dur bende bi bakayım cnmnereye yazıcağımı bulamadam canm ya okudum ama nereye yazcm acaba
yazdım canm özel msj at yazıyodu ordan yazdm umarım cevap verrbril canım o sayfada en alt sağda yeni konu aç var ama sanırım ordan yapılıyo başkada bişey göremedim
iiyiiz sen napıyorsun cnmmkızlar napıyosnz
kendisine atmışsın sanırım sen direk kuzum onada döner mutlaka herkese cvp veriyo çünkü bişekildeyazdım canm özel msj at yazıyodu ordan yazdm umarım cevap verr
napıyım canm tüp bebeğe bakıyoumiiyiiz sen napıyorsun cnmm
inş annemlere yakınmış çalıştığı hastane bakalm ne dicekkendisine atmışsın sanırım sen direk kuzum onada döner mutlaka herkese cvp veriyo çünkü bişekilde
bi cvp versin bakalım duruma göre bakarsın sende bakalım kendi doktorun bi daha korntol etsin seni gene aynı şeylerimi dicekinş annemlere yakınmış çalıştığı hastane bakalm ne dicek
Bende cok merak ediyorm :)Ne iyimis kiz kocann simdiden aliyosa hamile oluncs napcak bakalum
bakalm canm inş oluşr yumurtalarm gerek kalmazbi cvp versin bakalım duruma göre bakarsın sende bakalım kendi doktorun bi daha korntol etsin seni gene aynı şeylerimi dicek
valla sen bugünki doktorun dediğini söylediğinden beri bana gerek kalmıcak gibi geliyorbakalm canm inş oluşr yumurtalarm gerek kalmaz
aynen ceksinler biz 9ay tasicz :) 21yasindaym canm daha ufagjm ama cocuklara asiri duskunm ve asiri sabirliyim bide gelecek yillar icin onemli planlarmiz var bakack olanmzda var onun icin korunmuyoruz ne zaman olursa diye bakalim nasip artikah canm daha dursun kocişin biz 1 senedir deniyoz olmuyo :)gerçi çekmeseler nazımızı ewlenrlermydi kaç yaşındsn cnm
kısmet canm bütün isteklernz en kısa zamanda olr inş hayrlısıylaaynen ceksinler biz 9ay tasicz :) 21yasindaym canm daha ufagjm ama cocuklara asiri duskunm ve asiri sabirliyim bide gelecek yillar icin onemli planlarmiz var bakack olanmzda var onun icin korunmuyoruz ne zaman olursa diye bakalim nasip artik
bakalm canm inan çk istiyorm hemde çkvalla sen bugünki doktorun dediğini söylediğinden beri bana gerek kalmıcak gibi geliyor
kuzum iyi düşün başka bişi demem sana bana geçen gittigim doktor pcolusun dedi bu gün gittigim doktor yok öle bişe dedi normal gözüküyor herşey dedi yumurtan çatlamış dedi emin olmak istersen adet olursan ikinci yada üçüncü günü gel yeniden hormon testi yapalım bakayım ultrasondan dedi öle iki değerle hemen öle bişi diyemez dedi birazda kendimiz yapıyormuşuz sorunları bütün kontrol beyinde diyor kötü düşünmeyin diyor tüp bebek yaptırcam ya tutmazsa ya şöyle olur böyle olursa deme sakıınn yanındayızz rahat olnapıyım canm tüp bebeğe bakıyoum
canm 2 doktor değiştrdm hepsi pco dedi ondan o konuda eminm doktorun dediği cazip geldi aşılama olana kdr tüp bebek daha iyi aşılamayada 1000tl falan gdiyomş zatn sadece iğnelerede o da onun yerine tüp bebek daha mantklı geldi ama tabi aklıma gelmiyo değil ya tutmazsa naparz dye ay düşünmk bile istemiyorumkuzum iyi düşün başka bişi demem sana bana geçen gittigim doktor pcolusun dedi bu gün gittigim doktor yok öle bişe dedi normal gözüküyor herşey dedi yumurtan çatlamış dedi emin olmak istersen adet olursan ikinci yada üçüncü günü gel yeniden hormon testi yapalım bakayım ultrasondan dedi öle iki değerle hemen öle bişi diyemez dedi birazda kendimiz yapıyormuşuz sorunları bütün kontrol beyinde diyor kötü düşünmeyin diyor tüp bebek yaptırcam ya tutmazsa ya şöyle olur böyle olursa deme sakıınn yanındayızz rahat olokudum geride yazdıklarınıda ondan yazdım bu kadarrr
Insallah allah hepimizin gonlune gore verir gecmisi okudm hic olmicak dedigi insanlar var doktorlarin bende yinede uzulmeyip sukru eksik etme hatta birbirimize dUA edersek daha cabuK kabul olur ben o yuzden once butun herkese ederim olmayanlarada :-*bakalm canm inan çk istiyorm hemde çk
ağzına sağlık valla kuzum çk iyi demşsin doktord bitiyo birzda iş iyi seçim yapmak lazım.Bu rada çok sevindim herşeyin normal olmasına darısı başımıza :)kuzum iyi düşün başka bişi demem sana bana geçen gittigim doktor pcolusun dedi bu gün gittigim doktor yok öle bişe dedi normal gözüküyor herşey dedi yumurtan çatlamış dedi emin olmak istersen adet olursan ikinci yada üçüncü günü gel yeniden hormon testi yapalım bakayım ultrasondan dedi öle iki değerle hemen öle bişi diyemez dedi birazda kendimiz yapıyormuşuz sorunları bütün kontrol beyinde diyor kötü düşünmeyin diyor tüp bebek yaptırcam ya tutmazsa ya şöyle olur böyle olursa deme sakıınn yanındayızz rahat olokudum geride yazdıklarınıda ondan yazdım bu kadarrr
ediyorum canm önce herkese sonra kendme millet korunurken zırt dye hamile biz korunmadığımız halde kalamıyoz yaInsallah allah hepimizin gonlune gore verir gecmisi okudm hic olmicak dedigi insanlar var doktorlarin bende yinede uzulmeyip sukru eksik etme hatta birbirimize dUA edersek daha cabuK kabul olur ben o yuzden once butun herkese ederim olmayanlarada :-*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?