Yeni yılda bebek sahibi olmak isteyenler(2013)

kız bebek mi istersiniz, erkek bebek mi? :)

• Ankete Katılan
    129
  • Anket Kapalı .
canım doktoruna sormadın mı neden kaynaklandığını bu arada regl durumjun nasıl düzenli mi düzensiz mi

sordum pek anlamadim ki bi sey demedi, misirda oturuyorum dillerini pekde iyi cozemiyorum..ama sanirim sag tarafdaki kist saga vuruyor dedi agrisi..ama sanmamki kist olan taraf hic agrimiyorki..simdi bile sol tarafim kist olmayan yani cok agriyor..catlama ignesi vuruldugunda his etdiyim gibi..ama hic folikul yok dedi..

Merhabaaa hamile olanlarlar yardımcı olabilirmi adetlerim 3 aydr düzensizleşti hep ileri atıyor bu ayda 2 gün gecikti sonra normal oldum ondan 5 gün öncesindede korunmasızdık kasıklarıma ara ara batmalar oluyor belim ağrıo 1 haftadır sizce ne olabilr

Günaydın kızlarrrrr
Bugün hesaplarıma göre tahmini yumurtlama tarihim :) bana şans dileyin de çalışmalarım sonuç versin dilerim isteyen herkes bebeğine kavuşssun bu ay :)

Arkadaslar dun soruma kimse cvp yazmadi ((( bugun agrilarim yuzunrden gitdim ultrasona, sag tarafda 31mm kist var dedi..ama benim agrim solda..sanki yumurta catladigindaki gibi bi agri..acaba burda ovulyasonmu oldu agri belki o yuzdenmi die sordum doktora, ovylyasoyon belkide eskiden olmusdur,ama simdi oyle bi sey gostermliyor dedi..sizce neden boylee ? kist sag tarafda fakat agrim solda (((((

Gecmıs olsun canım canım o gordugu yumurtlama donemıylede ılgılı olabılır belkıde

Günaydın kızlarrrrr
Bugün hesaplarıma göre tahmini yumurtlama tarihim :) bana şans dileyin de çalışmalarım sonuç versin dilerim isteyen herkes bebeğine kavuşssun bu ay :)

iyi calismalar size canim ))))) bende sol tarafim agridan olduruyordu beni...sandim solda yumurtalama var gitdim doktor solda bi sey yok sagda kist var dedi ((( sol nie agriyor anlamadim

selamlar herkese.
nasılsınız bakalım :)
güzel haberler varmı.
çalışmalar ne alemde :))
benim bu gün 11.günüm ama yumurtlama belirtisi gibi bi akıntım oldu dün gece.bu günde bi sancı var. ama dün çok yoruldum işten güçten üşüttüm herhalde :D
kendime uydurma belirtiler arıyorum :DD
ben pkoluyum 11.günde olurmu :1: üstelik drumuda terk ettim bu ay tedavim filan yok :D

Son düzenleme:
selamlar herkese.
nasılsınız bakalım :)
güzel haberler varmı.
çalışmalar ne alemde :))
benim bu gün 11.günüm ama yumurtlama belirtisi gibi bi akıntım oldu dün gece.bu günde bi sancı var. ama dün çok yoruldum işten güçten üşüttüm herhalde :D
kendime uydurma belirtiler arıyorum :DD
ben pkoluyum 11.günde olurmu :1: üstelik drumuda terk ettim bu ay tedavim filan yok :D

tatlım eğer akıntı varsa ve de ağrın bence gün asırı basla calışmalara ben de öle yaptım pkol haslığı yok bende ama yıne de vucut belirti verir diye düşünüyorum takvım hesabı tutmas da bence işaretleri değerlendir tatlım :D

tatlım eğer akıntı varsa ve de ağrın bence gün asırı basla calışmalara ben de öle yaptım pkol haslığı yok bende ama yıne de vucut belirti verir diye düşünüyorum takvım hesabı tutmas da bence işaretleri değerlendir tatlım :D

ağrı şiddetli bişey değil bu yüzdende pek önemseedim.
akıntımda hep olur fakat bu seferki yumurlama akıntısına benziyor.ay ne pisim ya ben :1:
bizde çalışma malışma olmadı malesef.beyefendinin işleri yoğun bu günlerde geç geldi erken kalktı :1: şans işte :))
belki bu gün ama oda olmaz yine geç gelicek ve çoook yorgun olucak neyse hayırlısı olursa olur olmazsa olmazz :1:
senin belirtiler varmı şu an.
ama tabi sen çalış :1: ben tedavi olmadığım için önemsemiyorum :1:

aaa nasilkiii ? umutlarim yere dusmus yaaa..ola bilirmiki ? yumurtlama gununde kist gibimi gozukur yaa? (((((

canım bende bı sey gozukmustu bı ara sonradan adet donemıyle alakalıda olabılır dedı bazen gorunuyor kucuk çaplı ıste yenı bıtmısse veya adet oncesıyse onemsedı zaten cok kuzcuk kıst bıle sayılmaz demıstı doktor

ağrı şiddetli bişey değil bu yüzdende pek önemseedim.
akıntımda hep olur fakat bu seferki yumurlama akıntısına benziyor.ay ne pisim ya ben :1:
bizde çalışma malışma olmadı malesef.beyefendinin işleri yoğun bu günlerde geç geldi erken kalktı :1: şans işte :))
belki bu gün ama oda olmaz yine geç gelicek ve çoook yorgun olucak neyse hayırlısı olursa olur olmazsa olmazz :1:
senin belirtiler varmı şu an.
ama tabi sen çalış :1: ben tedavi olmadığım için önemsemiyorum :1:

canım nedıycem bende sancı vardıya 2-3 gundur dunden berı yogun ıslaklık var hatta olelı bugun bı anda bısey akıtı sıcacık wc ye gtıım yogun kıvamkı akıntı bendemı yumurtluyorum kı ya kafam karıstı ıste adet bıtelı 7 .gun sanırım bugun

canım nedıycem bende sancı vardıya 2-3 gundur dunden berı yogun ıslaklık var hatta olelı bugun bı anda bısey akıtı sıcacık wc ye gtıım yogun kıvamkı akıntı bendemı yumurtluyorum kı ya kafam karıstı ıste adet bıtelı 7 .gun sanırım bugun

kız sen hala çalışmadın mı.
dövücem bak seni ne tembel çıktın :1:
yani toplamda kaçıncı günde oluyon.15. gün filan her halde zaten normal günleri bunlar öyle değil mi :)
hala yumurtluyomuyum diyo ya çalış kız :1:
çalışın son hız devam sonuçları güzel olsun inş. :)

kız sen hala çalışmadın mı.
dövücem bak seni ne tembel çıktın :1:
yani toplamda kaçıncı günde oluyon.15. gün filan her halde zaten normal günleri bunlar öyle değil mi :)
hala yumurtluyomuyum diyo ya çalış kız :1:
çalışın son hız devam sonuçları güzel olsun inş. :)

Canim normalde erken degilmi

Selam kızlar benimde adet başlangıcımdan itibaren
bugün 6. günüm daha bir belirtim yok.
daha var yumurtlamama o yüzden daha çalışmalara başlamadık.
bugün internetten ovulasyon testi siparişi verdim.
gelsin de onunla takip edicem günlerimi hayırlısı bakalım.

Selam kızlar benimde adet başlangıcımdan itibaren
bugün 6. günüm daha bir belirtim yok.
daha var yumurtlamama o yüzden daha çalışmalara başlamadık.
bugün internetten ovulasyon testi siparişi verdim.
gelsin de onunla takip edicem günlerimi hayırlısı bakalım.

hangisinden aldın canım ben de bu ay olmazsa almayı düşünüyorum dilerim gerek kalmaz umarım ŞUBAT ayı bizim ayımız olur sana d aii şanslar tatlım :)

Back
X