Yeni yılda bebek sahibi olmak isteyenler(2013)

kız bebek mi istersiniz, erkek bebek mi? :)

• Ankete Katılan
    129
  • Anket Kapalı .
cnm dediğin olayı ben bu ay yaptırdım ama adetime daha var benım de rahmim eğriymiş düzelttiler adetime daha var bekliyorum

cankusum hayirli olsun..ay gorumcem de yumurtalari gelismiyordu , ne issee belini cekdirdiyi sonraki ay hamile kaldi..yumoslaradami iyi geliyormus anlamadim..benim annem tutdurdu yapmiyalim die. o dusuk yapanlar icin, rahmi egri olanalr icin, sende sorun yok diyooo.ama gorumcedem de rahmi egri falan deyildi..yine yapdirdi hah iste hamilede kaldi..of anne of

dicemmm buraya da uğramışsın ama ben işlerimden dolayı giremedim canım... kırmızılar gelmedi daha 5 gün önce test yapmıştım çıkmamıştı sanırım yarın gelir:/

Son düzenleme:
poppppppppppummmmmmm....... buldummmmmm siziiiiiiiiii :10: ayyy eski topik bir araya gelmiş sanki :16: nasıl mutlu oldum kızlar sizi birarada görünce :52: bende gelmek istiyorum topiğinize ama...; 'çiko' muda kabul ederseniz tabi :49: .Dün 6. haftaya girdik kızlar kabul ederseniz sizin çikoların abisi/ablası oluruz :52: hepinizi çooookkk :54: dualarım sizinle :16:
aaaa çikosuz olmaz tabii onunla geleceksin...:49::49::49: ama sen neden hala hamilelik imzanı eklemedin bakim kuşum:34: çikonun pıt pıtını duymadın mı hala:) keseyi gördün mü haberleşemedik bugünlerde:52:

Son düzenleme:
cankusum hayirli olsun..ay gorumcem de yumurtalari gelismiyordu , ne issee belini cekdirdiyi sonraki ay hamile kaldi..yumoslaradami iyi geliyormus anlamadim..benim annem tutdurdu yapmiyalim die. o dusuk yapanlar icin, rahmi egri olanalr icin, sende sorun yok diyooo.ama gorumcedem de rahmi egri falan deyildi..yine yapdirdi hah iste hamilede kaldi..of anne of

nihayetimmm........... sen bu işlemi nerde ve kime yaptıracaksın canım?

bu arada bilgilerini yaz da 1 sayfadaki listemize ekleyeyim tatlım:)

nihayetimmm........... sen bu işlemi nerde ve kime yaptıracaksın canım?

bu arada bilgilerini yaz da 1 sayfadaki listemize ekleyeyim tatlım:)

canim benim bat 9 ocak olmasi lazim..ama onemsizz cunki esimden ayriyim 2aydir..ocakda gidecem evime.annemlerdeyim ben, baska ulkelerde yasiyoruz annemlerle yani..
ocak ayinda yazarim esimin yanina gitdiyimde.
bu islemi farkli yapiyorlar ya canim.. gah kupa tutuyorlar, gah bilmem belin uzerine yumurtak aki yapiyor siki siki baglaiyorlar beli, gahda ayaklarinda falan tutub silkiyorlar kadini :D acikcasi gormedim gozumle hic..buna benzer bi seyler iste

Herkese iiakşamlarrrr:3::3:topiğiniz hayırlı olsun bende gelmek isteriiiiiiiiimmmm:3:
bat:3 ocak
deneme süresi:bu ikinci ayım inş olur:16::16:

cnm benım adetin 2.günü gittim sabunla yumuşatıp karından üst taraftan düzeltti 2 gün üst üstte yaptı bende 3 ay önce düşük yaptım kadın dedi düşük nedenin de o olabilir rahim içe doğru olduğundan bebeğin gelişecek yeri kalmıyor ve düşüyor ama benım karın ağrım eskiden çoktu ama bu ay hiç bir ağrı yok birde 1 ay bağlı kalacakmış benımde bağlı şuan hamile kalana kadar açmıyoruz

mrb kizlar, bende ocak ayi icin baslik acmistim ama tek baslikta toplanmamiz daha mantikli, birlikten kuvvet dogar demisler :) hem perakedisi bu konuda daha tecrubeli sanirim,o sebepten bende burdayimmm :) ben ilk denememde hamile kalmistim ama 6. haftada dusuk yaptim,2 ay dinlendim veee yeniden sahalara dondum.. buay meshur BTC kurunu uyguladim,dun bitti. simdi ovulasyon testiyle sahanda yumurta pesindeyim :) bir iki gun icinde catlar sanirim. bugun calismalara start verdim. hepimiz ocak ayinda dualarimizin karsiligini aliriz insallah.. perakedisiiii ekle benide lutfen,topikciiimi biraktim bak himayene girdim :) bat: 5 ocak yas: 28 sehir: istanbul deneme: 1

mrb kizlar, bende ocak ayi icin baslik acmistim ama tek baslikta toplanmamiz daha mantikli, birlikten kuvvet dogar demisler :) hem perakedisi bu konuda daha tecrubeli sanirim,o sebepten bende burdayimmm :) ben ilk denememde hamile kalmistim ama 6. haftada dusuk yaptim,2 ay dinlendim veee yeniden sahalara dondum.. buay meshur BTC kurunu uyguladim,dun bitti. simdi ovulasyon testiyle sahanda yumurta pesindeyim :) bir iki gun icinde catlar sanirim. bugun calismalara start verdim. hepimiz ocak ayinda dualarimizin karsiligini aliriz insallah.. perakedisiiii ekle benide lutfen,topikciiimi biraktim bak himayene girdim :) bat: 5 ocak yas: 28 sehir: istanbul deneme: 1

:))) olsun canım hoşgeldinnnn:52: tabii ki birlik olmamız lazım neymiş öyle ayrı ayrı di mi:1: neyse inşallah hepimiz burdan göbüşümüz şişmiş halde mutlu mesut ayrılrız canım:16: inşallah bu sefer sağ salim hamileliğin ilerler ve sağlıkla kucağına alırsın canım:16: ekliyoruuuuuuuuummmmmm:34::34::34:

Son düzenleme:
6,5 yıl oldu bu ay da tutmazsa aşılama düşünüyoruz artık inşl gerek kalmaz da 2013 de yüzüm güler rabbim kimseye aratmasın

Back
X