yeni yila umutla mutlulukla göbüşünde bebisle girmek isteyen canlarrrr hadi toplanalimm

Ooo cok salmissin sende canim birakma pesini gemen geri basla aaa olmaz böyle
canım ilaç tedavim biteli 2 ay dolu zaten doktor adetinde sıkıntı olmadıkça gelmene gerek yok dedi çok şükür sıkıntı olmadı 1 aydırda ilaçsız deniyoruz şidmilik adetimde sıkıntı yok bakalım ocak nasıl olcak ona göre gitcem

günaydn canm

günaydın bebişim nasılsın bu sabah?
iyyim canm yeni kararlar aldik bir iki ay dinlenmeye alcaz kendimizi yne korunmucaz ama sıkıntı yapmıcz zayıflıcaz hakkımızda hayrlısı olsn ama 2-3 ay tüp bebek istemiyorz doktor yne klomen verrmi blmiyormda vermezsede kullanmıcam yani sence ne dersn

en güzel kararı vermişsiniz canım benim çok sevindim bir dinlendir bkalım vucudunu dediğin gibi kilo problemi varsa kilo vermeye yönlen bellimi olur kafanı rahatlattıkça kendiliğinden olur gerek kalmaz belki hiçbişeye :)

aynen benm kafamada yattı var valla canm hem eşim hem ben kiloluyuz yani hem kafamı rahatlatnca olr belki kendiliğinden korunmıcaz ama bakalm yarn doktor ne dicek

aynen benm kafamada yattı var valla canm hem eşim hem ben kiloluyuz yani hem kafamı rahatlatnca olr belki kendiliğinden korunmıcaz ama bakalm yarn doktor ne dicek
doktorada danış mutlaka canımda birazda senin ne istediğin önemli bisürü ilaç alıyoruz hepsi hormon içeriyor vucut onlardan ne zmn temizlencek tamam faydası oluyoda arada kesmekte fayda var ben 2 ay olcak bişey kullanmıyorum folik asit dışında

Herbalife satim kiz size esimde kullanmaya baslicak zayiflamak icinn

aynen bende folk asit kullanırım canm o kdr

aynen bende folk asit kullanırım canm o kdr
canım sana bişey diyeyeimmi bende ne yaptıysam kilo veremiyordum bu pcoda kilonunda etkisi var fazlaca doktor şeker direncim fazla diye şeker ilacı verdi 2 ayda 5 kilo verdim hiç bişeyden kısmadan doktora bi danış istersen onu?

ya bende düşük şeker çktı ya canm gerek yok dedi ilaca benmde aklımda o gerçektende zor kilo veriyorum şekerm düşük olduğu için hep tatlı istiyo canm

ya bende düşük şeker çktı ya canm gerek yok dedi ilaca benmde aklımda o gerçektende zor kilo veriyorum şekerm düşük olduğu için hep tatlı istiyo canm
hormon testi yaparken bana şeker yüklemeside yaptılar doktorum şeker hapını gebe kalana kadar kullancan dedi gerekirse hamileliktede kullancas dedi o kilonu dengelicek dedi inanmamıştım ama fayda etti.Gerçi eşim 10gün önce kestirdi hapı çok mide bulanıtıs yapmaya başladı bişey yiyemez olmuşltum bıraktım şimdi ama faydasını gördüm çok

aynen banada şeker yklemesi yapıldı canm ama gerek yok dedi istesem verrmi acaba ya bende kullanırım yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…