Henuz yok amaAllahım banada nasip et artk anneliği nolurr.. varmı hamişş olan
Ozamanda sapik dersin sen bana hihhhRuyanda beni gorrr
Kim sapik gorursun sen gor b3ni ruyandaaaOzamanda sapik dersin sen bana hihhh
Hahahaha deliiiiKim sapik gorursun sen gor b3ni ruyandaaa
Hadi bakalım inşallah.. hayırlı haberleri ve tüyoları bekliyorum@zobiska danHenuz yok amazobiska dan cok umutluyuzzz bi kac gune belli olurr
Huuuh huuuuuuuuuuwwwwwwHahahaha deliiiitamam bnden gunah gitti sende beni gor ozaman
Canım çok düzgün beslenmen lazım, biliyorsundr zaten ama, sana tavsiyem bol bol sebze ye, yiyebiliyorsan çiğ ye, ya da az pişir, çok ciddiyim en çok kanı çiğ sebze yapıyorDün doktora gittim yüksek miktarda kanszlık varmş şimdide kan iğnedi verdiler dokktor bu ay bekle önümüzdeki ay çocuk yap dedi.. bu ay es geçiyorumm yani..
Tesekkür ederim zaten bu aralar çok sebze yiyordum ama çiğ değil bundan sonra daha az pişiririmm.. ya aslında ben beslenmemede çokta dikkat ederim ama nasıl oldu anlamadm hem kan hem trombosit düşük çıktı..Canım çok düzgün beslenmen lazım, biliyorsundr zaten ama, sana tavsiyem bol bol sebze ye, yiyebiliyorsan çiğ ye, ya da az pişir, çok ciddiyim en çok kanı çiğ sebze yapıyor
Trombosit neden düşer anlamadım.. çok hareketli değilim artk eskidendi.. artk ev hanmym zaten.. bu iğneler iyi gelecek dedi doktor ama inşallah.. senin belirtiler varmı okuyamadm gecmişiAcaba yedikleirnden daha çok mu tüketiyorsun çok mu hareketlisin? Önemli böyle şeyler
Eminim işe yarayacak iğneler, bi de besinle desteklersen tamamdrTrombosit neden düşer anlamadım.. çok hareketli değilim artk eskidendi.. artk ev hanmym zaten.. bu iğneler iyi gelecek dedi doktor ama inşallah.. senin belirtiler varmı okuyamadm gecmişi
Aayy canımm inşallah inşallahzobiska kuzumm insallah bebisin seninledirde bizde uğur getirir arkadan bizede gelelim yavaştan :))
Ayy inşallah canm yaa aslında kan testindede çıkardı ama batımı bekliycen senEminim işe yarayacak iğneler, bi de besinle desteklersen tamamdrya bende yoğun kasık ağrısı var, ayakta kaldıkça artan.. bilemiyorum bat 3 gün sonra, bakalım hayırlısı :)
İnşallah canm sanada iyi gecelerhepinize iyi akşamlar arkadaşlar. mesajlarınızı okudum ama bir türlü bir şeyler
yazamadım. inşallah güzel haberler alırız hepimiz :) iyi geceler
Sanırım heyecanı seviyorumAyy inşallah canm yaa aslında kan testindede çıkardı ama batımı bekliycen sen
Mutlu haberlerini bekliyorumm şekerimm.. bende ovülasyon testi almştm nasip olurda önümüzdeki ay denycem inşallah.. bide bende şöyle bi sorun ya ilişkiden sonra hemen tuvaletim geliyo eşim içime boşalınca tuvalete gidersem çocuk olması zorlaşıyormuş.. ben tutamıyorum kendimiSanırım heyecanı seviyorumşaka bi yana onunla uğraşmak istemiyorum, önce testte göreyim ondn sonra giderim zaten inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?