Yeni yılda bebek sahibi olmak isteyenler(2013)

kız bebek mi istersiniz, erkek bebek mi? :)

• Ankete Katılan
    129
  • Anket Kapalı .
Canim normalde erken degilmi

niye erken olsun canım reglinin 1. gününden itibaren saymaya başlamıyomuyuz.
diyelim 30 günde 1 görüyorsan 14 çıkarında 16.güne filan geliyo ama belli de olmaz sen 8 gün mü ne regli oldun dimi.bitelide 7 gün olmuş.yani 15. gün.yani bir iki gün önce ya da geç yumutlama olabilir.sen ne kafana takıyon daha.erken filan deil.çalış bu aralar boş bırakma.azcık bi belirtinde olsa dene yani. boş bırakıp canının sıkılmasından iyidir :1:

canım nedıycem bende sancı vardıya 2-3 gundur dunden berı yogun ıslaklık var hatta olelı bugun bı anda bısey akıtı sıcacık wc ye gtıım yogun kıvamkı akıntı bendemı yumurtluyorum kı ya kafam karıstı ıste adet bıtelı 7 .gun sanırım bugun

cnm yumurtluyor olabılırsın bak benım eltım 30 aralık ta regl oldu 6 ocak bıtırdı 10 ocaktada esı yurtdısına gıttı ve dun hamıle oldugunu ogrendı dusun yanı sadece 4 gun beraber oldular demmekı o 4 gun ıcınde yumurtlamıs we suan hamıle sendede boyle bıse wardır belkı cnmm ısını sansa bırakma bence calısmalara basla hemen tabı gec kalmadıysan...

Son düzenleme:
niye erken olsun canım reglinin 1. gününden itibaren saymaya başlamıyomuyuz.
diyelim 30 günde 1 görüyorsan 14 çıkarında 16.güne filan geliyo ama belli de olmaz sen 8 gün mü ne regli oldun dimi.bitelide 7 gün olmuş.yani 15. gün.yani bir iki gün önce ya da geç yumutlama olabilir.sen ne kafana takıyon daha.erken filan deil.çalış bu aralar boş bırakma.azcık bi belirtinde olsa dene yani. boş bırakıp canının sıkılmasından iyidir :1:

CANIM ERKEN VEYA GEC YUMURTLAYAbşlıyor ınsan onu bılıyom ama normadle ayın 4 unde olması lazım ya onun ıcın erken dedım

cnm yumurtluyor olabılırsın bak benım eltım 30 aralık ta regl oldu 6 ocak bıtırdı 10 ocaktada esı yurtdısına gıttı ve dun hamıle oldugunu ogrendı dusun yanı sadece 4 gun beraber oldular demmekı o 4 gun ıcınde yumurtlamıs we suan hamıle sendede boyle bıse wardır belkı cnmm ısını sansa bırakma bence calısmalara basla hemen tabı gec kalmadıysan...

hayırlısı canım artık kısmet dıuorumİNŞALLAH olur

Sadece yumurtlama gününe odaklanmamak gerek bence.. adetim gelene kadar 2 günde bir yapıcam inş.. marım gene negatif sonucu görmem adetime 8-9 gün var daha..:37:

ocak bitti malesef kimimiz güzel sonuçlar verdi.
kimimiz kırmızı kartla karşılaştık :1:
ama artık şubattayızzzz
Hamile olan arkadaşlarım Rabbim sağlık sıhhat versin hepinize de bebeklerinize de.
çalışmada olan arkadaşlarımm son hız yola devammmmmmmm
inş. şubatta hepiniz hamile kalırsınızzzz (amin) :))
eminim bi kaç ay sonra listemiz hamilelerle dolucakk :D
Rabbim hepimize şifa versin de Hayırlı sağlıklı evlatlarımıza kavuşalım.

neyse sen bilirsin canım. kısmet artık :)

canım hanı genel olarak adetten 14 gun oncesı yumurtluyorsun ya ıste o tarıhe gore erken gelıyor ama ıste bazen gec veya erken yumurtluyabılıyor ınsan orneklerı cok var canım ama bu ay yogun bıd onem gecırdıgım ıcın tam olarak sıstemlı calısamadım gene devam edıcem ama olmaz sa onumuzdekı ay planlı calışacm

cancağzım biliosunn bende adetimm bitti ertesii gün hamile kalmışımm biliosunkii bu iştee stress yokk sinir yokk önemli olan buu sen böle yaparsann bebişinn dahaa çokk nazlanırr ona göree

ewet bılyorum canım cok var bole erken veya gec yumurtlayn ama ıste bu ay yoğun bı donem gecırdım tam sıstemlı calısamadım ama calışmalara devam edıcem tabısı:54:

canım hanı genel olarak adetten 14 gun oncesı yumurtluyorsun ya ıste o tarıhe gore erken gelıyor ama ıste bazen gec veya erken yumurtluyabılıyor ınsan orneklerı cok var canım ama bu ay yogun bıd onem gecırdıgım ıcın tam olarak sıstemlı calısamadım gene devam edıcem ama olmaz sa onumuzdekı ay planlı calışacm

anladım canım.sadece genel o.herkesin bünyesi farklı olabiliyor.neyse hayırlısı.
tmm canım bi dahakine son hız sistematik bi şekilde devammmmm :1:

burcuş sen hala erken mi yumurtladım geç mi yumurtladım buralardamısın balım adamı yakaladığın yerde çalışsana annem sen yaa:57:

yengem pkolu biri olark 10 yıl sonra hamile kaldı.. bugün doğuma gitmişti ki,,, daha zamanı glmemiş git evde sancını çek sonra gel dediler... kuzum yaa nasıl korkuyor... Rabbim tüm göbüşü dolulara yardım etsin...yengeme de... bize de bu sancıları çekmeyi nasip eylesin inşallah.. bi de şu molfix reklamına bayılıyorum yaaa molfix molfix eee eee :):))):16::1:

Back
X