sizinle kendimi mutlu ediyorum bebeğim:)bak keyfine güzelim ödllendir kendini mutlu et :)
ayy çok onure oldum şimdisizinle kendimi mutlu ediyorum bebeğim:)
Merhabalar nasılsınız kizlar
ay yumurtluyon valla değerlendr tutar vallahi:)Slam kizlarrrrrrrr az once ovu testi yaptimm bi ilki yasiyorumm T cizgizi C ile ayni anda belirdi simdide daha koyu olduuuuu ve cok belirginnn bi bakiverinnnn
ben anlamıyorumki kuzumSlam kizlarrrrrrrr az once ovu testi yaptimm bi ilki yasiyorumm T cizgizi C ile ayni anda belirdi simdide daha koyu olduuuuu ve cok belirginnn bi bakiverinnnn
hoşgeldn cnm bz iyiyiz sn nasılksınMerhabalar nasılsınız kizlar
Sogan kurunden midir nedir ilk boyle oldu gecen ay hep silik cikti hic koyu olmamistii esim bu gun yok yarin insay yumurtluyon valla değerlendr tutar vallahi:)
Ben bu ay umutlanmak istemiyorum gecen ay çok umutluydum ama bos çıktı rrsmen depresyona girdim hic bi caba gostermiyyorum artik akışına bıraktım allah ne zaman nasip ettiyse o zaman olacak nasilsaMerhaba umut doluyum valla bensen nasılsın ??
Hosbulduk cnmm sen nasilsinn bende durumlar ayniikızlar hoşgeldiniz nasılsınız?
İyiyim bende canım stressiz olmaya calisiyorum çocuk yapma düşüncesi atmaya çalışıyorum aklımdan bide öyle denicem :)hoşgeldn cnm bz iyiyiz sn nasılksın
güzel günler snei bekliyo bence kuzum :) hayırlara vesile olsun inş istediğin doğrultuda :) bende soğan içiyorum bakalım inş bnmde böle güzel gelişmelerim olur :)Sogan kurunden midir nedir ilk boyle oldu gecen ay hep silik cikti hic koyu olmamistii esim bu gun yok yarin ins
Ben bu ay umutlanmak istemiyorum gecen ay çok umutluydum ama bos çıktı rrsmen depresyona girdim hic bi caba gostermiyyorum artik akışına bıraktım allah ne zaman nasip ettiyse o zaman olacak nasilsa
canm öyle deme allah isterse olur benm bi arkadaşım var 4 senedr ewli ve eşinde sperm azlığı vardı doktor hamile kalma şansın % 1 diyodu onlar btkisel bi karışım yaptırdılar sabah akşam onu içiyolrdı ve arkadaşm geçen ay hamile kaldı kendi bile şaşırdı allah isteynce herşey oluyo yani cnm sakn umutsuz olmazInşallah
Benim pek ümit etme lüksüm yok çünkü Sperm sayımız çok az. O yüzden de geçen aylar hep rahat geçiyordu yani bi belirti filan aramiyordum 'nasıl olsa olmaz' diye.. ama bu ay bi farklı..
AllahıM sen büyüksün 'ol' de olsun bebeğim
Insallah canim benimm insalahhh hepimizin olsun o guzel gunlerrgüzel günler snei bekliyo bence kuzum :) hayırlara vesile olsun inş istediğin doğrultuda :) bende soğan içiyorum bakalım inş bnmde böle güzel gelişmelerim olur :)
Amin canım herşey güzel olcakta sabredebilsek :) bide sen bnm bat msjımı gördünmüInsallah canim benimm insalahhh hepimizin olsun o guzel gunlerr
Sağol hayatımm mutlaka yiycemm zaten bu ay iğnelerlde destek alıyorumm gider inşallah kanszlkgeçmiş olsun cnm pekmez çekirdekli kuru üzüm ve kırmızı ete ağırlık verirsen özellikle ciğer ve dalak gibi şeylerinde faydası olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?