yeni yila umutla mutlulukla göbüşünde bebisle girmek isteyen canlarrrr hadi toplanalimm

Slam kizlarrrrrrrr az once ovu testi yaptimm bi ilki yasiyorumm T cizgizi C ile ayni anda belirdi simdide daha koyu olduuuuu ve cok belirginnn bi bakiverinnnn

Eklentiler

• 20141224_140019.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 59
Sogan kurunden midir nedir ilk boyle oldu gecen ay hep silik cikti hic koyu olmamistii esim bu gun yok yarin ins
güzel günler snei bekliyo bence kuzum :) hayırlara vesile olsun inş istediğin doğrultuda :) bende soğan içiyorum bakalım inş bnmde böle güzel gelişmelerim olur :)

hilal1907 canım ya ben batımı yanlış yazdırdım sanırım düzeltme şansımız varmı? düzensiz oluyorum ben bu ayda öyle olursam diye 10 ocak yapabilirmiyiz tairhi?

Ben bu ay umutlanmak istemiyorum gecen ay çok umutluydum ama bos çıktı rrsmen depresyona girdim hic bi caba gostermiyyorum artik akışına bıraktım allah ne zaman nasip ettiyse o zaman olacak nasilsa

Inşallah

Benim pek ümit etme lüksüm yok çünkü Sperm sayımız çok az. O yüzden de geçen aylar hep rahat geçiyordu yani bi belirti filan aramiyordum 'nasıl olsa olmaz' diye.. ama bu ay bi farklı..
AllahıM sen büyüksün 'ol' de olsun bebeğim

canm öyle deme allah isterse olur benm bi arkadaşım var 4 senedr ewli ve eşinde sperm azlığı vardı doktor hamile kalma şansın % 1 diyodu onlar btkisel bi karışım yaptırdılar sabah akşam onu içiyolrdı ve arkadaşm geçen ay hamile kaldı kendi bile şaşırdı allah isteynce herşey oluyo yani cnm sakn umutsuz olmaz

güzel günler snei bekliyo bence kuzum :) hayırlara vesile olsun inş istediğin doğrultuda :) bende soğan içiyorum bakalım inş bnmde böle güzel gelişmelerim olur :)
Insallah canim benimm insalahhh hepimizin olsun o guzel gunlerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…