yeni yila umutla mutlulukla göbüşünde bebisle girmek isteyen canlarrrr hadi toplanalimm

inş öyle olur kuzum da bizede moral olur :) bnm bat 4 ocak cnm geçen ay uzatmalı adet oldum o yüzden 15 gün falan geçsin üstünden diye beklicem bişey yapmıcam üzülüyıorum çünkü
bide canm birlikte olmadan önce eşin 10 defa el mütekkebbir çeksin sonra birlkte olun bz bu ay onu deniyoruz dua kitabnda okudum

valla cnm bnmde değişiyo tarhilerim ilaçla tam zamanında oluyodu bu ay gecikti biraz hatta soğan kürü yapıyorum die bat tarihimi erken bile söyledim sanırım senle beraberde olma ihtimalim var kafam karışık o yüzden ocağın 20sini falan buldururum büyük ihtimal

olmadı kan verrsn cnm onda belli olr hemen aman olsnda geç öğrenelm boş ver

öyle valla kuzum önümüzdeki ay gecikirsem baya uzatmayı düşünüyorum yoksa hergünüm acabamı demekle geçiyo
aynen ya insan sıkıntı stres yapıyo bak ben yumurtam oldumu dye sıkıntıya grdm yani yüzümü sivilce bastı

aynen ya insan sıkıntı stres yapıyo bak ben yumurtam oldumu dye sıkıntıya grdm yani yüzümü sivilce bastı
İNAN KENDİMİZE ediyoruz tatlım yapma öyle herşey Allah tan sıkma sen canını vucudunu germe düşüncelerleki o da sana olumlu cvp versin

Bende geldim yeni yılda bebişlerimiz bize gelsin inşallah .. Benim bat 2 ocak heyecanlı bekleyeyişimizi paylaşacak arkadaşların olması çok güzel oluyor

İNAN KENDİMİZE ediyoruz tatlım yapma öyle herşey Allah tan sıkma sen canını vucudunu germe düşüncelerleki o da sana olumlu cvp versin
off ya ben eşim mesaiye kalcakmş uyuz oldm koca gn napcam yne stres neyseki siz varsınız:)

off ya ben eşim mesaiye kalcakmş uyuz oldm koca gn napcam yne stres neyseki siz varsınız:)
kız stres olmaya yer arıyosun inanki :) stres deme artık germe güzelim vucudunu bak biz varız sohbet ediyoruz :) komşun falan varsa ona geç kahveye kafan dağılır hava güzelse çık azcık hava al

kız stres olmaya yer arıyosun inanki :) stres deme artık germe güzelim vucudunu bak biz varız sohbet ediyoruz :) komşun falan varsa ona geç kahveye kafan dağılır hava güzelse çık azcık hava al
ay aynen canm sıkıntı yok kahveye gdiyim azck nasl olsa sz varsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…