var kuzumda pcye aktaracak tertibatım yok evde bide resmimizUltrason fotosu var mi canimm
hiç bişey anlamadım ben19-20:karışık 21-22:kız 23-24:karışık 25-26: erkek 27-28:karışık 29-30:kız 31-32:karışık 33-34:erkek 35-36:karışık 37-38:kız 39-40:karışık 41-42:erkek babanın tam yaşı ve hamile kalınan zamana bakacaksınız yada hamile kalacağınız :))
aynen canım sağlıklı olsun da önemli olan o allahım kucagına alıp sevdiğin günü görmeyi nasip etsinhayırlısı olsun kuzum en fazla 1 ay sonra öğreniriz :) dert etmiyorum zaten sağlıklı olsunda
hhahaha normaldir canım biraz karışık hesabı o yuzden tablo yazdım size babanın ay olarak tam yaşına bakıyosun hangi aralığa denk geliyosa ona göre :)hiç bişey anlamadım ben
çokta kafamı yormayayım o kadarda önemli deil Rabbim ne verirse :) kabulumuzhhahaha normaldir canım biraz karışık hesabı o yuzden tablo yazdım size babanın ay olarak tam yaşına bakıyosun hangi aralığa denk geliyosa ona göre :)
Nub teorisi die bisi var cnm cinsiyet tahmini yapiyorlarr o fotolardannvar kuzumda pcye aktaracak tertibatım yok evde bide resmimiz
kuzum bu ara kimden duyduysam dr baştan başka cinsiyet dio bi iki ay sonra ay o deilmiş başka diyolarmış ondan tam dr kendinden emin bişey söylemeden dr a da inanmıcam başka bişeyede bakmıcam :)Nub teorisi die bisi var cnm cinsiyet tahmini yapiyorlarr o fotolardann
Pek girmiyolar canim artikkzobişkadan haber yok mu
selam canım nasılsın?Slm kizlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?