yeni yila umutla mutlulukla göbüşünde bebisle girmek isteyen canlarrrr hadi toplanalimm

alemsin kız ne güldüm stres yapıp üzülmüyosan nolcak kuzum bişey olmaz ona bakarsan haberde izliyoruz okuyoruz herşey etkilicek olsa bizi yandık :) takıl kafana göre sen anneler hassas düşünüyor ascık :) ona söyleme izlediğini

aradığnda mügenn sesini duyuyo ordan anlıyo :)aman dediğin gbi annler çok hassas çokta bebiş istiyolr ondan bu kdr stres yapıyo o da

aradığnda mügenn sesini duyuyo ordan anlıyo :)aman dediğin gbi annler çok hassas çokta bebiş istiyolr ondan bu kdr stres yapıyo o da
evet cnm bizle beraber yaşadıkları için bu süreci etkileniyorlar herşeyden.Benimkide öyle adet tarihlerimi takip eder biyerin aprıyomu sancın varmı çok dikkatli benden bile :) Allah başımızdan eksik etmesin onları bizlerde öyle olabilelim inş

bizimkide aynı canm adetm yaklaştığı zaman rüyalar görr hamileymdr ay dediğin gbi allah başımızdn eksk etmesn bizede nasip etsn

bizimkide aynı canm adetm yaklaştığı zaman rüyalar görr hamileymdr ay dediğin gbi allah başımızdn eksk etmesn bizede nasip etsn
Aminnnn canım bende bu sabah rüyamda başka birini hamile gördüm iyice heryanımıza işledi rüyalar bile onlarla ilgili :) eşime anlatıncada psikolojiktir dio anlam çıkarmaya çalışma

Aminnnn canım bende bu sabah rüyamda başka birini hamile gördüm iyice heryanımıza işledi rüyalar bile onlarla ilgili :) eşime anlatıncada psikolojiktir dio anlam çıkarmaya çalışma
aynen ya benmkiside öyle dyo beni deli ediyo insan derki inş. bu ay olcak ama yok hep onu düşünüyon ya ondan dyo psikolojiyi daha çok bozuyo benmde kucağmda kız bebek vardı çok yağmur yağıyodu bende öyle gördm cnm

erkek işte aynı mantıkla düşünüyo hepsi :) hayır olsun rüyan kuzum bence çok güzel haebrler alcan kısa zmnda mutluluktan ağlıcan :)

Kızla bnm bugun 16 gun kasiklarimda agri var akintida var ama tm tarif ettgnz gibi degil sanirim sizce yumurtam catliyomudr

bende diyorum ki şmdi tuttumu dye çağırcak ya yılbaşı günü çağırsa öğrensem ayyy ne güzl olr
inş öyle olur kuzum da bizede moral olur :) bnm bat 4 ocak cnm geçen ay uzatmalı adet oldum o yüzden 15 gün falan geçsin üstünden diye beklicem bişey yapmıcam üzülüyıorum çünkü

inş öyle olur kuzum da bizede moral olur :) bnm bat 4 ocak cnm geçen ay uzatmalı adet oldum o yüzden 15 gün falan geçsin üstünden diye beklicem bişey yapmıcam üzülüyıorum çünkü
o zaman hemen hemen aynı zamana geliyo batlarımız benmde 12 ocak benmde hep 1 gn önceye geliyo geçen 13.oldm ve tam gnümde oluyorum hiç şaşmıyo uzun zamandır bnde 12 ocağı bi atlatıyım o zamana kadr yapmıcam test dediğin gbi üzülüyorum o gnü geçirdiğim zaman tamamdr biide ben ya ya gece yarısı oluyorum yada öğleye kadr oluyorum hatta öğleni atlatıyım tamamdır

cnmmm unuttun bni bkıorumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…