yeni yila umutla mutlulukla göbüşünde bebisle girmek isteyen canlarrrr hadi toplanalimm

Idare eder canimm ayni bildigin gibi hersey catlama ignesi oldumm ne agrim var ne biseyimm hic mi bise hissetmez insann sasiyorum kendime
Ne kadar surcekmis bulantinn
bişey hissetcem diye şartlama kuzum kendini kimisi hiçbişey hissetmeden hamile kalıyo
Dr bulantın için zorlamıyosa seni hiç aldırma dedi an gelir şıp diye kesilir bütün sıkıntıların 3. aya kadar her zorluk dedi ondan takılmıyorum zorladığı oluyo ama idare ediyorum çalışırken zor sadeee millet içinde öğürmek falan

Ayy aklima bise geldiii ogurmek deyince sesli guldum valla
ankarada kiz kardesim dedigim cok sevdigim bi ark var hamileydii telde konisuyoruzz aksama ne yemek yapicaksin dedii tazefasulye dedimm kulagima bi ogurduu pat kut ses geliyo teli atmis yere lavoboya kosmuss cok fenaydii

bende kokulara karşı öyleyim en ummaıdk anda bi koku gelio burnuma içim bi karışıyo öğür öğür napcamı şaşırıyorum evde idare oluyoda sokakta çok utanıyo insan

iyiyim canım saol bikaç gündür hasta idim bugun toparladım gibi tabi yumurtlama dönemimi boşa geçirmemi saymazsak sen nasılsın ?
geçmiş olsun canım olsun napcan kısmet öyleymiş insanın planladığı gibi olmuyo bazı şeyler.Şu cinsiyet öğrenme meselesi neymiş merak ettim :)

Bende merak ettim nasilmiss
Cinnsiyeti belirleyenın baba olduğu düşünülünce bana mantıklı geldi baktığım kişilerde de tutunca meraka düştüm de babanın yaşına göre kız yada erkek olma ihtimaline bakılıyo mesela eşinin doğum tarihi ne

geçmiş olsun canım olsun napcan kısmet öyleymiş insanın planladığı gibi olmuyo bazı şeyler.Şu cinsiyet öğrenme meselesi neymiş merak ettim :)
aynen canım kısmet daha yolun başındayız zaten allahım hayırlı olanı versin hakkımızda

bende kokulara karşı öyleyim en ummaıdk anda bi koku gelio burnuma içim bi karışıyo öğür öğür napcamı şaşırıyorum evde idare oluyoda sokakta çok utanıyo insan
Onada yapicak bisi yokk kusura bakmasinlar artikk :)

Onada yapicak bisi yokk kusura bakmasinlar artikk :)
öyle canım kimseyi ilgilendirmezde millet meraklı geçen iznikteyiz çini dükkanına gircem dkkana adım attım içerde bi koku hemen çıktım adam dio noldu dedim giremicem gir gir dio başladım öğürmeye bisürü erkek eşime dedim gidelim hemen adam da şaşırdı noluyo die

1987 cnm

Azcik gobek yokmu cikariver sisirr :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…