- 25 Ocak 2012
- 829
- 458
- 333
Iyi canim masallahh olmasin sorunn stres yapma senn rahat oll bundan sonraaiyiyim kuzum.. hastaneye gittim bugün bir yıl demedim ama test istedi yinede kan testi verdim doktora gösteremedim ama anladığım kadarıyla normal değerler rahim filmide istermisin dedi ama biraz ağrılı olur dedi korktum bende dedim onu bir yıl olunca yapalım dedim tamam dedi devlet hastanesine gidince ultrasonu taaaa 3 hafta sonrasına verdiler tabi beklemeyip özelde çektiririm belki bakalım.. çok şükür eşimdede sıkıntı yok ama bebiş gelmiyo nedense..
hep deniyorum o rahatlığı ama olmuyo ki bat yaklaşınca eteklerim tutuşmaya başlıyo vallaIyi canim masallahh olmasin sorunn stres yapma senn rahat oll bundan sonraa
Sen soyluyosun da yapabiliyomusun desene :)hep deniyorum o rahatlığı ama olmuyo ki bat yaklaşınca eteklerim tutuşmaya başlıyo valla
Gunaydin canimmgünaydın hatunlar :) isteyince ıoluyo o dediğiniz ben adet tarihimi bi yere not ettikten spnra unutuyodum unutmasam bile o hafta yaklaşınca kendime yeni uğraşlar buluyodum gündüz işteydim zaten gece bi yerlere gittim bol bol kitap okudum uyudum umursamadım hiç ilk ay onu aşarsanız sonrasında çok rahat olur kafanıza hiç bişey takmazsınız
HosgeldiinTünaydiiiinnn
Iyilik cnim sende ne var ne yokk
Kusura bakma canım bakamadım hiç. Kontrolümüz vardı bugün, doktor çıkışı moralimiz bozulmuştu. İyi diyelim iyi olalım
Hayirdir canimm bi sorun mu varr
Cok uzuldum canimm dualarim seninleŞimdilik sorun olarak kabul etmemeye karar verdik eşimle... Bebeğimizin beyninde iki kist varmış.ama bu haftalarda olabilir ilerleyen haftalarda kaybolur genelde dedi dr. İçimi ferah tutmaya çalışıcam. Rabbime emanet. Dua etmekten başka çare yok
Cok uzuldum canimm dualarim seninle
Iyi dusun iyi olsun canim kotuyu cagirma ben biliyorumm sorun olmucak insallahhAllah razı olsun canım. Başka bi şikayetle gitmiştik bununla karşılaştık. Çoğunluğu ilerleyen haftalarda kayboluyor ama kaybolmama ihtimali de var dedi. Epey rastlanan bi durummuş şimdilik kafama takmamaya çalışıyorum elimden geldiğince
Canım allahım tez zamanda aydınlığa çıkarsın insallah . iyi olacak bebis dualarimiz seninle.. Sağlıklı bi bebisin olacak allahın izniyleŞimdilik sorun olarak kabul etmemeye karar verdik eşimle... Bebeğimizin beyninde iki kist varmış.ama bu haftalarda olabilir ilerleyen haftalarda kaybolur genelde dedi dr. İçimi ferah tutmaya çalışıcam. Rabbime emanet. Dua etmekten başka çare yok
Iyi dusun iyi olsun canim kotuyu cagirma ben biliyorumm sorun olmucak insallahh
Canım allahım tez zamanda aydınlığa çıkarsın insallah . iyi olacak bebis dualarimiz seninle.. Sağlıklı bi bebisin olacak allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?