ayy ağlarken güldürdün beni inş allahm versn ikiz olsn birbirimze umuduz anlatck kmse yk szde olmasanz nasl içimi dökerdmtüp bebek tutmazsa ne demek???? yılmak yok, ümitsizlik yokk, neşe var, umut var, neden hepimiz burdayızbirbirimize destek için. hem belki ikiz olur kimbilir
ewt kuzenm tüp bebekle hamile kaldı hemde ilk denemede ikiz bebekleri var şmdi 4 yaşndalar onun gttiği doktora gtmek istiorum ama bakalm inş gelişir yumurtlmcnm tüp bebek fikri insana kötü geliyo ama tüp bebekle imkanı olmayan bile bi srü bayan var sen mutlu ol bakim iyi bi dktora denk gelmişsin belli Allah yeterki nasip etsin sana o duyguyu bebeişin öle yada böle bulur seni
cnm rabbim nasip etsin yeterki valla herşey boş ne halde durumda olanlar hamile kalıyo tedavisiz hemde sen umutlu ol bakalım hangi doktorda rahat etceksende ona git kafan ahat rahat teslim et kendiniewt kuzenm tüp bebekle hamile kaldı hemde ilk denemede ikiz bebekleri var şmdi 4 yaşndalar onun gttiği doktora gtmek istiorum ama bakalm inş gelişir yumurtlm
ayy ağlarken güldürdün beni inş allahm versn ikiz olsn birbirimze umuduz anlatck kmse yk szde olmasanz nasl içimi dökerdm
güzel telaşeler bunlarkih kih kih keline merhemi olsa bbaşına sürermiş, biz de birbirimize sürüyoruz işte
benim de hafif hafif ağrılarım var yumurtlama dönemi diye mi nedir bilmem. bi de 3 gündür ara ara salya gibi akıntıay ne hallere düştük bebek bebek diye
bakalım canm eğer yumurtam olşmazsa yılbaşndan snra gtcz istanbula doktorla görüşmeyecnm rabbim nasip etsin yeterki valla herşey boş ne halde durumda olanlar hamile kalıyo tedavisiz hemde sen umutlu ol bakalım hangi doktorda rahat etceksende ona git kafan ahat rahat teslim et kendini
cnm ben sence ne yap biliyomusun kuru incir al sana bi link atcam ordaki kür tarifini oku faydasını gören çok insan var http://www.profsaracoglu.com/kuru-incir.xhtm denemekten bişey kaybetmeyiz demi :)bakalım canm eğer yumurtam olşmazsa yılbaşndan snra gtcz istanbula doktorla görüşmeye
güzel telaşeler bunlar
hoplama zıplama günlerin geçti şekerimhepsini geçtim de tek derdim beklemekolmadıysa ona göre hoplayıp zıplayalım
canm yaptm ben bunu adetlerm düzene grmşticnm ben sence ne yap biliyomusun kuru incir al sana bi link atcam ordaki kür tarifini oku faydasını gören çok insan var http://www.profsaracoglu.com/kuru-incir.xhtm denemekten bişey kaybetmeyiz demi :)
hoplama zıplama günlerin geçti şekerimkır dizini bebek bekle
yumurta da çatlatıyomuş o kür işe yarar belki şu dakikada diye attım kuzumcanm yaptm ben bunu adetlerm düzene grmşti
nazla kapris kaldıydı zaten yapmadığımız sıra onlarda bakalım o halimiz çekilir olcak mıama ama ama niyee neyse doğru diyosun bebiş gelsin yatcam valla zaten. nazın kaprisin bini bir para olucak
nazla kapris kaldıydı zaten yapmadığımız sıra onlarda bakalım o halimiz çekilir olcak mı
Hosbuldumm naberr cnmhoşgeldiiinnn
akşam eşime aldrcm cnm yicem saol inş olryumurta da çatlatıyomuş o kür işe yarar belki şu dakikada diye attım kuzum
Hosbuldumm naberr cnm
Bazen bana da yapiyorr cnmiyilik kuzucum takılıyoruz öyle. site durup duru beni dışarı atıyor regl günümü ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?