yeni yila umutla mutlulukla göbüşünde bebisle girmek isteyen canlarrrr hadi toplanalimm

Dün doktora gittim yüksek miktarda kanszlık varmş şimdide kan iğnedi verdiler dokktor bu ay bekle önümüzdeki ay çocuk yap dedi.. bu ay es geçiyorumm yani..
Canım çok düzgün beslenmen lazım, biliyorsundr zaten ama, sana tavsiyem bol bol sebze ye, yiyebiliyorsan çiğ ye, ya da az pişir, çok ciddiyim en çok kanı çiğ sebze yapıyor

Canım çok düzgün beslenmen lazım, biliyorsundr zaten ama, sana tavsiyem bol bol sebze ye, yiyebiliyorsan çiğ ye, ya da az pişir, çok ciddiyim en çok kanı çiğ sebze yapıyor
Tesekkür ederim zaten bu aralar çok sebze yiyordum ama çiğ değil bundan sonra daha az pişiririmm.. ya aslında ben beslenmemede çokta dikkat ederim ama nasıl oldu anlamadm hem kan hem trombosit düşük çıktı..

Acaba yedikleirnden daha çok mu tüketiyorsun çok mu hareketlisin? Önemli böyle şeyler

Acaba yedikleirnden daha çok mu tüketiyorsun çok mu hareketlisin? Önemli böyle şeyler
Trombosit neden düşer anlamadım.. çok hareketli değilim artk eskidendi.. artk ev hanmym zaten.. bu iğneler iyi gelecek dedi doktor ama inşallah.. senin belirtiler varmı okuyamadm gecmişi

Trombosit neden düşer anlamadım.. çok hareketli değilim artk eskidendi.. artk ev hanmym zaten.. bu iğneler iyi gelecek dedi doktor ama inşallah.. senin belirtiler varmı okuyamadm gecmişi
Eminim işe yarayacak iğneler, bi de besinle desteklersen tamamdr ya bende yoğun kasık ağrısı var, ayakta kaldıkça artan.. bilemiyorum bat 3 gün sonra, bakalım hayırlısı :)

hepinize iyi akşamlar arkadaşlar. mesajlarınızı okudum ama bir türlü bir şeyler
yazamadım. inşallah güzel haberler alırız hepimiz :) iyi geceler

Eminim işe yarayacak iğneler, bi de besinle desteklersen tamamdr ya bende yoğun kasık ağrısı var, ayakta kaldıkça artan.. bilemiyorum bat 3 gün sonra, bakalım hayırlısı :)
Ayy inşallah canm yaa aslında kan testindede çıkardı ama batımı bekliycen sen

Sanırım heyecanı seviyorum şaka bi yana onunla uğraşmak istemiyorum, önce testte göreyim ondn sonra giderim zaten inşallah :)
Mutlu haberlerini bekliyorumm şekerimm.. bende ovülasyon testi almştm nasip olurda önümüzdeki ay denycem inşallah.. bide bende şöyle bi sorun ya ilişkiden sonra hemen tuvaletim geliyo eşim içime boşalınca tuvalete gidersem çocuk olması zorlaşıyormuş.. ben tutamıyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…