Yeni yılda bebek sahibi olmak isteyenler(2013)

kız bebek mi istersiniz, erkek bebek mi? :)

• Ankete Katılan
    129
  • Anket Kapalı .
canım sana yazdıgım yazıyı okudun mu
ya aslında ortalama 31 gunde ama bazılarının o takvıme gore yumurtlamadıklarını duydum ve ayrıca bazı kısıler adet baslangıcından bazılarıda bıtımınden sayılmalı dıyorr bu yuzden kafam karıstı

bunu diyosan şimdi gördüm canım daha, ben bitiminden hesaplanıyo diye biliyorum burda dr a soru falan sormuşlar ovulasyon konusunda okudum adetinizin geldiği günü 1. gün sayın diyor.. yani ben ayın 7 sinde adet oldum ve 7 sini de sayarak başlayacakmışız ve benim bugün 8. günüm oluyor..:)

Son düzenleme:
tesekkur ederim canim iyi dileklerin icin..hepinizi tanimak isterim, bir birimizi sorunlarimizla taniyalim, bir birimizi onerleri edelim istiyorum. kardes olalim..sonra cocuklarimizdaa kardes olsun ))) ooo nerelere gidtim ben yaa ))) ben cok tedavi kullandim arkadaslar, 2kere doktor hormional ilaclari yazdi doldurdu..oysa ben pko olmama ragmen tum hormonlari normal, ve heray duzenli adet goren bi kadinim..neyse sonra bitkisel tedavilere de bas vurdum, hacamat bile oldum, ha bazen (3) kere yumurtalarim buyudu catladi bile. ( klomen ve catlam ignesiyle ) ama hamile kalamadim, esimde 14% ileri hareketlik..zor olur sanirim bununla hamilelik belkide..esim su an 3aydi SPEMAN die bi ilac iciyor, 2aydirda keciboynuzu pekmezi..bakalim haftaya tahlilimiz var..hayirlisi olsun hakkimizda..

ayy inşallah nihayetcim hepimiz çoooook iyi arkadaş olucaz burda merak etme:46::13: senin de enerjini çok sevdim,inşallah biz burdayız ve yanındayız canım... :29: belki bu durum ve şartlarda hamilelik zor olsa da hayatta herşeyin çaresi var unutma:) hem unutma hiç bir sorunu olmayıp hamile kalamayanlar da var bu işler kısmet gerçekten:23:

benim bata da 5 gün var kırmızıları görürsem ben de yeni yıla kalıcam,hayırlısı:119::119::119::119::119:

evet sensiz olmaz tabii atlantamm:1: teşekkür ederim,hoşgeldinnn:16: 2012 umutlarımızı karşılamadı bu konuda.. ama ben umutluyum 2013 den göreceksin bak Allahın izniyle hamile kalacağız canım:34:

İnsallah canım dualarında unutma beni
Bakalım topuk bereketli olur inşallah bence bereket duası yaz canım :)

ayy inşallah nihayetcim hepimiz çoooook iyi arkadaş olucaz burda merak etme:46::13: senin de enerjini çok sevdim,inşallah biz burdayız ve yanındayız canım... :29: belki bu durum ve şartlarda hamilelik zor olsa da hayatta herşeyin çaresi var unutma:) hem unutma hiç bir sorunu olmayıp hamile kalamayanlar da var bu işler kısmet gerçekten:23:

Kisssciler benn bu ay sogan kuru yapicam, hadi bakalim ne olcek..hayirlisi olsun..ya bide belimi cekdirmek istoiyorumm ne oneriyorsunuz hanimlaar?

Konu başlığı hayırlı olsun, ben de geldim! 3,5 yıllık evliyim geçen yaz bir düşük yaşadım ama artık zamanı gelmiştir diye düşünüyorum. 2013 de hepimiz koca göbekli olalım o zaman :) Haydi hayırlısı çalışmalar başlasın...

ayy ne guzel demissin koca gobekli olalim die ))demin namaz kiliyorum bi anlik karnim buyumuss elimi koyacak yer bulamiyorum gibi dusundum ))) aafff kafayi yedik kizlar yaaa )))

Kuzum bilmemki topiklerde okudum bende belini cekdiren hamile kaliyrmuss.sen masallah artik anne adayisin.saglicakla kucahonada al canim.varmio bbizee onerrilerin???
11 aydır denemediğim yöntem kalmadı bitkisel kürler ovulasyon testi ates ölçme yöntemi preceed jell vs 2 aydır hiç bişi yapmadım bitkisel kür olarak ovulasyon takibimi yaptım atesimi ölçtüm ben geçen ay rahim filmi çektirmiştim oda gebeliği %5 arttırıyormuş ona bağlıyorum kısmet rabbim ol demiş ve olmuş

11 aydır denemediğim yöntem kalmadı bitkisel kürler ovulasyon testi ates ölçme yöntemi preceed jell vs 2 aydır hiç bişi yapmadım bitkisel kür olarak ovulasyon takibimi yaptım atesimi ölçtüm ben geçen ay rahim filmi çektirmiştim oda gebeliği %5 arttırıyormuş ona bağlıyorum kısmet rabbim ol demiş ve olmuş

cok guzel canim hayirli olsun bebisin sana.kucagina al inseAllah canim.bu isler birazda kismet isi yaaaaa

Back
X