Iyiyim canimm sen nasilsinnselam canım nasılsın?
test falan yaptınmı hiç canım evde idrar testi?Merabalar dun binden akıntı geldi ama devamı yok az damla seklinde adet oldun sandm bugün açık kahverengi lekelenme oldu bugün doktora gideceğim geçen ay 6 anda adet olmuştum bakalım doktor ne diyeck bugüne kdr kasık agrim fln vardı goguslerim çok ağrıyordu ama bugün hic bsy yok
inşallah bebek vardırMerabalar dun binden akıntı geldi ama devamı yok az damla seklinde adet oldun sandm bugün açık kahverengi lekelenme oldu bugün doktora gideceğim geçen ay 6 anda adet olmuştum bakalım doktor ne diyeck bugüne kdr kasık agrim fln vardı goguslerim çok ağrıyordu ama bugün hic bsy yok
sende durumlar ne canım?inşallah bebek vardır
bendede belirtiler var yumurtlama günümden itibaren hiç geçmeyen bel ağrım var kasıkta batma ve ağrı var birde adete 4 günün kaldı dün den itibaren devam eden bir beyaz akıntı var göğüslerimde biraz dolgunlaştı belirtilerden dolayı biraz umutluyum ama bellide olmaz tabiki hayırlısı olsunsende durumlar ne canım?
her insanın farklı oluyo canım belirtileri sen belirtilerine yoğunlaşma şimdiden daha adetine bikaç gün var ben son dönemde her ihtimale karşı kendimi hazırlıyodum o yüzden daha kolay atlatır olmuştum çünkü belirtilere ne kadar dikkat edip kulak verirsen vucut yanıltıyo insanı tecrübeyle sabit :) inş güzel haberini alırızda belirtilerin yanıltmaz seni :)bendede belirtiler var yumurtlama günümden itibaren hiç geçmeyen bel ağrım var kasıkta batma ve ağrı var birde adete 4 günün kaldı dün den itibaren devam eden bir beyaz akıntı var göğüslerimde biraz dolgunlaştı belirtilerden dolayı biraz umutluyum ama bellide olmaz tabiki hayırlısı olsun
Yok yapmadım canimtest falan yaptınmı hiç canım evde idrar testi?
doktora danışmak en mantıklısı canım adetinde 3 gün geçmiş sanırım belki sökülme belirtileridir belkide bebiş bnm hamile kalmadan önce öle lekelenme olmuşt son ayYok yapmadım canim
İnşallah bebek vardır açık kahve renginde ama çok az dünden adetin düzenli değildir ama son iki seferde bir buçuk ayda olmuştumdoktora danışmak en mantıklısı canım adetinde 3 gün geçmiş sanırım belki sökülme belirtileridir belkide bebiş bnm hamile kalmadan önce öle lekelenme olmuşt son ay
canım en temizi ya evde idrar testi yada biran önce doktor yoksa için içini yerİnşallah bebek vardır açık kahve renginde ama çok az dünden adetin düzenli değildir ama son iki seferde bir buçuk ayda olmuştum
Yok ole heyecan yapmıyorum doktora bugün gtcm zaten birazdn eğer adet oluyorsm ilaca basliycak bi kaç gndr iştahsızlık bulantı oluyor bir kasiklarimda belin adet ağrısı gibi agri vr sanırım adet olucamcanım en temizi ya evde idrar testi yada biran önce doktor yoksa için içini yer
bi git dr ada ne dicek bakalım ona göre bakarsın durumaYok ole heyecan yapmıyorum doktora bugün gtcm zaten birazdn eğer adet oluyorsm ilaca basliycak bi kaç gndr iştahsızlık bulantı oluyor bir kasiklarimda belin adet ağrısı gibi agri vr sanırım adet olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?