Yeni yılda bebek sahibi olmak isteyenler(2013)

kız bebek mi istersiniz, erkek bebek mi? :)

• Ankete Katılan
    129
  • Anket Kapalı .
günaydınlar
bir adet bu kadarmı düzenli olur yahu
maşallahım var gün sektirmeden geldiler.
yeni adet tarihim 12.04.2013

cnm sevindim senle aynıyızz.. ama doktorum bana bulantı herkeste olmaz bu da gebeliğin normal olup olmasıyla ilgili değil hiç ilgisi yok çoğu da psikolojiktir dedi.. hatta inşallah bulantın olmaz demişti.. bana da mantıklı gelmiyor karşı komşum afedersin öküz gibiydi hiç bulantısı olmadı... gayet sağlıklı 2 bebeği var.. bulantı ile ilgisi yok yani yeni hamişleri ürkütmeyelim değilmi? bulantım yok diye üzülenler oluyor çünkü... bende de var bulantı mutfağa hiç giremiyorum sanki hep böyle kalcakmışım gibi

valla canım doktorlar da farklı farklı birinin dediğini diğeri demiyor bana sölenen o aslında ben de pek anlam veremiyorum ama bana her seyın yolunda olduğuna dair bi işaret gibi düşün dedı bi öncekınde de hiç böle bi durumum olmadığı için aslında kendimi motive etmenın bi yolu diyelım olumlu düşünmek için aman bulantısı olmayan hamişler ürkmesin sonuçta tıbbı bi dayanağı yok senın de verdiğin örnekteki gibi..

gunaydın kızlar nasılsınız?
beni sorarsanız ıdare eder ısde. hala bebegımın pıtpıtlarını duymadım bu carsamba gıdıcem doktora 6+5 olcak umarım duyarım.ara ara sabah sızıntı seklınde lekelerim gelıyo sınır oluyorum tuvalete gıtmekden korkar oldum. hiç bisey yaptgım yok valla.surda gonul rahatlıgıyla hamılellık takvımı bıle yapamadım.
hamıle arkdasların nasıl gıdıyor. yenı anne adaylarınada tez zamanda bebısler dılerım.
bu arada benım mıdem hala bulanmıyo ya doktor mıde bulnması ıyı dedıyse vay benım halımeeeeeeç tık yok

selam kızlar nasılsınız bu sıralar fazla giremiyorum bütün enerjim işe ve miniğimin tepkilerine gidiyor :) fena mide bulantısı var ara ara da çıkarıyorum :( ama bu ii dedi doktor her seyın yolunda gittiğine dair bi işaret dedi :) her sabah sanki ANNEM BEN BURDAYIM der gibi bana varlığını hatırlatması çok hoş :))) hamişler sizler nasılsınız yeni hamişler var mı ve çalışmalar ne alemde bebiş isteyen arkadaşlar dilerim bu güzel duyguyu Allah'ım isteyen herkese nasip etsin hepinizi öpüyorum :)))

canım benım hıc bulanmıyor ama:(((((

canım benım hıc bulanmıyor ama:(((((

canım herkeste aynı olmuyor zaten ben de baska düşüncelerle yazmıstım lütfensen baska seyler düşünme illa herkes böle mide bulantısı cekecek diye bi durum yok bence doktor beni rahatlatmak için öle dedi ben gerçekten kötüyüm çünkü vicdan azbı cekıyorum dikkat ederek yediğim seyler fazla duramıyo demıstım bence moral için öle dedı sen ve senın gibi hamiş olup mıde bulantısı olmayan hamişler lütfen başka seyler düşünmesin öpüyorum hepinizi ....

valla canım doktorlar da farklı farklı birinin dediğini diğeri demiyor bana sölenen o aslında ben de pek anlam veremiyorum ama bana her seyın yolunda olduğuna dair bi işaret gibi düşün dedı bi öncekınde de hiç böle bi durumum olmadığı için aslında kendimi motive etmenın bi yolu diyelım olumlu düşünmek için aman bulantısı olmayan hamişler ürkmesin sonuçta tıbbı bi dayanağı yok senın de verdiğin örnekteki gibi..

cefa çekmeden sefa sürülmüyor işte... biz sağ salim kucağımıza alalım da gerisi boş :))) bu arada bulantılar magnezyum eksikliği ve bünyesi zayıflarda çok daha fazla oluyormuş ;) bol bol vitamin almalı... Rabbim yardım etsin bize.. benim de hiç ağzımın tadı yok.. mutfağımdan tiksiniyorum giremiyorum. ev de kokuyor sanki.. temizlikçi alcam haftaya...biliyorum psikolojik ama napim :26:

cnm korkma magnezyum eksikliği ve bünyesi zayıflarda oluyormuş sende yoksa gayet sağlamsın turp gibisin demektir.. bende de aşırı yok sadece arada oluyor :)

saolsın canım ya soyle bırsey var benARTIK Allah ol dedıyse olcak dıyorum baska bırsey elımızden gelmez.beklıycez cok zor bı surec ALLAH yardımcımız olsun. temızlıkcıyıde ıyı dusunmussun al gıtsın ben oyule yapdım gecen hafta.hiç birsey yapamıyorum evde yasak dedı zaten doktor e kım yapıcak yoksa ev pıs dıye kendı kendımı yedım vallla

canım herkeste aynı olmuyor zaten ben de baska düşüncelerle yazmıstım lütfensen baska seyler düşünme illa herkes böle mide bulantısı cekecek diye bi durum yok bence doktor beni rahatlatmak için öle dedi ben gerçekten kötüyüm çünkü vicdan azbı cekıyorum dikkat ederek yediğim seyler fazla duramıyo demıstım bence moral için öle dedı sen ve senın gibi hamiş olup mıde bulantısı olmayan hamişler lütfen başka seyler düşünmesin öpüyorum hepinizi ....

tesekkur ederım canım bende ne bıleyım herseyden bırsey cıkararır oldum belkıde onun varlıgını hıssettrımesını beklıyorum.bu arada yarın kalp atısını duymaya gıdıcez 6+5 gunluk olcak umarım duyarım.haıyrlıs canım opdum sızı

çok mutluyum :))) sabah test yaptım ve sonuç pozitif.... Rabbim isteyen herkese nasip etsin:)

idrar testi pozitif çıktı şimdi ne yapmam gerek yardım :)))

gidip kan tahlılı yapdır canım hamıle olduğun onaylansın daha cok kucukdur sımdı. daha sonrada doktorundan randevu alırsın bu arada degerlerıne gore bebek gözükür. 4+4 de benım vajinal ultrasonla gozukmusdu karından bakdırcaksan hemen gözükmez canım bıraz beklememn gerekır. doktor önce keseyı gorur sonra bıdaha çağırır bebekgı gorursunuz sonra da kalp atışı ıcın çağırır ınsallah
benımde bugun kontrolüm var kalp atışını dınlycez ınsallahh

gidip kan tahlılı yapdır canım hamıle olduğun onaylansın daha cok kucukdur sımdı. daha sonrada doktorundan randevu alırsın bu arada degerlerıne gore bebek gözükür. 4+4 de benım vajinal ultrasonla gozukmusdu karından bakdırcaksan hemen gözükmez canım bıraz beklememn gerekır. doktor önce keseyı gorur sonra bıdaha çağırır bebekgı gorursunuz sonra da kalp atışı ıcın çağırır ınsallah
benımde bugun kontrolüm var kalp atışını dınlycez ınsallahh

teşekkür ederim,sizi de tebrik ederim.

Back
X