Yeni yılda bebek sahibi olmak isteyenler(2013)

kız bebek mi istersiniz, erkek bebek mi? :)

• Ankete Katılan
    129
  • Anket Kapalı .
kızlar gözümden kaçan hamileler yoktur umarım:16::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::16:

Canim beni listen den silmemissin :16:
Gorunce cok mutlu oldum :)
Sagol canim...
Ben buay sogan kuru yaptim
Insallah banada vesile olur canim...
O zaman gelip sana haber vericem canim...
Cok tesekkur ederim...
Bu arada sen nasilsin... Bebegin nasil? Hersey yolundadir insallah :16:
Kendine iyi bak canım Allah'a emanet ol :16:

bu hafta yumurtlama haftam
gün aşırı çalışıcaz bakalım.
inşallah bu ayda banada kısmet olur da
bebişim gelir.

RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN
bende hamiş kaldımm kıslarrrr darısı isteyen herkesin başına:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Aaaa burcucum tebrikler canım...
Ne güzel bir haber bu böyle epeydir yoktun çok güzel haberlerle dönmüşsün... Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım...
Darısıda benim başıma inşallahhhh :16:
Dikkat ettiğin yada özel olarak uyguladığın birşey oldumu canım...

RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN
bende hamiş kaldımm kıslarrrr darısı isteyen herkesin başına:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ay canım cok sevındım gozun aydın ne zaman foruma gırsem ısmını gorsem aklıma gelırdın. hamıleleık haftanı gorıunce sevındım. ALLAHIMA sukurler olsun.
hayırlı olsun ınsallah...

Aaaa burcucum tebrikler canım...
Ne güzel bir haber bu böyle epeydir yoktun çok güzel haberlerle dönmüşsün... Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım...
Darısıda benim başıma inşallahhhh :16:
Dikkat ettiğin yada özel olarak uyguladığın birşey oldumu canım...

Amin canım İNŞALLAH cok tskler bebegımmmm saol

canım ilk once sureklı dua ettım kendım ve herkes ıcın .
sonra ovulasyon testı aldım bu ay ılkez ılıskıden sonra 30 saat yattım bacakları dıktım esıme sılkelettım bacaklarımdan bu kadar

ay canım cok sevındım gozun aydın ne zaman foruma gırsem ısmını gorsem aklıma gelırdın. hamıleleık haftanı gorıunce sevındım. ALLAHIMA sukurler olsun.
hayırlı olsun ınsallah...

AYYYY CANIMMMM cok tşk ederım bıtanemmmmm dua eden ağzınıza sağlıkkk çok şükürler olsun Rabbime

burcucum ben de seni merak edip üstteki mesajı yazmıştım canım... ne güzel bir haberle geldin sen öyleeeeeeee... tebrik ederim kuzum:64::64::64:

saol pera kedımmmm tşk ederımmmmm ıslerımın yogunulugu sebebıyle gırememıstım sıyteye gecen cuma ogrendım bebsı ALLAHIM nazarlardan korusun:nazar:herkesı
isteyen herkese nasıp etsın INSALLAH

RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN

ayyyyyy coooooooooooook sevindim ya burcuhayal ben de nezamandır görünmüyor nerelerde acaba diyorum inan kı cok sevindim :) Allah'ım diğer isteyen tüm arkadaslara da nasip etsin bize de sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin insallah :)

perekedisi nasılsın valla nasıl bereketli bi topik oldu bugün de burcuhayalin güzel haberini aldım sen nasılsın nasıl gidiyor hamişlik cinsiyetini öğrendiniz mi bebişin ??

Back
X