bide canm birlikte olmadan önce eşin 10 defa el mütekkebbir çeksin sonra birlkte olun bz bu ay onu deniyoruz dua kitabnda okuduminş öyle olur kuzum da bizede moral olur :) bnm bat 4 ocak cnm geçen ay uzatmalı adet oldum o yüzden 15 gün falan geçsin üstünden diye beklicem bişey yapmıcam üzülüyıorum çünkü
aaaaa sen beni unuttun valla canm nerelerdesn sencnmmm unuttun bni bkıorumda
valla cnm bnmde değişiyo tarhilerim ilaçla tam zamanında oluyodu bu ay gecikti biraz hatta soğan kürü yapıyorum die bat tarihimi erken bile söyledim sanırım senle beraberde olma ihtimalim var kafam karışık o yüzden ocağın 20sini falan buldururum büyük ihtimalo zaman hemen hemen aynı zamana geliyo batlarımız benmde 12 ocakbenmde hep 1 gn önceye geliyo geçen 13.oldm ve tam gnümde oluyorum hiç şaşmıyo uzun zamandır bnde 12 ocağı bi atlatıyım o zamana kadr yapmıcam test dediğin gbi üzülüyorum o gnü geçirdiğim zaman tamamdr biide ben ya ya gece yarısı oluyorum yada öğleye kadr oluyorum hatta öğleni atlatıyım tamamdır
duymamıştım onu hiç çok sağol cnm bnm :)bide canm birlikte olmadan önce eşin 10 defa el mütekkebbir çeksin sonra birlkte olun bz bu ay onu deniyoruz dua kitabnda okudum
olmadı kan verrsn cnm onda belli olr hemen aman olsnda geç öğrenelm boş vervalla cnm bnmde değişiyo tarhilerim ilaçla tam zamanında oluyodu bu ay gecikti biraz hatta soğan kürü yapıyorum die bat tarihimi erken bile söyledim sanırım senle beraberde olma ihtimalim var kafam karışık o yüzden ocağın 20sini falan buldururum büyük ihtimal
topiğimdeyim cnmaaaaa sen beni unuttun valla canm nerelerdesn sen
öyle valla kuzum önümüzdeki ay gecikirsem baya uzatmayı düşünüyorum yoksa hergünüm acabamı demekle geçiyoolmadı kan verrsn cnm onda belli olr hemen aman olsnda geç öğrenelm boş ver
aynen ya insan sıkıntı stres yapıyo bak ben yumurtam oldumu dye sıkıntıya grdm yani yüzümü sivilce bastıöyle valla kuzum önümüzdeki ay gecikirsem baya uzatmayı düşünüyorum yoksa hergünüm acabamı demekle geçiyo
İNAN KENDİMİZE ediyoruz tatlım yapma öyle herşey Allah tan sıkma sen canını vucudunu germe düşüncelerleki o da sana olumlu cvp versinaynen ya insan sıkıntı stres yapıyo bak ben yumurtam oldumu dye sıkıntıya grdm yani yüzümü sivilce bastı
off ya ben eşim mesaiye kalcakmş uyuz oldm koca gn napcam yne stres neyseki siz varsınız:)İNAN KENDİMİZE ediyoruz tatlım yapma öyle herşey Allah tan sıkma sen canını vucudunu germe düşüncelerleki o da sana olumlu cvp versin
haftaya bat tarihin çok heycanlı bekliyorz :)Bende geldimyeni yılda bebişlerimiz bize gelsin inşallah .. Benim bat 2 ocak heyecanlı bekleyeyişimizi paylaşacak arkadaşların olması çok güzel oluyor
Yaklaştıkca günler geçmiyor vallahi Allah kimseye aratmasınhaftaya bat tarihin çok heycanlı bekliyorz :)
ayy valla canm doğru kalbn nasıl atar şmdi ama sakın ol düşünme pek kötüyü çağırma bebişi çağırYaklaştıkca günler geçmiyor vallahi Allah kimseye aratmasın
İnşallah canım olmadı yeni yıl yeni umutlar 2015 bizim yılımız olsun bebişlerimiz sıkı sıkı tutunsunayy valla canm doğru kalbn nasıl atar şmdi ama sakın ol düşünme pek kötüyü çağırma bebişi çağır
amin cnm hayrlı eli ayagı düzgn olsnda allahım zamanını blr onunİnşallah canım olmadı yeni yıl yeni umutlar 2015 bizim yılımız olsun bebişlerimiz sıkı sıkı tutunsun
kız stres olmaya yer arıyosun inanki :) stres deme artık germe güzelim vucudunu bak biz varız sohbet ediyoruz :) komşun falan varsa ona geç kahveye kafan dağılır hava güzelse çık azcık hava aloff ya ben eşim mesaiye kalcakmş uyuz oldm koca gn napcam yne stres neyseki siz varsınız:)
slm canım az kalmış seninde hayırlı haberler alırsın inş :)İnşallah canım olmadı yeni yıl yeni umutlar 2015 bizim yılımız olsun bebişlerimiz sıkı sıkı tutunsun
ay aynen canm sıkıntı yok kahveye gdiyim azck nasl olsa sz varsınızkız stres olmaya yer arıyosun inanki :) stres deme artık germe güzelim vucudunu bak biz varız sohbet ediyoruz :) komşun falan varsa ona geç kahveye kafan dağılır hava güzelse çık azcık hava al
bak keyfine güzelim ödllendir kendini mutlu et :)ay aynen canm sıkıntı yok kahveye gdiyim azck nasl olsa sz varsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?