alemsin kız ne güldümbende yapmştım canm soğan kürü incir kürü bana yaradı adetlerm düzenlendi inş sanada yarar canm hepimiz bebişlerimizi alırız kucağımıza yeni yıl yeni umutlar demek biraz alakasız olcak ama ben müge anlıyı çok seyrederm annem şimdi kızdı sen manyakmısın psikolojni bozcan o bile etkiler bebeği dedi kafam karıştı izlemesem mi ya ama üzülmüyorm merak ettiğime seyrediyorum napsam ki canm
aradığnda mügenn sesini duyuyo ordan anlıyo :)aman dediğin gbi annler çok hassas çokta bebiş istiyolr ondan bu kdr stres yapıyo o daalemsin kız ne güldümstres yapıp üzülmüyosan nolcak kuzum bişey olmaz ona bakarsan haberde izliyoruz okuyoruz herşey etkilicek olsa bizi yandık :) takıl kafana göre sen anneler hassas düşünüyor ascık :) ona söyleme izlediğini
evet cnm bizle beraber yaşadıkları için bu süreci etkileniyorlar herşeyden.Benimkide öyle adet tarihlerimi takip eder biyerin aprıyomu sancın varmı çok dikkatli benden bile :) Allah başımızdan eksik etmesin onları bizlerde öyle olabilelim inşaradığnda mügenn sesini duyuyo ordan anlıyo :)aman dediğin gbi annler çok hassas çokta bebiş istiyolr ondan bu kdr stres yapıyo o da
Bncede ole yamalisn bnde baslarda ole sıkinti yasiyorsm once tuvalete gisiyorum biraz daha azaldi o sorunCanım yatağa girmeden hemen önce tuvalete git çare olmaz mı acaba? Yatakta dursan çok iyi olur çünkü
bizimkide aynı canm adetm yaklaştığı zaman rüyalar görr hamileymdr ay dediğin gbi allah başımızdn eksk etmesn bizede nasip etsnevet cnm bizle beraber yaşadıkları için bu süreci etkileniyorlar herşeyden.Benimkide öyle adet tarihlerimi takip eder biyerin aprıyomu sancın varmı çok dikkatli benden bile :) Allah başımızdan eksik etmesin onları bizlerde öyle olabilelim inş
Aminnnn canım bende bu sabah rüyamda başka birini hamile gördüm iyice heryanımıza işledi rüyalar bile onlarla ilgili :) eşime anlatıncada psikolojiktir dio anlam çıkarmaya çalışmabizimkide aynı canm adetm yaklaştığı zaman rüyalar görr hamileymdr ay dediğin gbi allah başımızdn eksk etmesn bizede nasip etsn
Canm catlatma ignesi 17 18 mm olunca yapiliyorms ban doktor ole demistibizimkide aynı canm adetm yaklaştığı zaman rüyalar görr hamileymdr ay dediğin gbi allah başımızdn eksk etmesn bizede nasip etsn
aynen ya benmkiside öyle dyo beni deli ediyo insan derki inş. bu ay olcak ama yok hep onu düşünüyon ya ondan dyo psikolojiyi daha çok bozuyo benmde kucağmda kız bebek vardı çok yağmur yağıyodu bende öyle gördm cnmAminnnn canım bende bu sabah rüyamda başka birini hamile gördüm iyice heryanımıza işledi rüyalar bile onlarla ilgili :) eşime anlatıncada psikolojiktir dio anlam çıkarmaya çalışma
ayy saol canm benm yarn 13. gnüm acaba o kdr büyürmü kiCanm catlatma ignesi 17 18 mm olunca yapiliyorms ban doktor ole demisti
erkek işte aynı mantıkla düşünüyo hepsi :) hayır olsun rüyan kuzum bence çok güzel haebrler alcan kısa zmnda mutluluktan ağlıcan :)aynen ya benmkiside öyle dyo beni deli ediyo insan derki inş. bu ay olcak ama yok hep onu düşünüyon ya ondan dyo psikolojiyi daha çok bozuyo benmde kucağmda kız bebek vardı çok yağmur yağıyodu bende öyle gördm cnm
ayyyy inş bebeğim hepimiz sevincezerkek işte aynı mantıkla düşünüyo hepsi :) hayır olsun rüyan kuzum bence çok güzel haebrler alcan kısa zmnda mutluluktan ağlıcan :)
cnm ben dha acemi olduğum için pek yorum yapamıyorum bu durumlara ama akıntı yumurtalamnın işaretlerinden sanrıımKızla bnm bugun 16 gun kasiklarimda agri var akintida var ama tm tarif ettgnz gibi degil sanirim sizce yumurtam catliyomudr
yeni yıla sevinrek girsek keşke :)ayyyy inş bebeğim hepimiz sevincez
canm eğer akıntın varsa su gbi değil ama daha koyu muhtemel olarak yumurtan çatlıyodrKızla bnm bugun 16 gun kasiklarimda agri var akintida var ama tm tarif ettgnz gibi degil sanirim sizce yumurtam catliyomudr
bende diyorum ki şmdi tuttumu dye çağırcak ya yılbaşı günü çağırsa öğrensem ayyy ne güzl olryeni yıla sevinrek girsek keşke :)
senn bat ne zamandı cnmyeni yıla sevinrek girsek keşke :)
inş öyle olur kuzum da bizede moral olur :) bnm bat 4 ocak cnm geçen ay uzatmalı adet oldum o yüzden 15 gün falan geçsin üstünden diye beklicem bişey yapmıcam üzülüyıorum çünkübende diyorum ki şmdi tuttumu dye çağırcak ya yılbaşı günü çağırsa öğrensem ayyy ne güzl olr
o zaman hemen hemen aynı zamana geliyo batlarımız benmde 12 ocakinş öyle olur kuzum da bizede moral olur :) bnm bat 4 ocak cnm geçen ay uzatmalı adet oldum o yüzden 15 gün falan geçsin üstünden diye beklicem bişey yapmıcam üzülüyıorum çünkü
cnmmm unuttun bni bkıorumdao zaman hemen hemen aynı zamana geliyo batlarımız benmde 12 ocakbenmde hep 1 gn önceye geliyo geçen 13.oldm ve tam gnümde oluyorum hiç şaşmıyo uzun zamandır bnde 12 ocağı bi atlatıyım o zamana kadr yapmıcam test dediğin gbi üzülüyorum o gnü geçirdiğim zaman tamamdr biide ben ya ya gece yarısı oluyorum yada öğleye kadr oluyorum hatta öğleni atlatıyım tamamdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?