Sbebisi olanlarin da yazasi gelmiyo olmayanlarin da pfffhilal1907 Kuzum buraya yazmasamda hergun bakıyorum ama kimse yazmiyo artik nedense bende üzülüyorum ama bebeis olmadıkça buraya yazasimda gelmiyo nedense..
Tamam tamam sırf senin için buradayımSbebisi olanlarin da yazasi gelmiyo olmayanlarin da pfff
Gunaydinn
Günaydiinnngünaydın hayırlı cumalar
kuzum valla hergün kotnrol ediyorum hatta ara ara hep yazdım ama saatler sonra cvp geliyo bende sürekli burayı kontrol etmek zorunda kalıyorum bi ara psikolojim bozulmuştuM minnakkuzukelebek19 zobiska elizanim bril s_busra sade kahve ve diger arkadaslarimm noldu bizee beni neden yanliz biraktinizz
Bende bakiyorum ole kimse yok napimm kendi kendime takiliyorumm :)kuzum valla hergün kotnrol ediyorum hatta ara ara hep yazdım ama saatler sonra cvp geliyo bende sürekli burayı kontrol etmek zorunda kalıyorum bi ara psikolojim bozulmuştuyazan oldumu diye bakmaktan ben buralardayım :) kaldığım yerden devam yani bi sorun yok :)
ben hep burlardayım kuzum :) siz yazmıyosunuz diye pasif takılıyorum canlansın artık burası yaz geliyo bak :)Bende bakiyorum ole kimse yok napimm kendi kendime takiliyorumm :)
Guzel bi haber alsam kendi adima senlendircem deee nasip olmuyo kiiiben hep burlardayım kuzum :) siz yazmıyosunuz diye pasif takılıyorum canlansın artık burası yaz geliyo bak :)
olur canım oda olcak umutsuzluğa kapılma hiçbi zaman Rabbim kararlamıştır herşeyi filmde sıkıntı çıkmamasına sevindim bundan sonra güzel olur inş herşey :) biçok rahim filmi çektirende kısa zmnda hamiş kalıyo seninde öle olur inş :)Guzel bi haber alsam kendi adima senlendircem deee nasip olmuyo kiii
Rahim filmi cektirdim bu haftaaa sukurler olsun bi sıkıntı yok dediiiii
Insallah canim bu ay dinlen dedi dr gelecek aya igneye baslaticak klomen vermicem artik dedi 3-4 aydir kullaniyosun bise cikmadi dedi daha umutluyum artikk filmden olumlu sonuc alinca bi ohh cektim yaniiolur canım oda olcak umutsuzluğa kapılma hiçbi zaman Rabbim kararlamıştır herşeyi filmde sıkıntı çıkmamasına sevindim bundan sonra güzel olur inş herşey :) biçok rahim filmi çektirende kısa zmnda hamiş kalıyo seninde öle olur inş :)
canım demekki bedenini rahatlatınca olacak bu iş akışına bırakmanda fayda var çünkü kafa ne kadar o olayla meşgul olursa olmuyo bu sefer olur inş ilaç kullanmıcak olmana sevindim doğal bişilermi uyapıcaksın yoksa yapmıcakmısın?Insallah canim bu ay dinlen dedi dr gelecek aya igneye baslaticak klomen vermicem artik dedi 3-4 aydir kullaniyosun bise cikmadi dedi daha umutluyum artikk filmden olumlu sonuc alinca bi ohh cektim yanii
Bu ay hicbirsey yapmicam canim bi bole bakalim dedi dr gelecek ay bakicaz artikcanım demekki bedenini rahatlatınca olacak bu iş akışına bırakmanda fayda var çünkü kafa ne kadar o olayla meşgul olursa olmuyo bu sefer olur inş ilaç kullanmıcak olmana sevindim doğal bişilermi uyapıcaksın yoksa yapmıcakmısın?
Merhaba canimm hosgeldinnmerhaba kızlaarrrr
hoşbuldum kuzum. naber ?Merhaba canimm hosgeldinn
Iyiyim cnm senden naberrhoşbuldum kuzum. naber ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?