- Konu Sahibi perakedisi
tahlillerini falan yaptırdın mı cnm peki? hormon testlerin iyi çıktıysa bence bir problem olmaz.. inşallah diyelim yanii
herşeyim normal ama bilmiyorumki işte sıkılıyorum biraz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tahlillerini falan yaptırdın mı cnm peki? hormon testlerin iyi çıktıysa bence bir problem olmaz.. inşallah diyelim yanii
kızlar bişey sorcam normalde benim bugün yumurlama günüm ama hiç akıntım falan yok benim
akıntımadetten 2 gün sonra oldu acaba o günmü çatladı bu şey offfffff yaaaaa çıldırcam
peki adetin düzenli mi cnm, kaç günde bir oluoyrsun?
adetim düzenli canım 28 günde bir hiç aksamaz
merhaba bende aranıza katıldım 5 ay önce bi düşük yaşadım bu 3.ayım deniyoruz inşallah bu ay olsun çok istiyorum Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah
benide ekleyin kızlar listeye 2013 annesi olmak istiyorum bende
bat 16 ocak yaşadığım şehir bakü 6 aydır deniyorum![]()
hoşgeldin cnm Allah tekrar yaşatmasın da bir an önce kavuş inş bebeğine:) amin senin de gönlüne göre versin....
bu arada istanbulda yaşıyorum 21 yaşındayım
atlantam cnm arkadaşım nerelerdesin:100:
Günaydın canlarım tatlı arkadaşlarımmmmmmmmmmmm
Kan sonucumu aldım. Pozitif.. Çok şaşkın ve mutluyum.
Tek atımlık çerezimiz o bizim
Allah başta siz arkadaşlarıma ve isteyen herkese versin..
Peracim cok yogunum, burda sizinle muhabbet etmek istiyorum cok ama fırsat bulamıyorum
Bu arada belirtilerin oldu mu? Bu aydan umitlimisin?
Bende bir iki adet belirtisi başladı bile, ama zaten bu aydan umutlu değilim. Hayırlısı olsun bakalım.
of arkadaşlar bugün belimeağrı giriyo hafiften.4-5 gün var adete.bide göğüslerim ağrıyo.adet belirtisimi bu şimdi![]()
bende sevindim yalnız olmadığıma inşallah bir an önce gelir bebişlerde
değişik değişik giydiririz