Ekledim cnmmBenim bat 18 ocakk kizlar 20 ayy oldu sebepsizim maalesefhepinize dua ediyorum yeni yilda yeni umutlarla inşallah hayallerimiz gercek olur :) ...
YENI YILINIZ MUTHIS OLSUN GOBUSLER BEBIS DOLSUN INSALLAHHH
Acilisi sen yaparsin insallah @zobiska
LİSTEMİZİ İLK SAYFDAN DA DÜZENLEMEYE DEVAM EDİCEM KIZLAR BATLARI SÖYLEYEBİLİRSİNİZZ
BAKALIM KALPLERİN İÇİNİ KİMLER DOLDURACAK
@zobiska ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 27 Aralık
@melike222 ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 27 Aralık
@kelebekk47 ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 29 Aralık
@erva_ ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 30 Aralık
@pnar88 ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 1 Ocak
@mina33 ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 3 Ocak
@Boncuklu Evin Hanimi ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 7 Ocak
@sade kahve ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 7 Ocak
hilal1907 ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 9 Ocak
@kelebek19 ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 9 Ocak
s_busra ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 10 Ocak
esrade ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 12 Ocak
@aslla ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 12 Ocak
@bril ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 12 Ocak
@askbahcem ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 14 Ocak
@susgun peri ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 12 Ocak
@umuttttt ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 14 Ocak
@minnakzuzu ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 16 Ocak
@hayallergercekolsa ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 18 Ocak
@nurduaa ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 19 Ocak
PisttttKimsecikler kalmamissss
Ekledim cnmm
Gunaydin tatlimmPistttt
Günaydın balım nasilsinGunaydin tatlimm
Iiyim kuzu yani iyi sayilirr dun dehset basim agridi nasil uyudum bilmkyorum halada basimda agirlik var esimi gonderdimm yatagin icinde oturuyorumm sen nasilsinnGünaydın balım nasilsin
Gunaydin cnmmgünaydın kızlar
Gunaydin cnmm
Iyiyim cnm sen nasilsin?nasılsın cnm? sayfalar çok olunca hepsini okuyamıyorum varmı güzel haberler?
Canim cok geçmiş oldun bas ağrısı kabus gibi oluyo valla bi kahvaltı yap agri kesici al uyumayi dene canimIiyim kuzu yani iyi sayilirr dun dehset basim agridi nasil uyudum bilmkyorum halada basimda agirlik var esimi gonderdimm yatagin icinde oturuyorumm sen nasilsinn
Bebek vardir diyemi canim eger o yuzdense parol icebilirsin hamilelikte kullanilan tek ilac doktor bi tek parol verio ben hamileyken bi onu icerdimKahvalti yaptim cnm esimle ama agrikesici icirmiyoo kiziyootembihledi sakin icme diye :)
Bakalimm dayanamayacak duruma gelirsem alirim belkii. Dun doktor dedi catlamam olmusBebek vardir diyemi canim eger o yuzdense parol icebilirsin hamilelikte kullanilan tek ilac doktor bi tek parol verio ben hamileyken bi onu icerdim
Gunaydin cnmm iyiyiz sen nasilsinngünaydınnnnnn canlarımmmm :) nasılsınız bu sabah ?
iyiyim cnm çok şükür yorgun argn geldim gene işe kaldığım yerden devam :) bu arada çok sevindmö güzel gelişmeler var senin adına darısı başımıza inşGunaydin cnmm iyiyiz sen nasilsinn
Sagol canimm aminnn insallahhiyiyim cnm çok şükür yorgun argn geldim gene işe kaldığım yerden devam :) bu arada çok sevindmö güzel gelişmeler var senin adına darısı başımıza inş
Ooo bu güzel haber canimm insallah tutmuştur da kutlams yaparız beklemedeyiz yani :) bu arada benim bat belli aetik cnm 24 ocak olarak listenin en sonuna giris yaptımBakalimm dayanamayacak duruma gelirsem alirim belkii. Dun doktor dedi catlamam olmus
Günaydın canim hosgeldinn iyiyiz sen nasilsinngünaydınnnnnn canlarımmmm :) nasılsınız bu sabah ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?