yeni yila umutla mutlulukla göbüşünde bebisle girmek isteyen canlarrrr hadi toplanalimm

hilal1907 Kuzum buraya yazmasamda hergun bakıyorum ama kimse yazmiyo artik nedense bende üzülüyorum ama bebeis olmadıkça buraya yazasimda gelmiyo nedense..

Bende bakiyorum ole kimse yok napimm kendi kendime takiliyorumm :)

ben hep burlardayım kuzum :) siz yazmıyosunuz diye pasif takılıyorum canlansın artık burası yaz geliyo bak :)
Guzel bi haber alsam kendi adima senlendircem deee nasip olmuyo kiii
Rahim filmi cektirdim bu haftaaa sukurler olsun bi sıkıntı yok dediiiii

Guzel bi haber alsam kendi adima senlendircem deee nasip olmuyo kiii
Rahim filmi cektirdim bu haftaaa sukurler olsun bi sıkıntı yok dediiiii
olur canım oda olcak umutsuzluğa kapılma hiçbi zaman Rabbim kararlamıştır herşeyi filmde sıkıntı çıkmamasına sevindim bundan sonra güzel olur inş herşey :) biçok rahim filmi çektirende kısa zmnda hamiş kalıyo seninde öle olur inş :)

Insallah canim bu ay dinlen dedi dr gelecek aya igneye baslaticak klomen vermicem artik dedi 3-4 aydir kullaniyosun bise cikmadi dedi daha umutluyum artikk filmden olumlu sonuc alinca bi ohh cektim yanii

Insallah canim bu ay dinlen dedi dr gelecek aya igneye baslaticak klomen vermicem artik dedi 3-4 aydir kullaniyosun bise cikmadi dedi daha umutluyum artikk filmden olumlu sonuc alinca bi ohh cektim yanii
canım demekki bedenini rahatlatınca olacak bu iş akışına bırakmanda fayda var çünkü kafa ne kadar o olayla meşgul olursa olmuyo bu sefer olur inş ilaç kullanmıcak olmana sevindim doğal bişilermi uyapıcaksın yoksa yapmıcakmısın?

Bu ay hicbirsey yapmicam canim bi bole bakalim dedi dr gelecek ay bakicaz artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…