yeni yila umutla mutlulukla göbüşünde bebisle girmek isteyen canlarrrr hadi toplanalimm

19-20:karışık 21-22:kız 23-24:karışık 25-26: erkek 27-28:karışık 29-30:kız 31-32:karışık 33-34:erkek 35-36:karışık 37-38:kız 39-40:karışık 41-42:erkek babanın tam yaşı ve hamile kalınan zamana bakacaksınız yada hamile kalacağınız :))

hiç bişey anlamadım ben

Nub teorisi die bisi var cnm cinsiyet tahmini yapiyorlarr o fotolardann
kuzum bu ara kimden duyduysam dr baştan başka cinsiyet dio bi iki ay sonra ay o deilmiş başka diyolarmış ondan tam dr kendinden emin bişey söylemeden dr a da inanmıcam başka bişeyede bakmıcam :)

merhaba kızlar,şubatta 4 aylık bebeğimi suni sancıyla doğurmak zorunda kaldım ve ardından kürtaj oldum,bir adet dönemi geçirdim ve bu ay OVULASYON testi denemeye karar verdim.Adetimin 8.günün itibari ile yapmaya başladım hep silik çizgi verdi ve 17.günün yaptığımda çizgi bile yoktu,meraktan 18.gün tekrar yaptığımda iki cizgide aynı koyuluktaydı hemen çalışmalara başladık:) demem o ki testi bir sonraki adet döneminize kadar yapın nezamn yumurtlayacağımız hiç belli olmaz ben hep 12-13 günler yumurtladığımı düşünürdüm...umarım hayırlı haberler alırım...sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…