- Konu Sahibi perakedisi
cnm diğer bilgilerimi de veriyorum.
bat:29.12.2012
kacıncı deneme ayı:2
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım;
yer : istanbul
deneme : ilk olacak yani 1. ay :)
cnm diğer bilgilerimi de veriyorum.
cnm dediğin olayı ben bu ay yaptırdım ama adetime daha var benım de rahmim eğriymiş düzelttiler adetime daha var bekliyorum
aaaa çikosuz olmaz tabii onunla geleceksin...poppppppppppummmmmmm....... buldummmmmm siziiiiiiiiiiayyy eski topik bir araya gelmiş sanki
nasıl mutlu oldum kızlar sizi birarada görünce
bende gelmek istiyorum topiğinize ama...; 'çiko' muda kabul ederseniz tabi
.Dün 6. haftaya girdik kızlar kabul ederseniz sizin çikoların abisi/ablası oluruz
hepinizi çooookkk
dualarım sizinle
![]()
cankusum hayirli olsun..ay gorumcem de yumurtalari gelismiyordu , ne issee belini cekdirdiyi sonraki ay hamile kaldi..yumoslaradami iyi geliyormus anlamadim..benim annem tutdurdu yapmiyalim die. o dusuk yapanlar icin, rahmi egri olanalr icin, sende sorun yok diyooo.ama gorumcedem de rahmi egri falan deyildi..yine yapdirdi hah iste hamilede kaldi..of anne of
nihayetimmm........... sen bu işlemi nerde ve kime yaptıracaksın canım?
bu arada bilgilerini yaz da 1 sayfadaki listemize ekleyeyim tatlım:)
cankusum hayirli olsun..ay gorumcem de yumurtalari gelismiyordu , ne issee belini cekdirdiyi sonraki ay hamile kaldi..yumoslaradami iyi geliyormus anlamadim..benim annem tutdurdu yapmiyalim die. o dusuk yapanlar icin, rahmi egri olanalr icin, sende sorun yok diyooo.ama gorumcedem de rahmi egri falan deyildi..yine yapdirdi hah iste hamilede kaldi..of anne of
mrb kizlar, bende ocak ayi icin baslik acmistim ama tek baslikta toplanmamiz daha mantikli, birlikten kuvvet dogar demisler :) hem perakedisi bu konuda daha tecrubeli sanirim,o sebepten bende burdayimmm :) ben ilk denememde hamile kalmistim ama 6. haftada dusuk yaptim,2 ay dinlendim veee yeniden sahalara dondum.. buay meshur BTC kurunu uyguladim,dun bitti. simdi ovulasyon testiyle sahanda yumurta pesindeyim :) bir iki gun icinde catlar sanirim. bugun calismalara start verdim. hepimiz ocak ayinda dualarimizin karsiligini aliriz insallah.. perakedisiiii ekle benide lutfen,topikciiimi biraktim bak himayene girdim :) bat: 5 ocak yas: 28 sehir: istanbul deneme: 1
Yas:28.sehir:antalya. Bat:9 ocak. Deneme:3
kızlar eklediiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmbende bende!!! :)
istanbul
bat: 19 ocak
ilk ayım :)
çok heyecanlı
canım bende varım yaş-27 amasya deneme valla sayısını unuttum artık bat da 2 ocak inslh 2013 annesi oluruz