yeni yila umutla mutlulukla göbüşünde bebisle girmek isteyen canlarrrr hadi toplanalimm

int. baktm canm tüp bebek için şartlar yazdım ondan çktı acabamı dedm
canım bence seni doktor direk tüp bebeğe yönlendirmicek gör bak çok erken bence tüp bebek aşamasına gelinmesi için baya bi zaman geçmesi gerekir gibime geliyo

cnm ben sence ne yap biliyomusun kuru incir al sana bi link atcam ordaki kür tarifini oku faydasını gören çok insan var http://www.profsaracoglu.com/kuru-incir.xhtm denemekten bişey kaybetmeyiz demi :)
Bn suan bu kute basladim 5. Gun oldu ama doktora yumurta gstermedm bnde bi sure doktora gtmycm ama kasiklarimda agri ve aki ti oluyor yu.urtalara fayadai olms olabilir

canım bence seni doktor direk tüp bebeğe yönlendirmicek gör bak çok erken bence tüp bebek aşamasına gelinmesi için baya bi zaman geçmesi gerekir gibime geliyo
canım dediki eğer olmazsa tüp bebek merkesine yönlerdrcm aşılamada hamile kalma şansn çok düşük o kdr para vericeksn iğnelerde onun yerine tüp bebek daha mantıklı beklemek çok zor seni anlıyorum dedi ama başka tedavi varsa blemyrm

Bn suan bu kute basladim 5. Gun oldu ama doktora yumurta gstermedm bnde bi sure doktora gtmycm ama kasiklarimda agri ve aki ti oluyor yu.urtalara fayadai olms olabilir
olabilir cnm ben incir kürü içtim 5 gün falan sonra ağır geldi bıraktım o ay dr kontrolüm vardı çok güzel gözüküyo istediğim gibi rahim demiştietkisi vardır mutlaka herşeyin doğalı en başta

canım bu forumda tüp bebek bölümünde bir doktor var bu konuda uzman herkes ona yazıyo oda ona göre yorum yapıyo ona yazsana durumunu bakalım ne dicek test sonucun falan varsa onunda değerlerini yazıyolar

int. baktm canm tüp bebek için şartlar yazdım ondan çktı acabamı dedm
Canim bnce yok ole bsy bnm teyzemn gelini vardi 2 yil olmadi bebekleri pko vardi oda bizim vibi klomen fln kullandi ama.so ra tup bebek yaptilar simdi bebegi iki aylik dfln oldu yani 3 yil evli olmad iye bsy yok bdgm.kadaryla ama oNlar ozele gtti hep

özelde istiyorz cnm bzde inş yktr öyle bşi saol

canım bu forumda tüp bebek bölümünde bir doktor var bu konuda uzman herkes ona yazıyo oda ona göre yorum yapıyo ona yazsana durumunu bakalım ne dicek test sonucun falan varsa onunda değerlerini yazıyolar
dur bakıyım canm saol yazıyım bari ama ne dicem

dur bakıyım canm saol yazıyım bari ama ne dicem
canım kullandığın ilaçlar söyle sonra bu son doktorunun sana anlattıklarını bir bir yaz başka bi doktora gitmene gerek varmı yoksa doktorunun deidği gibi direk tüp bebeğemi geçmek lazım adam gerekirse tel numarasını veriyo ona göre özel görüşeilirsin yani için rahat olur.
yada pzt yaz bekle bi doktoruna gene git kontrole duruma göre yaz yada şimdiden yaz seçeneğin olur kafanda yani

şmdi yazıyım bakıyım canm ne dicek

şmdi yazıyım bakıyım canm ne dicek
yazmadna önce diğer kişilerin ne yazdıklarına bak kuzum ona göre sende geçirdiğin dönemleri süreçleri yazarsın mutlaka cvp verir es geçmiyo çünkü doktor ben arada takip ediyorum

yazmadna önce diğer kişilerin ne yazdıklarına bak kuzum ona göre sende geçirdiğin dönemleri süreçleri yazarsın mutlaka cvp verir es geçmiyo çünkü doktor ben arada takip ediyorum
nereye yazıcağımı bulamadam canm ya okudum ama nereye yazcm acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…