yeni yila umutla mutlulukla göbüşünde bebisle girmek isteyen canlarrrr hadi toplanalimm

Canım yatağa girmeden hemen önce tuvalete git çare olmaz mı acaba? Yatakta dursan çok iyi olur çünkü

Canım yatağa girmeden hemen önce tuvalete git çare olmaz mı acaba? Yatakta dursan çok iyi olur çünkü
Kız gidiyom zaten son dakkaya kadar.. ama noluyosa ilişki sonrası bi sıkışıklık oluyo 20 dakika en fazla dayanıyom oda sıkışık.. acaba yeterlimi

Günaydınlarrr yeni bi gune umutla bütün dileklerimizin olmasi umuduylaa musmutlu gunler canim arkadaslarimm

Dün doktora gittim yüksek miktarda kanszlık varmş şimdide kan iğnedi verdiler dokktor bu ay bekle önümüzdeki ay çocuk yap dedi.. bu ay es geçiyorumm yani..

geçmiş olsun cnm pekmez çekirdekli kuru üzüm ve kırmızı ete ağırlık verirsen özellikle ciğer ve dalak gibi şeylerinde faydası olur

Kız gidiyom zaten son dakkaya kadar.. ama noluyosa ilişki sonrası bi sıkışıklık oluyo 20 dakika en fazla dayanıyom oda sıkışık.. acaba yeterlimi
Canım bunu kadın dr na söyle mutlaka, ilişki sırasında idrar torban sıkışıyor büyük ihtimal ya da ona benzer bişey.. Belki de dr başka bişey önerir.. Araştr netten bunu yaşayan var mı başka diye

cnm o sorun bendede var ilişkiden önce wc git bide fazla su içme akşamları belki işe yarar. yada idrar tahlili yaptır istersen sistit falan varsa o zamanda sık idrara çıkılıyo

ewt canm 11 de randevum heycanlıyım kasıklarm ağrıyo akıntımda başladı sanırım yumurtladm kalbim kıpır kıpır
BENİ habersiz bırakma yarın nolur çatlarım yoksa eğer doktor tamam yumurtlama olmuş derse nolcak sürecin gerisi iğne falan vurcakmı? cahil hissettim kendimi

BENİ habersiz bırakma yarın nolur çatlarım yoksa eğer doktor tamam yumurtlama olmuş derse nolcak sürecin gerisi iğne falan vurcakmı? cahil hissettim kendimi
ayy yok canm estağfrllah şmdi kaç mm de iğne vuruluyo blmiyorumda o büyüklüğe gelene kadr yumurta takibi yapılcak dedi tahminen cumartesi falan tekrar çağırır sonra iğneyi kendim vurcam dedi sabahta olablr gecede olablr dedi sonra ilişkiye grceğimiz saat ve günleri söylicek snrada tuttumu dye çağırıcam dedi bu da tahminen yeni yılda ilk hafta olr dye tahmn ediyorum ama bende merak ediyorum cnm şmdi doktor değiştrdm ya bu nasıl yapcak blmiyorm diğer doktor ilaç bttkten snra çağırıp iğne veriyodu o kdr bunda heycanlı ve umutluyum ben hemen haber veririm sana :)

ayy sorma ben bile kıpır kıpırım sen yazdıkça içim umut doluyo:) Allahım tez vakitte gönlüne göre versin sakın stres e kapılıp bisürü şey düşünme kafanda.Olucak de inanıyorum de doktoruma güveniyorum de sonra bi bakmışın bebiş gelmiş :)
bende soğan kürü yapıyorum bakalım fayda etcekmi merak ediyrum çok

bende yapmştım canm soğan kürü incir kürü bana yaradı adetlerm düzenlendi inş sanada yarar canm hepimiz bebişlerimizi alırız kucağımıza yeni yıl yeni umutlar demek biraz alakasız olcak ama ben müge anlıyı çok seyrederm annem şimdi kızdı sen manyakmısın psikolojni bozcan o bile etkiler bebeği dedi kafam karıştı izlemesem mi ya ama üzülmüyorm merak ettiğime seyrediyorum napsam ki canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…