Hosgeldinn nolduuuu neyin varrrHoşbulduk 2 gündür yokumm haberler kötü
Uzaktak sapiklik yapiyin dedim tatlimmOle uzaktan gozleniyoruz heee ayip ayipp bi laf ataydin bariii
Ekledim cnmm hosgeldin aramizaabenı de alın kızlar arnıza normalde adetım 21 aralıkt 19 aralık kahve rengı kıntı ve devamındada bugune kadar az az lekelenme bugun 5 gunum anlamadım gıttı uhtemelen bat tarıhım 19 ocak
Dün doktora gittim yüksek miktarda kanszlık varmş şimdide kan iğnedi verdiler dokktor bu ay bekle önümüzdeki ay çocuk yap dedi.. bu ay es geçiyorumm yani..Hosgeldinn nolduuuu neyin varrr
hos bulsdum canımEkledim cnmm hosgeldin aramizaa
Sapigimiz eksikti tam olduuuUzaktak sapiklik yapiyin dedim tatlimm
Gecmis olsun canimm pekmez ye ciger flan ye kan yapar dikkat edin kendinize kuzularyapmayin boyleeDün doktora gittim yüksek miktarda kanszlık varmş şimdide kan iğnedi verdiler dokktor bu ay bekle önümüzdeki ay çocuk yap dedi.. bu ay es geçiyorumm yani..
Öylemiiii tamam bida yapmam bnde pardonSapigimiz eksikti tam olduuu
Öylemiiii tamam bida yapmam bnde pardon
O degil sonra unutuldum diye sitem ediyosunnÖylemiiii tamam bida yapmam bnde pardon
Iyi geceler herkesee
Iyi geceler cnmArkadaslar ben yatiyorum iyi geceler herkese
OFff yaa tam hayallerime kavuşcaktımm ne kadarda heveslenmiştimm takip ediyordum ovülasyonu.. folik asidi bırakayammı peki sormayı unuttum iğnelerle zararlı olurmuGecmis olsun canimm pekmez ye ciger flan ye kan yapar dikkat edin kendinize kuzularyapmayin boylee
Anneeem kustun mu simdi
Hem kiskanc hem alingann
Isim var deseneee
İyi geceler tatlımmArkadaslar ben yatiyorum iyi geceler herkese
Bilmiyorum ki cnm onu ne desem yalan olur simdiOFff yaa tam hayallerime kavuşcaktımm ne kadarda heveslenmiştimm takip ediyordum ovülasyonu.. folik asidi bırakayammı peki sormayı unuttum iğnelerle zararlı olurmu
Ruyanda beni gorrr
Allahım banada nasip et artk anneliği nolurr.. varmı hamişş olanBilmiyorum ki cnm onu ne desem yalan olur simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?