yeni yila umutla mutlulukla göbüşünde bebisle girmek isteyen canlarrrr hadi toplanalimm

tüp bebek tutmazsa ne demek???? yılmak yok, ümitsizlik yokk, neşe var, umut var, neden hepimiz burdayız birbirimize destek için. hem belki ikiz olur kimbilir
ayy ağlarken güldürdün beni inş allahm versn ikiz olsn birbirimze umuduz anlatck kmse yk szde olmasanz nasl içimi dökerdm

cnm tüp bebek fikri insana kötü geliyo ama tüp bebekle imkanı olmayan bile bi srü bayan var sen mutlu ol bakim iyi bi dktora denk gelmişsin belli Allah yeterki nasip etsin sana o duyguyu bebeişin öle yada böle bulur seni
ewt kuzenm tüp bebekle hamile kaldı hemde ilk denemede ikiz bebekleri var şmdi 4 yaşndalar onun gttiği doktora gtmek istiorum ama bakalm inş gelişir yumurtlm

ewt kuzenm tüp bebekle hamile kaldı hemde ilk denemede ikiz bebekleri var şmdi 4 yaşndalar onun gttiği doktora gtmek istiorum ama bakalm inş gelişir yumurtlm
cnm rabbim nasip etsin yeterki valla herşey boş ne halde durumda olanlar hamile kalıyo tedavisiz hemde sen umutlu ol bakalım hangi doktorda rahat etceksende ona git kafan ahat rahat teslim et kendini

kih kih kih keline merhemi olsa bbaşına sürermiş, biz de birbirimize sürüyoruz işte
benim de hafif hafif ağrılarım var yumurtlama dönemi diye mi nedir bilmem. bi de 3 gündür ara ara salya gibi akıntı ay ne hallere düştük bebek bebek diye

ayy ağlarken güldürdün beni inş allahm versn ikiz olsn birbirimze umuduz anlatck kmse yk szde olmasanz nasl içimi dökerdm

güzel telaşeler bunlar

cnm rabbim nasip etsin yeterki valla herşey boş ne halde durumda olanlar hamile kalıyo tedavisiz hemde sen umutlu ol bakalım hangi doktorda rahat etceksende ona git kafan ahat rahat teslim et kendini
bakalım canm eğer yumurtam olşmazsa yılbaşndan snra gtcz istanbula doktorla görüşmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…