yeni yila umutla mutlulukla göbüşünde bebisle girmek isteyen canlarrrr hadi toplanalimm

Kimsecikler kalmamissss
Benim bat 18 ocakk kizlar 20 ayy oldu sebepsizim maalesef hepinize dua ediyorum yeni yilda yeni umutlarla inşallah hayallerimiz gercek olur :) ...
Ekledim cnmm

nasılsın cnm? sayfalar çok olunca hepsini okuyamıyorum varmı güzel haberler?
Iyiyim cnm sen nasilsin?
Iyi haber olarakk su var dun doktora gittim hersey normal catlaman olmuss polikistik over gormuyorum dedi. Diger doktor pkolusun demisti. Onun disinda beklemeye gectim artikk :)

Iiyim kuzu yani iyi sayilirr dun dehset basim agridi nasil uyudum bilmkyorum halada basimda agirlik var esimi gonderdimm yatagin icinde oturuyorumm sen nasilsinn
Canim cok geçmiş oldun bas ağrısı kabus gibi oluyo valla bi kahvaltı yap agri kesici al uyumayi dene canim

Kahvalti yaptim cnm esimle ama agrikesici icirmiyoo kiziyootembihledi sakin icme diye :)

Kahvalti yaptim cnm esimle ama agrikesici icirmiyoo kiziyootembihledi sakin icme diye :)
Bebek vardir diyemi canim eger o yuzdense parol icebilirsin hamilelikte kullanilan tek ilac doktor bi tek parol verio ben hamileyken bi onu icerdim

Bakalimm dayanamayacak duruma gelirsem alirim belkii. Dun doktor dedi catlamam olmus
Ooo bu güzel haber canimm insallah tutmuştur da kutlams yaparız beklemedeyiz yani :) bu arada benim bat belli aetik cnm 24 ocak olarak listenin en sonuna giris yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…