Allah şifa versin kuzum tez vakitte,ayrıca gönlünün muradını versin inş :) hepimizede snadaHormon kanimi verdim geldim ysrin sonuc alicam klome baslicam kizlar dualarinizda benide eksik etmeyin
nerden duydun kuzum onu sen?kılzar bişi sorcam kızmayın ama ya tüp bebek için 3 sene ewli olma şartı varmş bu özel hastanelerde geciyomu 2 defa aşılama yaptırma zorunluluğu vrmş acaba sadece devlet hast. mi
ay ne bliyim ya valla çok kötüyüm olur mu ki cumartesi yumurtam[/QUOTE canim napiyon sıkma canini Allahim hayirli evlat versin
int. baktm canm tüp bebek için şartlar yazdım ondan çktı acabamı dedmnerden duydun kuzum onu sen?
Canim cok saol aminn rabbim hepimizin gönlüne göre versinAllah şifa versin kuzum tez vakitte,ayrıca gönlünün muradını versin inş :) hepimizede snada
canım bence seni doktor direk tüp bebeğe yönlendirmicek gör bak çok erken bence tüp bebek aşamasına gelinmesi için baya bi zaman geçmesi gerekir gibime geliyoint. baktm canm tüp bebek için şartlar yazdım ondan çktı acabamı dedm
Amin canim benim saolallah yardmcın olsn cnm
Bn suan bu kute basladim 5. Gun oldu ama doktora yumurta gstermedm bnde bi sure doktora gtmycm ama kasiklarimda agri ve aki ti oluyor yu.urtalara fayadai olms olabilircnm ben sence ne yap biliyomusun kuru incir al sana bi link atcam ordaki kür tarifini oku faydasını gören çok insan var http://www.profsaracoglu.com/kuru-incir.xhtm denemekten bişey kaybetmeyiz demi :)
amin canım :)Canim cok saol aminn rabbim hepimizin gönlüne göre versin
canım dediki eğer olmazsa tüp bebek merkesine yönlerdrcm aşılamada hamile kalma şansn çok düşük o kdr para vericeksn iğnelerde onun yerine tüp bebek daha mantıklı beklemek çok zor seni anlıyorum dedi ama başka tedavi varsa blemyrmcanım bence seni doktor direk tüp bebeğe yönlendirmicek gör bak çok erken bence tüp bebek aşamasına gelinmesi için baya bi zaman geçmesi gerekir gibime geliyo
olabilir cnm ben incir kürü içtim 5 gün falan sonra ağır geldi bıraktım o ay dr kontrolüm vardı çok güzel gözüküyo istediğim gibi rahim demiştietkisi vardır mutlaka herşeyin doğalı en baştaBn suan bu kute basladim 5. Gun oldu ama doktora yumurta gstermedm bnde bi sure doktora gtmycm ama kasiklarimda agri ve aki ti oluyor yu.urtalara fayadai olms olabilir
canım bu forumda tüp bebek bölümünde bir doktor var bu konuda uzman herkes ona yazıyo oda ona göre yorum yapıyo ona yazsana durumunu bakalım ne dicek test sonucun falan varsa onunda değerlerini yazıyolarcanım dediki eğer olmazsa tüp bebek merkesine yönlerdrcm aşılamada hamile kalma şansn çok düşük o kdr para vericeksn iğnelerde onun yerine tüp bebek daha mantıklı beklemek çok zor seni anlıyorum dedi ama başka tedavi varsa blemyrm
Canim bnce yok ole bsy bnm teyzemn gelini vardi 2 yil olmadi bebekleri pko vardi oda bizim vibi klomen fln kullandi ama.so ra tup bebek yaptilar simdi bebegi iki aylik dfln oldu yani 3 yil evli olmad iye bsy yok bdgm.kadaryla ama oNlar ozele gtti hepint. baktm canm tüp bebek için şartlar yazdım ondan çktı acabamı dedm
özelde istiyorz cnm bzde inş yktr öyle bşi saolCanim bnce yok ole bsy bnm teyzemn gelini vardi 2 yil olmadi bebekleri pko vardi oda bizim vibi klomen fln kullandi ama.so ra tup bebek yaptilar simdi bebegi iki aylik dfln oldu yani 3 yil evli olmad iye bsy yok bdgm.kadaryla ama oNlar ozele gtti hep
dur bakıyım canm saol yazıyım bari ama ne dicemcanım bu forumda tüp bebek bölümünde bir doktor var bu konuda uzman herkes ona yazıyo oda ona göre yorum yapıyo ona yazsana durumunu bakalım ne dicek test sonucun falan varsa onunda değerlerini yazıyolar
Sanmiyorum canim olacagini. Sıkma cani i sende hayirlisi olsn vakti var demekkiözelde istiyorz cnm bzde inş yktr öyle bşi saol
canım kullandığın ilaçlar söyle sonra bu son doktorunun sana anlattıklarını bir bir yaz başka bi doktora gitmene gerek varmı yoksa doktorunun deidği gibi direk tüp bebeğemi geçmek lazım adam gerekirse tel numarasını veriyo ona göre özel görüşeilirsin yani için rahat olur.dur bakıyım canm saol yazıyım bari ama ne dicem
şmdi yazıyım bakıyım canm ne dicekcanım kullandığın ilaçlar söyle sonra bu son doktorunun sana anlattıklarını bir bir yaz başka bi doktora gitmene gerek varmı yoksa doktorunun deidği gibi direk tüp bebeğemi geçmek lazım adam gerekirse tel numarasını veriyo ona göre özel görüşeilirsin yani için rahat olur.
yada pzt yaz bekle bi doktoruna gene git kontrole duruma göre yaz yada şimdiden yaz seçeneğin olur kafanda yani
yazmadna önce diğer kişilerin ne yazdıklarına bak kuzum ona göre sende geçirdiğin dönemleri süreçleri yazarsın mutlaka cvp verir es geçmiyo çünkü doktor ben arada takip ediyorumşmdi yazıyım bakıyım canm ne dicek
nereye yazıcağımı bulamadam canm ya okudum ama nereye yazcm acabayazmadna önce diğer kişilerin ne yazdıklarına bak kuzum ona göre sende geçirdiğin dönemleri süreçleri yazarsın mutlaka cvp verir es geçmiyo çünkü doktor ben arada takip ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?