız zaten allahım hayırlı olanı versin hakkımızdageçmiş olsun canım olsun napcan kısmet öyleymiş insanın planladığı gibi olmuyo bazı şeyler.Şu cinsiyet öğrenme meselesi neymiş merak ettim :)
Onada yapicak bisi yokk kusura bakmasinlar artikk :)bende kokulara karşı öyleyim en ummaıdk anda bi koku gelio burnuma içim bi karışıyo öğür öğür napcamı şaşırıyorum evde idare oluyoda sokakta çok utanıyo insan
amin kuzum herkese versin rabbim hayırlısını :) 21.02.83 bak bakalım ne çıkcakaynen canım kısmet daha yolun başındayız zaten allahım hayırlı olanı versin hakkımızda
öyle canım kimseyi ilgilendirmezde millet meraklı geçen iznikteyiz çini dükkanına gircem dkkana adım attım içerde bi koku hemen çıktım adam dio noldu dedim giremicem gir gir dio başladım öğürmeye bisürü erkekOnada yapicak bisi yokk kusura bakmasinlar artikk :)
1987 cnmCinnsiyeti belirleyenın baba olduğu düşünülünce bana mantıklı geldi baktığım kişilerde de tutunca meraka düştüm de babanın yaşına göre kız yada erkek olma ihtimaline bakılıyo mesela eşinin doğum tarihi ne
bende 87liyim :) sen kaçlısın kuzum1987 cnm
Azcik gobek yokmu cikariver sisirr :)öyle canım kimseyi ilgilendirmezde millet meraklı geçen iznikteyiz çini dükkanına gircem dkkana adım attım içerde bi koku hemen çıktım adam dio noldu dedim giremicem gir gir dio başladım öğürmeye bisürü erkekeşime dedim gidelim hemen adam da şaşırdı noluyo die
yok kuzum daha belirginleşmedi :) ne zmn çıkar bilmiyorumAzcik gobek yokmu cikariver sisirr :)
sen her ikisinin de olabileceği yıl aralıgındasınamin kuzum herkese versin rabbim hayırlısını :) 21.02.83 bak bakalım ne çıkcak
hayırlısı olsun kuzum en fazla 1 ay sonra öğreniriz :) dert etmiyorum zaten sağlıklı olsundasen her ikisinin de olabileceği yıl aralıgındasın(
Ultrason fotosu var mi canimmhayırlısı olsun kuzum en fazla 1 ay sonra öğreniriz :) dert etmiyorum zaten sağlıklı olsunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?