yeni yila umutla mutlulukla göbüşünde bebisle girmek isteyen canlarrrr hadi toplanalimm

kalpler bir aynı anda yazdık :) iyiyim canım nolsun hep aynı şeyler iş güç sen neler yapıyosun?
Evet valla kalpler birmis zamanlama ayni :) napiyim cnm bnde esimi ise gonderdim attim kendimi geri yataga sonra kalkıp hastaneye gidicem

Iyiyim cnm sen nasilsin?
Iyi haber olarakk su var dun doktora gittim hersey normal catlaman olmuss polikistik over gormuyorum dedi. Diger doktor pkolusun demisti. Onun disinda beklemeye gectim artikk :)

ayy çok sevindim cnm inş. yakında hamiş haberinide alırız bende iyiyim çok şükür yumurtlama testi yapıcam ama karar veremiyorum ne zaman başlasam 18 aralık akşam üzeri kahverengi olarak başladı adetim 19 aralıktada tam olarak söküldü 18imi 19 umu baz alsam acaba?

Sagol cnm..
en kanamanin basladigi gunu sayarim hep ama seni bilmiyorumm napcann

ayy o sıcacık yatak çok cezbediyo sabahları benim içinde keyif yap :) hastaneye kontrole mi gideceksin?
Yaparim canim tamam :) ben kurtaj olali 2 oldu canim adet olamamistim ama neyseki iki gun önce kendiliginden oldum adet olunca tekrar bebek tedavisi icin gel demisti doktor dün gittim hormonlara bakmak icin kan almisti onun sonucunu alicam oba görede tekrar klomene baslicam

bişeyler yoluna girmeye başlamış ne güzel :)

bende artık güzel bişeyler duymak istiyorum kendi adıma bu ara saldım çayıra herşeyi düşünmüyorum ocak ayındaki adet durumuma göre kontrole gitcem önce iyi bi doktorda bulmam lazım tabi
Aynen bnde salmistim valla en güzeli dusunmemek yoksa hic olmuo.. evet canim doktor secimi cok onemli ihmal etme ve basla ocak ayında ins gerek kalmazda

Aynen bnde salmistim valla en güzeli dusunmemek yoksa hic olmuo.. evet canim doktor secimi cok onemli ihmal etme ve basla ocak ayında ins gerek kalmazda
aynen cnm adet tarihim bi gelsin geçsin duruma göre gitcem nolmuş ne bitmiş bi baktıraym 3 aydır falan gitmiyorum doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…