düşünme bile zaten bende onu diyorummm tam olarakk takılalım birbirimizee sen kendine dikkat ett kafan rahat bedenin rahat olsunn nolcak tutarr bide ikiz flan olsunn oooohhhhcanm 2 doktor değiştrdm hepsi pco dedi ondan o konuda eminm doktorun dediği cazip geldi aşılama olana kdr tüp bebek daha iyi aşılamayada 1000tl falan gdiyomş zatn sadece iğnelerede o da onun yerine tüp bebek daha mantklı geldi ama tabi aklıma gelmiyo değil ya tutmazsa naparz dye ay düşünmk bile istemiyorum
ediyorum canm önce herkese sonra kendme millet korunurken zırt dye hamile biz korunmadığımız halde kalamıyoz ya
tabi yine bi acaba var ama bakıcaz artıkk bede sevindimm valllaaa herkes için öyle olsunnağzına sağlık valla kuzum çk iyi demşsin doktord bitiyo birzda iş iyi seçim yapmak lazım.Bu rada çok sevindim herşeyin normal olmasına darısı başımıza :)
ay herkes bunu diyo inan valla ikiz olcak diye diye ama olsn bekledk o kdr buyursunlr gelsnlerdüşünme bile zaten bende onu diyorummm tam olarakk takılalım birbirimizee sen kendine dikkat ett kafan rahat bedenin rahat olsunn nolcak tutarr bide ikiz flan olsunn oooohhhh
amin cnm ya bende bu ay devlet hastanesindeki doktora sinir oldum muayene bile etmedi küre başladım önümüzdeki ay doktora kontrole gitsem iyi olcak kendi doktorumda gitti uzağatabi yine bi acaba var ama bakıcaz artıkk bede sevindimm valllaaa herkes için öyle olsunn
bide burda yazıyolrya sevgilimle üstten seviştik hamilemiyim şey diyesm var şmdi sana bişey derdm ama neyse manyaklar ya biz alttan olamıyoz da onlar üstten olrmu dyolrne güldüm ya gider ayak alemsin valla bende düşünüyorum aynı şeyleri bazen sonra şeytan git uğraşma benle banane milletten diyom
katıldım gülmektenbide burda yazıyolrya sevgilimle üstten seviştik hamilemiyim şey diyesm var şmdi sana bişey derdm ama neyse manyaklar ya biz alttan olamıyoz da onlar üstten olrmu dyolr
ah öyle olsaydı bzi kaçıncıya doğurmuştuk vallakatıldım gülmektenallahımda senin yüzünü güldürsün tez vakitte o dediklerine bended çok gülüyorum gelsinlerde bizim yazıları okusunlar
işte canım hayat bazılarına çok kolay bazılarınada çok zor,kimi mücadele eder zorluk çeker öyle sahip olur,kimisinin umru olmaz önemsemez oluverir herşey için geçerli bu bizimde kaderimiz napalım şükür halimize yine.ah öyle olsaydı bzi kaçıncıya doğurmuştuk valla
tamam canm çok öptm iyi akşamlr yarn görüşürzişte canım hayat bazılarına çok kolay bazılarınada çok zor,kimi mücadele eder zorluk çeker öyle sahip olur,kimisinin umru olmaz önemsemez oluverir herşey için geçerli bu bizimde kaderimiz napalım şükür halimize yine.
Bu arada çıkıyorum ben üzülerekteneve gitme vaktim geldi iyi akşamlar sıkma canını arıtk olurmu
Dileyen herkese versin rabbim insallahBenim bat 18 ocakk kizlar 20 ayy oldu sebepsizim maalesefhepinize dua ediyorum yeni yilda yeni umutlarla inşallah hayallerimiz gercek olur :) ...
Amin insallah CanimDileyen herkese versin rabbim insallah
artik kafaya takmak istemiyorum dusunmek istemiylrum.olan kendime oluyo hersefeeinde uzuluyorum sabretmek gerek bzi seyler.icinİyi akşamlarr tüm dualarınıza aminn canlarımm inşallah rabbim kimsesin kucağını boş bırakmaz inanıyorumki sizin gibi temiz kalpli insanlar mutlaka o güzel duyguyu yasayacak..
Kesinlikle canm stresin senden başka kmseye zararı olmaz.. sabır mutlaka istediğimiz herseyi ALLAH verecektirartik kafaya takmak istemiyorum dusunmek istemiylrum.olan kendime oluyo hersefeeinde uzuluyorum sabretmek gerek bzi seyler.icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?