- 20 Aralık 2014
- 1.891
- 3.928
- 358
Bazen bana da yapiyorr cnm
çok sık yapıyo ya, tam mesajı yazıp yollıycam hoop bi bakıyorum giriş yapmalısınız diyor
canım tşk ederim tarihimi değiştirmişsin bitanesinBazen bana da yapiyorr cnm
ben iyi değilim valla günün yorgunluğu stresi çöktü pek pozitif değilim :) sen nasılsın kuzum?iyimisin biraz dahakızlar napıyosnz
iyiym canm dua ediyorum allah herşeyi karArlamştır allah büyüktür duadan başka bşey elmden gelmiyoben iyi değilim valla günün yorgunluğu stresi çöktü pek pozitif değilim :) sen nasılsın kuzum?iyimisin biraz daha
evet bitanem sen önce umudunu kaybetme koşulsuz rabbime teslim et kendini o herşeyin iyisini sana nasip eder bişekilde senin zarar görmeyeceğin şekilde hiç bi kulunun kötülüğünü istemez.Sanada şu kadarını diyeyim kalbim temizdir benim tüp bebeğe bile gerek kalmıcak görürsün bakiyiym canm dua ediyorum allah herşeyi karArlamştır allah büyüktür duadan başka bşey elmden gelmiyo
ben lise dönemmde sivilcelerm için bi ilaç kullanmıştm ismini hatırlayamıyorm tam ama o zaman doktor eger evlenrsn 1-2 sene içinde bebek yapman sakıncalı demişti acaba ondan mı olmuyo dye düşündk annmle annem gtmş bizim eczaneci kadına sormş o bşey yapmaz demiş ya rahim çeksin bak demş inş yumurtası olcak kalıcak bu ay demş inş ddiğiniz gbi olr allahtan umud keslmez çok okudum burda doktor olmaz bu ay deyipte hamile kalanı allahm nasip etsn bu ay tüp bebeğe kalmasn benm telaşm ya ondada tutmzsa az para değilevet bitanem sen önce umudunu kaybetme koşulsuz rabbime teslim et kendini o herşeyin iyisini sana nasip eder bişekilde senin zarar görmeyeceğin şekilde hiç bi kulunun kötülüğünü istemez.Sanada şu kadarını diyeyim kalbim temizdir benim tüp bebeğe bile gerek kalmıcak görürsün bak
canım benim şartlama kendini herşeyden önce.Çevremde ne insanlar var bnm hele bi tanesi her yolu deneyip evlatlık bavurusunda bulunmuştu o ay hamile kaldığını öğrenmiş kadın bile şoka girmiş.Bakma biz acele ediyoruz her zmnki gibi Rabbimin bize bazı şeyleri vermek için belirlediği bi zmn var onu sabredip bekleyemiyoruz.Nette takip ettiğim bi bayan var yumurtalık kanseriyken tüp bebekle hamile kalmış şimdi ikinciye bebeği olmuş yine hemde tedavisiz Allaha göre güçlük yok yeterki umudumuzu inancımızı yitirmeyelim kötü yönleri deilde iyileri düşünelimki iyi gelişsin herşey.ben lise dönemmde sivilcelerm için bi ilaç kullanmıştm ismini hatırlayamıyorm tam ama o zaman doktor eger evlenrsn 1-2 sene içinde bebek yapman sakıncalı demişti acaba ondan mı olmuyo dye düşündk annmle annem gtmş bizim eczaneci kadına sormş o bşey yapmaz demiş ya rahim çeksin bak demş inş yumurtası olcak kalıcak bu ay demş inş ddiğiniz gbi olr allahtan umud keslmez çok okudum burda doktor olmaz bu ay deyipte hamile kalanı allahm nasip etsn bu ay tüp bebeğe kalmasn benm telaşm ya ondada tutmzsa az para değil
aynn canm kötüyü düşünürsen kötü olur allahım izin verrse kalmıcak tüp bebeğe nasip olrsa kalcam inşcanım benim şartlama kendini herşeyden önce.Çevremde ne insanlar var bnm hele bi tanesi her yolu deneyip evlatlık bavurusunda bulunmuştu o ay hamile kaldığını öğrenmiş kadın bile şoka girmiş.Bakma biz acele ediyoruz her zmnki gibi Rabbimin bize bazı şeyleri vermek için belirlediği bi zmn var onu sabredip bekleyemiyoruz.Nette takip ettiğim bi bayan var yumurtalık kanseriyken tüp bebekle hamile kalmış şimdi ikinciye bebeği olmuş yine hemde tedavisiz Allaha göre güçlük yok yeterki umudumuzu inancımızı yitirmeyelim kötü yönleri deilde iyileri düşünelimki iyi gelişsin herşey.
evet cnm iyi enerji yollayalım iyilerle karşılaşalım duayıda eksik etmeyelim gün doğmadan neler doğar unutmaaynn canm kötüyü düşünürsen kötü olur allahım izin verrse kalmıcak tüp bebeğe nasip olrsa kalcam inş
günün geçsin bikaç gün teste öyle sarıl canım :)Son 4gün adetime. Bi yanım test yap kurtul diyor bi yanIm zaten çıkmaz boşver yapma diyor..
Sizce ben ne yapayım anam
yapma canm çıkmazsa üzülürsn bekle derm benSon 4gün adetime. Bi yanım test yap kurtul diyor bi yanIm zaten çıkmaz boşver yapma diyor..
Sizce ben ne yapayım anam
allah yardmcın olsn cnmHormon kanimi verdim geldim ysrin sonuc alicam klome baslicam kizlar dualarinizda benide eksik etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?