yeni yila umutla mutlulukla göbüşünde bebisle girmek isteyen canlarrrr hadi toplanalimm

düşünme bile zaten bende onu diyorummm tam olarakk takılalım birbirimizee sen kendine dikkat ett kafan rahat bedenin rahat olsunn nolcak tutarr bide ikiz flan olsunn oooohhhh

ediyorum canm önce herkese sonra kendme millet korunurken zırt dye hamile biz korunmadığımız halde kalamıyoz ya

ne güldüm ya gider ayak alemsin valla bende düşünüyorum aynı şeyleri bazen sonra şeytan git uğraşma benle banane milletten diyom

ağzına sağlık valla kuzum çk iyi demşsin doktord bitiyo birzda iş iyi seçim yapmak lazım.Bu rada çok sevindim herşeyin normal olmasına darısı başımıza :)
tabi yine bi acaba var ama bakıcaz artıkk bede sevindimm valllaaa herkes için öyle olsunn

düşünme bile zaten bende onu diyorummm tam olarakk takılalım birbirimizee sen kendine dikkat ett kafan rahat bedenin rahat olsunn nolcak tutarr bide ikiz flan olsunn oooohhhh
ay herkes bunu diyo inan valla ikiz olcak diye diye ama olsn bekledk o kdr buyursunlr gelsnler

tabi yine bi acaba var ama bakıcaz artıkk bede sevindimm valllaaa herkes için öyle olsunn
amin cnm ya bende bu ay devlet hastanesindeki doktora sinir oldum muayene bile etmedi küre başladım önümüzdeki ay doktora kontrole gitsem iyi olcak kendi doktorumda gitti uzağa aslında bende karışıımda dile getirmeyerek unutmaya çalışıyorum hayırlısı bu seferde böyle olsun

ne güldüm ya gider ayak alemsin valla bende düşünüyorum aynı şeyleri bazen sonra şeytan git uğraşma benle banane milletten diyom
bide burda yazıyolrya sevgilimle üstten seviştik hamilemiyim şey diyesm var şmdi sana bişey derdm ama neyse manyaklar ya biz alttan olamıyoz da onlar üstten olrmu dyolr

bide burda yazıyolrya sevgilimle üstten seviştik hamilemiyim şey diyesm var şmdi sana bişey derdm ama neyse manyaklar ya biz alttan olamıyoz da onlar üstten olrmu dyolr
katıldım gülmekten allahımda senin yüzünü güldürsün tez vakitte o dediklerine bended çok gülüyorum gelsinlerde bizim yazıları okusunlar

ah öyle olsaydı bzi kaçıncıya doğurmuştuk valla
işte canım hayat bazılarına çok kolay bazılarınada çok zor,kimi mücadele eder zorluk çeker öyle sahip olur,kimisinin umru olmaz önemsemez oluverir herşey için geçerli bu bizimde kaderimiz napalım şükür halimize yine.
Bu arada çıkıyorum ben üzülerekten eve gitme vaktim geldi iyi akşamlar sıkma canını arıtk olurmu

tamam canm çok öptm iyi akşamlr yarn görüşürz

Canim bnde guldm ne o usttn yaptik olurmu pehhh Allahim heekese farkli.imtihan ediyor bnde daynamadm acildeki doktora baktrdm ultrason simdi oda diyor iintane folukul var bnde 3 4 var demsti doktor dedim ozmn yumurtlamssndr diyor bugun 17. Gun zaten bide incirde ictim umarim. Gaydasi olmstr bide o aki nti olunca gebelik olmaz dedi doktor ama bndede cok olmadi bilemedm guvensemmi moralimi bozmuyorm ama hayirlisi artik

Benim bat 18 ocakk kizlar 20 ayy oldu sebepsizim maalesef hepinize dua ediyorum yeni yilda yeni umutlarla inşallah hayallerimiz gercek olur :) ...

İyi akşamlarr tüm dualarınıza aminn canlarımm inşallah rabbim kimsesin kucağını boş bırakmaz inanıyorumki sizin gibi temiz kalpli insanlar mutlaka o güzel duyguyu yasayacak..

İyi akşamlarr tüm dualarınıza aminn canlarımm inşallah rabbim kimsesin kucağını boş bırakmaz inanıyorumki sizin gibi temiz kalpli insanlar mutlaka o güzel duyguyu yasayacak..
artik kafaya takmak istemiyorum dusunmek istemiylrum.olan kendime oluyo hersefeeinde uzuluyorum sabretmek gerek bzi seyler.icin

Kizlar bizde esimle zayiflama karari aldk bu arada kendi kendimize denicez yada kloemn kullancam o cumartesi gnu belli olcak yani tup bebek icn beklicez biraz esim umudunu yitirme zayoflarsak sansimiz artar dyo bemmde aklima yatti yani ama umarm yumurtam olusmustr gerci allah yazmistr biz onu yaasicaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…